*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του 3ουΠανελλήνιου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας με την ονομασία «ideatree».

 

Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή της τελικής φάσης του η οποία περιελάμβανε την Ημεριδα Επιχειρηματικης Επιτάχυνσης, καθώς και τις τελικές παρουσιάσεις των επτά επικρατέστερων ομάδων μπροστά σε επιτροπή αξιολόγησης. 

 

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε η τελετή βράβευσης των νικητριών ομάδων. Η όλη διαδικασία έλαβε χώρα στον συνεργατικό χώρο Found.ation την Παρασκευή 18 Μαϊου από τις 10πμ έως τις 9μμ.

 

Οι ομάδες που διακρίθηκαν στον φετινό Διαγωνισμό και έλαβαν τα χρηματικά έπαθλα και τις παροχές του διαγωνισμού είναι οι εξής:

 

1o Βραβείο:  "ΑΓΩ"

 

2o Βραβείο:  "HolidayHops"

 

3o Βραβείο:  "Chloe: Πότισμα, όπου κι αν είσαι"  

 

4o Βραβείο: "Epoptia Cloud Manufacturing Execution System"

 

5ο Βραβείο: Schol.io:Πλατφόρμα δημιουργίας & προβολής καινοτόμων μορφών υποτροφιών"

 

-----------------------------------

 

1o Βραβείο καλύτερου ideo παρουσίασης: "Pick a Spot"

 

2o Βραβείο καλύτερου ideo παρουσίασης: "Chloe: Πότισμα, όπου κι αν είσαι"

 

-----------------------------------

 

Στην Ημερίδα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης ως μέντορες, αλλά και στην επιτροπή αξιολόγησης των τελικών παρουσιάσεων των ομάδων είχαμε την τιμή να συμμετέχουν πολύπειροι ανθρώποι του χώρου της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

 

Αναλυτικά έλαβαν μέρος οι:

 

κ.Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου, Ιδρυτής TEDxAthens, Συνιδρυτής Nest Media, Found.ation

 

 κ.Γρηγόρης Γιοβανόφ, Καθηγητής καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, AIT

 

κ.Γιάννης Γεραγωτέλλης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, KiNNO Consultants LTD

 

κ.Κωνσταντίνος Βαΐτσας, Σύμβουλος καινοτομίας & αξιοποίησης τεχνολογίας

 

κ.Παναγιώτης Καρακίτσιος, Νικητής του 1ουideatree με την ομάδα Geomiso

 

Η ανταπόκριση και ο αριθμός των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών για τρίτη χρονιά καταδεικνύοντας την ανάγκη για την συνέχιση της ουσιαστικής ενίσχυσης και του συντονισμού των δράσεων που υποστηρίζουν τη νεανική και καινοτομική επιχειρηματικότητα στη χώρας μας.

 

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης του διαγωνισμού για τρίτη φορά επιχείρησε να υποστηρίξει τους νέους στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, να αναδείξει τις δυνατότητές τους, να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα και να παρέχει καθοδήγηση για επαγγελματική πρόοδο.

 

Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε όλους τους νέους 16-35 ετών, καθώς και σε εγχώριες νεοφυείς εταιρίες και κατατέθηκαν επιχειρηματικές προτάσεις στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

 

Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών

 

Ενέργεια & Περιβάλλον

 

Καινοτομία στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Αλιεία, Κτηνοτροφία κλπ)

 

Τουρισμός & Πολιτισμός

 

Νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση

 

Τα έπαθλα του διαγωνισμού “ideatree” ΄ήταν: 

 

•     "Χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 20.000€(1o Βραβείο:7.000€, 2o Βραβείο:5.000€, 3o Βραβείο:4.000€, 4o Βραβείο:3.000€, 5o Βραβείο:1.000€)

 

•     Φιλοξενία και mentoring σε έναν από τους κορυφαίους συνεργατικούς χώρους που λειτουργούν στη χώρα μας, το Found.ationγια την πρώτη ομάδα.

 

•     Τρεις (3) υποτροφίες από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας μέχρι 3.300 ευρώ έκαστη στις 3 καλύτερες startups/ιδέες του διαγωνισμού ideatree για τη συμμετοχή 3 νέων επιχειρηματιών στο πρόγραμμα Εrasmus for Young Entrepreneurs. 

 

Επιπλέον, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ εξασφάλισε για τις ομάδες με τα δύο καλύτερα videos παρουσίασης των επιχειρηματικών προτάσεων ως έπαθλα από ένα σύγχρονο τεχνολογικό δώρο.

 Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013