*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: ΕΛΣΤΑΤ: Στο 19% η ανεργία το β' τρίμηνο 2018 | Ζάκυνθος: Μία τραυματίας από αποκόλληση βράχου στο «Ναυάγιο» - Έρευνες της ΕΜΑΚ για αγνοούμενους | Ληστής, απαγωγέας και ζωοκλέφτης συνελήφθη στη Φλώρινα | Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό με νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχώρησε στην αναβάθμιση – ανανέωση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της Εταιρείας, σύμφωνα με το νέο πρότυπο ΙSO 9001:2015.

Μόνο ένας στους 10 (9%) αποταμιεύει για τις μελλοντικές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και φροντίδας στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ, οι εξαγωγές, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών,

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών, case studies, ανοιχτές συζητήσεις και σεμινάρια για την τεχνητή νοημοσύνη και τις προκλήσεις που φέρνει, αλλά και μια σημαντική ανακοίνωση για τις ψηφιακές δεξιότητες και τους νέους της Βορείου Ελλάδας συνθέτουν την παρουσία της Microsoft στο US Pavilion της ΔΕΘ

Με αποκλειστικές προσφορές1 και ειδικές τιμές σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Στην 37η θέση του κόσμου αναρριχήθηκε το λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη της Lloyd’s List (Global Ports Top 100), έναντι της 38ης θέσης πέρσι και της 44ης το 2016.

Αυξημένη ήταν και φέτος το καλοκαίρι η κατανάλωση δεδομένων από Έλληνες και ξένους επισκέπτες που δεν σταμάτησαν να ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για κάθε σταθμό των καλοκαιρινών διακοπών τους στη χώρα μας.

Για 8η συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα World of Difference του Ιδρύματος Vodafone έδωσε την ευκαιρία σε 15 ευαισθητοποιημένους νέους να εργαστούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους.

Εντός του Σεπτεμβρίου παραλαμβάνει 224.000 «έξυπνους» μετρητές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ο Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας,

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, ανακοίνωσε οικονομικά αποτελέσματα, Α’ Εξαμήνου και Β’ Τριμήνου 2018, όπου και σημείωσε ρεκόρ κερδοφορίας.

Η μόνη ελληνική εταιρεία στην κατηγορία 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe 2018

 

H εταιρεία πληροφορικής, Data Communication, Microsoft Gold Partner, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe”. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018. 

 

Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβεβαιώνει το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το μοναδικό αίσθημα ομάδας και συντροφικότητας που επικρατεί στην Data Communication. Αποτελεί αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to work, συμμετείχαν 1.6 εκ. εργαζόμενοι από 2.800 εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίθηκαν οι 125. H Data Communication ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και την 8η συνολικά στον θεσμό Best WorkPlaces Ελλάδας και Ευρώπης, σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2010.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director, αφιέρωσε τη διάκριση στους ανθρώπους της εταιρείας δηλώνοντας: «Η ανάδειξη της Data Communication στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης από το Great Place to Work μας κάνει πάρα πολύ περήφανους. Ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για τη 2η διάκρισή μας στο συγκεκριμένο θεσμό με σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και τις δύο φορές, ανάμεσα σε ιδιαίτερα αξιόλογες επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι οι πολλαπλές μας διακρίσεις στον συγκεκριμένο θεσμό επιβεβαιώνουν τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Data Communication και τους ανθρώπους της, Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων της εταιρείας και τους ευχαριστώ θερμά που μας ανέδειξαν μία από τις125 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη».

 Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013