*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Ο ανανεωμένος ιστότοπος staralliance.com προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα για τους επιβάτες της Συμμαχίας.

Η Vodafone χαρακτηρίζεται από την Gartner ως ένας διεθνής ηγέτης στην έρευνα Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide*  για πέμπτη συνεχή χρονιά.

H SEAT προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο Mobile World Congress, το παγκόσμιο event-ορόσημο της κινητής τηλεφωνίας και της συνδεσιμότητας, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας της φαρμακοβιομηχανίας και των ενώσεων ασθενών αποτελεί κοινό αίτημα των δυο μερών,

Η πορεία της Citroen τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτη επιτυχίες και αυτό μοιάζει να είναι τμήμα της συνολικής τροχιάς ανάπτυξης στην οποία έχει μπει, με τη νέα προσέγγιση που της προσφέρει η γκάμα των μοντέλων της.

Mε θέμα «Οικονομικές Εξελίξεις στην Ελλάδα και ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω του εξαγωγικού factoring» πραγματοποιήθηκε σήμερα, εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και η Πειραιώς Factoring, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί το 1o Διακρατικό Επιχειρηματικό Forum με συναντήσεις Β2Β, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης», στο πλαίσιο του έργου e-Business Pages του προγράμματος Interreg BalkanMed.

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. θα προμηθεύσει το 2019 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με 220 SYM Symphony 125i Cargo

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, πραγματοποίησε ακόμη μια δράση προσφοράς, προχωρώντας στη δωρεά συστήματος ομοαξονικής συμπαρατήρησης για τη βελτίωση του χειρουργικού μικροσκοπίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

«Chūnjié kuàilè»! Με την ευχή αυτή, «Ευτυχισμένη η Κινεζική Νέα Χρονιά», και σειρά από δράσεις και εορταστικές εκδηλώσεις στους χώρους του, υποδέχεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τους Κινέζους ταξιδιώτες, καθώς, σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η κινεζική πρωτοχρονιά από τις 5 έως τις 20 Φεβρουαρίου.

Η μόνη ελληνική εταιρεία στην κατηγορία 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe 2018

 

H εταιρεία πληροφορικής, Data Communication, Microsoft Gold Partner, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe”. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018. 

 

Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβεβαιώνει το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το μοναδικό αίσθημα ομάδας και συντροφικότητας που επικρατεί στην Data Communication. Αποτελεί αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to work, συμμετείχαν 1.6 εκ. εργαζόμενοι από 2.800 εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίθηκαν οι 125. H Data Communication ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και την 8η συνολικά στον θεσμό Best WorkPlaces Ελλάδας και Ευρώπης, σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2010.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director, αφιέρωσε τη διάκριση στους ανθρώπους της εταιρείας δηλώνοντας: «Η ανάδειξη της Data Communication στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης από το Great Place to Work μας κάνει πάρα πολύ περήφανους. Ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για τη 2η διάκρισή μας στο συγκεκριμένο θεσμό με σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και τις δύο φορές, ανάμεσα σε ιδιαίτερα αξιόλογες επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι οι πολλαπλές μας διακρίσεις στον συγκεκριμένο θεσμό επιβεβαιώνουν τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Data Communication και τους ανθρώπους της, Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων της εταιρείας και τους ευχαριστώ θερμά που μας ανέδειξαν μία από τις125 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη».

 Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013