*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Χτύπησαν και λήστεψαν καθηγητή μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο | Ιωάννινα: Νεκρός 32χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου | Αλλάζει όνομα η Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου | Εντοπισμός και διάσωση 28 μεταναστών στο Φαρμακονήσι.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη διασύνδεση των μελών του ελληνικού διαστημικού οικοσυστήματος με εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς,

Η Τράπεζα Πειραιώς, πρωτοπόρος σε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, επιβεβαιώνει  τον ενεργό της ρόλο στη διεθνή τραπεζική αγορά, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της στην υπηρεσία Global Payments Innovations (gpi) του Swift.

Τέσσερις (4) Πρωθυπουργοί συζητούν τις προοπτικές οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης:

Η εταιρεία Takeda Hellas διοργάνωσε Δορυφορικό Συμπόσιο με θέμα τις σημαντικές εξελίξεις στη θεραπεία του Πολλαπλού Μυελώματος και του Λεμφώματος Hodgkin’s

 

 

 

H HSBC δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε ιδιώτες επενδυτές να μεταφέρουν το χαρτοφυλάκιό τους στην τράπεζα με την παγκόσμια επενδυτική τεχνογνωσία και να επωφεληθούν προσφοράς ποσού €500 (το ελάχιστο ποσό μεταφοράς για την προσφορά ανέρχεται στα 75.000 ευρώ)*.

Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. («Τράπεζα Πειραιώς») ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Eurobank Ergasias Α.Ε. ("Eurobank") για την πώληση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο (99,98%) της θυγατρικής της στη Βουλγαρία Piraeus Bank Bulgaria AD ("PBB"), στη Eurobank Bulgaria AD.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Νοεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της ΜΙΝΕΤΤΑ.

Ημερίδα με θέμα τη Διαχείριση Αποθεματικών Ασφαλιστικών Ταμείων πραγματοποίησε σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ.

Την πρωτοποριακή σειρά συμπληρωματικής φαρμακευτικής φροντίδας για τα κατοικίδια “Intuizoon In Petcare” παρουσίασε η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS, στην έκθεση Pets Today, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo Αεροδρομίου, από τις 19 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2018.

Την λειτουργία της βάσης της στην Αθήνα, εγκαινίασε την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, σε μια σεμνή τελετή στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», η Ellinair, η αεροπορική εταιρία του ομίλου Μουζενίδη.

Η μόνη ελληνική εταιρεία στην κατηγορία 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe 2018

 

H εταιρεία πληροφορικής, Data Communication, Microsoft Gold Partner, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe”. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018. 

 

Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβεβαιώνει το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το μοναδικό αίσθημα ομάδας και συντροφικότητας που επικρατεί στην Data Communication. Αποτελεί αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to work, συμμετείχαν 1.6 εκ. εργαζόμενοι από 2.800 εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίθηκαν οι 125. H Data Communication ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και την 8η συνολικά στον θεσμό Best WorkPlaces Ελλάδας και Ευρώπης, σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2010.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director, αφιέρωσε τη διάκριση στους ανθρώπους της εταιρείας δηλώνοντας: «Η ανάδειξη της Data Communication στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης από το Great Place to Work μας κάνει πάρα πολύ περήφανους. Ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για τη 2η διάκρισή μας στο συγκεκριμένο θεσμό με σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και τις δύο φορές, ανάμεσα σε ιδιαίτερα αξιόλογες επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι οι πολλαπλές μας διακρίσεις στον συγκεκριμένο θεσμό επιβεβαιώνουν τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Data Communication και τους ανθρώπους της, Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων της εταιρείας και τους ευχαριστώ θερμά που μας ανέδειξαν μία από τις125 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη».

 Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013