*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα στο κέντρο για τη συναυλία των Scorpions | Ηράκλειο: 57χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε αυλή | Σεισμός Μεγέθους 4,5 νότια της Ιεράπετρας | ΚΟΣΜΟΣ: Τουλάχιστον 20 νεκροί και 40 τραυματίες από έκρηξη βόμβας στο Πακιστάν.

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η πρώτη σύνδεση COSMOTE Fiber To The Home στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΟΤΕ, στο Παλαιό Φάληρο.

Συνεχίζονται με επιτυχία οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες του properties4sale.gr, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενεργό διαχείριση ακινήτων που υλοποιεί η Πειραιώς Real Estate, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΔΗΜ. ΤΖΩΡΤΖΗ  ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία αναδιάρθρωση της παραγωγής, με την οποία τέθηκε εκτός λειτουργίας το εργοστάσιο χυμών στον Βόλο και ενώ προηγήθηκαν το 2012 ανάλογες κινήσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα,

 

 

 

Αύξηση, κατά 11,74% σε αξία και 49,50% σε όγκο, σημείωσαν οι εξαγωγές ελληνικών τυριών στη Γαλλία το 2017, σύμφωνα με έκθεση του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι.

Η SEAT κατευθύνεται προς την Κίνα. Η Volkswagen Group China και η Anhui Jianghuai Automobile Group Corp., Ltd (JAC),

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, μέλους του ομίλου Μουζενίδη, ανακοινώνεται η ένταξη στο δυναμικό της, του κ. Θάνου Πασχάλη, ο οποίος από την 1η Σεπτεμβρίου, θα αναλάβει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Πέντε νέες γεύσεις παγωτού, με την εγγύηση ποιότητας της άριστης πρώτης ύλης από τις φάρμες των Ελλήνων παραγωγών του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, συμπληρώνουν προοδευτικά την δυναμική ανάπτυξη του προϊοντικού του portfolio.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τη συμφωνία πώλησης μη εξυπηρετούμενου χαρτοφυλακίου λιανικής πίστης συνολικής πιστωτικής απαίτησης €2.238εκατ ή €385εκατ μεικτής λογιστικής αξίας

Η μόνη ελληνική εταιρεία στην κατηγορία 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe 2018

 

H εταιρεία πληροφορικής, Data Communication, Microsoft Gold Partner, ανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe”. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018. 

 

Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβεβαιώνει το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το μοναδικό αίσθημα ομάδας και συντροφικότητας που επικρατεί στην Data Communication. Αποτελεί αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to work, συμμετείχαν 1.6 εκ. εργαζόμενοι από 2.800 εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίθηκαν οι 125. H Data Communication ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και την 8η συνολικά στον θεσμό Best WorkPlaces Ελλάδας και Ευρώπης, σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2010.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director, αφιέρωσε τη διάκριση στους ανθρώπους της εταιρείας δηλώνοντας: «Η ανάδειξη της Data Communication στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης από το Great Place to Work μας κάνει πάρα πολύ περήφανους. Ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για τη 2η διάκρισή μας στο συγκεκριμένο θεσμό με σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και τις δύο φορές, ανάμεσα σε ιδιαίτερα αξιόλογες επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι οι πολλαπλές μας διακρίσεις στον συγκεκριμένο θεσμό επιβεβαιώνουν τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Data Communication και τους ανθρώπους της, Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων της εταιρείας και τους ευχαριστώ θερμά που μας ανέδειξαν μία από τις125 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη».

 Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013