*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Τη σημασία της διατήρησης της υγείας των νεφρών για όλους σε όλο τον κόσμο και για όλη τη διάρκεια της ζωής τους,

Η στρατηγική διάθεση πόρων στον τομέα της υγείας αποτελεί απαραίτητη επένδυση στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος συνυπέγραψε, την κοινή διακήρυξη της συμμαχίας Industry4Europe προς τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων

Η Lime Capital Partners Ltd ("LCP") συμφώνησε με το Επενδυτικό Κεφάλαιο Piraeus Taneo Capital ("PTCF") για την απόκτηση του 44,73% της εταιρείας U&S Unismack ΑΒΕΕ.

Τις 19+1 επιχειρήσεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη χρονιά που ήδη διανύουμε, με βάση τα όσα έκαναν ή δρομολόγησαν το 2018,

Επέκταση του προγράμματος της Mondelēz International για την καταπολέμηση της αποψίλωσης των δασών στις περιοχές καλλιέργειας κακάο

Η Eurobank και η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

Με την ευκαιρία της σημερινής της συνέντευξης τύπου στη Γενεύη, η Honda μίλησε για επιτάχυνση των φιλοδοξιών της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το αποκαλυφθέν πρωτότυπο crossover ΙΜQ ενσωματώνει το πρωτοποριακό ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο της Nissan, που θα είναι διαθέσιμο σε αυτοκίνητα παραγωγής από το 2022.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018, έχοντας και αυτή την χρονιά ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της δράσης της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα ηλεκτρικά πράσινα πατίνια, η καινοτόμος εταιρεία Lime, με παρουσία σε 140 πόλεις στον κόσμο, ανακοινώνει την συνεργασία της με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως επίσημος συνεργάτης έξυπνης κινητικότητας.

Απο την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου που ξεκινάει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μέχρι και την Κυριακή, 3 Μαρτίου που ολοκληρώνονται οι εργασίες, οι περίπου 2,000 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime αποσυμφορίζοντας την πόλη των Δελφών.
Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρηση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ θα συλλέγονται από την τοπική ομάδα της Lime στους Δελφούς, θα επαναφορτίζονται και κάθε πρωί θα τοποθετούνται στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, όπου πραγματοποιείται το Φόρουμ, για την εξυπηρέτηση των συνέδρων.
Ο κ.  Alessandro Tommasi,  Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή τόσο σημαντικών ομιλητών από ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω της συνεργασίας μας δίνουμε λύση σε όποια συμφόρηση προκαλείται από την χρήση αυτοκινητου για μικρες μετακινήσεις και την δυνατότητα στους συνέδρους να μεταφερθουν στην πόλη των Δελφών με ευκολία. Με έναν έξυπνο και πράσινο τρόπο μετακίνησης.”Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013