*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της δράσης της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τα ηλεκτρικά πράσινα πατίνια, η καινοτόμος εταιρεία Lime, με παρουσία σε 140 πόλεις στον κόσμο, ανακοινώνει την συνεργασία της με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ως επίσημος συνεργάτης έξυπνης κινητικότητας.

Απο την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου που ξεκινάει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μέχρι και την Κυριακή, 3 Μαρτίου που ολοκληρώνονται οι εργασίες, οι περίπου 2,000 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime αποσυμφορίζοντας την πόλη των Δελφών.
Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρηση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ θα συλλέγονται από την τοπική ομάδα της Lime στους Δελφούς, θα επαναφορτίζονται και κάθε πρωί θα τοποθετούνται στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, όπου πραγματοποιείται το Φόρουμ, για την εξυπηρέτηση των συνέδρων.
Ο κ.  Alessandro Tommasi,  Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή τόσο σημαντικών ομιλητών από ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω της συνεργασίας μας δίνουμε λύση σε όποια συμφόρηση προκαλείται από την χρήση αυτοκινητου για μικρες μετακινήσεις και την δυνατότητα στους συνέδρους να μεταφερθουν στην πόλη των Δελφών με ευκολία. Με έναν έξυπνο και πράσινο τρόπο μετακίνησης.”Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013