*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της δεύτερης σειράς αποφοίτων, στο πλαίσιο διατμηματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα διοργανώθηκαν από κοινού από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Απονεμήθηκαν συνολικά δεκαεννέα μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και επεξεργασία συστημάτων» καθώς και στην «Εφαρμοσμένη επιχειρησιακή έρευνα και ανάλυση». Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ενώ μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται 6 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.
Τα αναφερόμενα προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης αποτελούν  την συνισταμένη των προσπαθειών που γίνονται αναφορικά με την εξέλιξη της ερευνητικής δραστηριότητας και βρίσκονται σε πλήρη συσχέτιση με τομείς της στρατιωτικής επιστήμης και τεχνολογίας ενώ διασυνδέονται άμεσα με τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην τελετή παρέστησαν και επέδωσαν τους τίτλους, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός,  ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης, οι Κοσμήτορες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ.
Νικόλαος Δάρας και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαος Τσουρβελούδης, ο Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών Σχεδίασης και Επεξεργασίας Συστημάτων, καθηγητής κ. Νικόλαος Ματσατσίνης, στρατιωτικό προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων καθώς και συγγενείς και φίλοι των μεταπτυχιακών σπουδαστών.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού τους εύχεται υγεία και επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013