*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Τη σημασία της διατήρησης της υγείας των νεφρών για όλους σε όλο τον κόσμο και για όλη τη διάρκεια της ζωής τους,

Η στρατηγική διάθεση πόρων στον τομέα της υγείας αποτελεί απαραίτητη επένδυση στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος συνυπέγραψε, την κοινή διακήρυξη της συμμαχίας Industry4Europe προς τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων

Η Lime Capital Partners Ltd ("LCP") συμφώνησε με το Επενδυτικό Κεφάλαιο Piraeus Taneo Capital ("PTCF") για την απόκτηση του 44,73% της εταιρείας U&S Unismack ΑΒΕΕ.

Τις 19+1 επιχειρήσεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη χρονιά που ήδη διανύουμε, με βάση τα όσα έκαναν ή δρομολόγησαν το 2018,

Επέκταση του προγράμματος της Mondelēz International για την καταπολέμηση της αποψίλωσης των δασών στις περιοχές καλλιέργειας κακάο

Η Eurobank και η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

Με την ευκαιρία της σημερινής της συνέντευξης τύπου στη Γενεύη, η Honda μίλησε για επιτάχυνση των φιλοδοξιών της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το αποκαλυφθέν πρωτότυπο crossover ΙΜQ ενσωματώνει το πρωτοποριακό ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο της Nissan, που θα είναι διαθέσιμο σε αυτοκίνητα παραγωγής από το 2022.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018, έχοντας και αυτή την χρονιά ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της δεύτερης σειράς αποφοίτων, στο πλαίσιο διατμηματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα διοργανώθηκαν από κοινού από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Απονεμήθηκαν συνολικά δεκαεννέα μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Σχεδίαση και επεξεργασία συστημάτων» καθώς και στην «Εφαρμοσμένη επιχειρησιακή έρευνα και ανάλυση». Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων ενώ μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν τα προγράμματα συμπεριλαμβάνονται 6 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.
Τα αναφερόμενα προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης αποτελούν  την συνισταμένη των προσπαθειών που γίνονται αναφορικά με την εξέλιξη της ερευνητικής δραστηριότητας και βρίσκονται σε πλήρη συσχέτιση με τομείς της στρατιωτικής επιστήμης και τεχνολογίας ενώ διασυνδέονται άμεσα με τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην τελετή παρέστησαν και επέδωσαν τους τίτλους, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός,  ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης, οι Κοσμήτορες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ.
Νικόλαος Δάρας και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νικόλαος Τσουρβελούδης, ο Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών Σχεδίασης και Επεξεργασίας Συστημάτων, καθηγητής κ. Νικόλαος Ματσατσίνης, στρατιωτικό προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων καθώς και συγγενείς και φίλοι των μεταπτυχιακών σπουδαστών.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού τους εύχεται υγεία και επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.Υποκατηγορία: Πρόσφατα θέματα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013