*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «Επιχειρούμε Έξω», με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ.

H εταιρία «Παπαστράτος» αναζητά άτομα με πάθος και όρεξη για εργασία, για να αναλάβουν την προώθηση και πώληση του προϊόντος σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και προσφέρει σειρά παροχών.

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομίας η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών ERGO ΑΕΕ Ζημιών, Αγροτική Ασφαλιστική και ERGO ΑΕΕ Ζωής με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη.

Μια οριακά θετική χρονιά, από πλευράς εσόδων, αποδείχθηκε το 2017 για τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ευρώπη.

Ένα ακόμα ελληνικό νησί για καλοκαιρινές διακοπές προτείνει η βρετανική εφημερίδα Telegraph στους αναγνώστες της για το 2018.

Και το 2017, η εταιρεία προϊόντων καπνού Καρέλιας επέλεξε να παρέχει στους εργαζόμενους της δώρα που μοιάζουν με όνειρο για κάθε εργαζόμενο.

Το 2018 ξεκινά δυναμικά για το χώρο της τεχνολογίας, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως είναι έτοιμο να λάβει χώρα.

Το μεγάλο στοίχημα και για το 2018 παραμένει η καθιέρωση της Ελλάδας στην κορυφή των τουριστικών προορισμών παγκοσμίως.

Όλο και περισσότερες εταιρείες -βασικά αυτές που κινούνται σε γραμμή βιώσιμης ανάπτυξης- επιλέγουν να ακολουθήσουν το πελατοκεντρικό μοντέλο των προνομιακών παροχών ευρέως φάσματος, μέσω στρατηγικών συνεργασιών που αναδεικνύονται σε σημαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα.

Η Alpha Bank πραγματοποίησε, για έκτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα “Χέρι Βοηθείας”.

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017,  στο gazARTE, η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2017, όπου η καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά και τη διαδικασία παραγωγής συσκευασίας είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

H KRAFT Paints, η κορυφαία ελληνική εταιρεία χρωμάτων, μέλος του ομίλου Druckfarben, διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά για την καινοτομία που εφαρμόζει, όχι μόνο στα προϊόντα, αλλά και τις συσκευασίες της.

Συγκεκριμένα, η KRAFT Paints απέσπασε το ασημένιο Βραβείο για τη νέα δημιουργική, καινοτόμο συσκευασία προώθησης των νέων της βενταλιών στους επαγγελματίες του χρώματος, τους αρχιτέκτονες και τους διακοσμητές, στους οποίους παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση επιλογής αποχρώσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σύμμαχός της στο δημιουργικό concept αυτής της νέας συσκευασίας ήταν η attp advertising.

Στο κουτί, που αντιπροσωπεύει μια παλέτα χρωμάτων εμπνευσμένη από τα χρώματα της Ελλάδας, βρίσκονται οι βεντάλιες KRAFT ISNPIRED COLLECTION™ και KRAFT REFLECTIVE COLLECTION™, οι οποίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά χρωμάτων τον Ιούνιο του 2016. Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι, για όσους την κρατούν στα χέρια τους, ένα δώρο έμπνευσης και ταξιδιού στα χρώματα της Ελλάδας.

Όλες οι καινοτόμες συσκευασίες προϊόντων χειροκροτήθηκαν από πλήθος στελεχών όλων των επιχειρήσεων που συνδέονται, άμεσα ή έμμεσα, με τη συσκευασία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό συμμετοχής της φετινής διοργάνωσης αυξήθηκε κατά 18%, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ Αντώνης Καναβούρας.

Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και Σέλφ Σέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.).

Λίγα λόγια για την KRAFT Paints:
H  KRAFT  Paints  είναι  μία  εταιρία  που  για  50  χρόνια  δραστηριοποιείται  επιτυχώς  στην  παραγωγή  και  εμπορία  χρωμάτων.  Το  όνομα  της έχει ταυτιστεί με την καινοτομία και τους υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης. Καθημερινά συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της δημιουργώντας  νέα,  πρωτοποριακά  προϊόντα  με  γνώμονα  πάντα  την ποιότητα και την καινοτομία.
Τα καινοτόμα προϊόντα και το άριστα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων της KRAFT PAINTS οδήγησε στη ραγδαία εξάπλωση του ομίλου και στο εξωτερικό. Σήμερα, οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν την εξαγωγή των προϊόντων μας σε παραπάνω από 20 χώρες της διεθνούς αγοράς όπως Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρωσία, Ουκρανία, Νιγηρία, Αλβανία, Κύπρο κι άλλες.
www.kraftpaints.grΚύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013