*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Το 2017 ολοκληρώθηκε για την ΑΒ Βασιλόπουλος με τον πιο αισιόδοξο τρόπο, καθώς η εταιρία κατάφερε για έβδομη συνεχή χρονιά να αναδειχθεί «True Leader», στο διαγωνισμό της ICAP GROUP.

To 2017 ήταν έτος σταθμός για τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Νορβηγία, καθώς για πρώτη φορά οι πωλήσεις τους, μαζί με αυτές των υβριδικών, έφθασαν στο 52% του μεριδίου αγοράς της χώρας.

Περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλη χρονιά αυτής της δεκαετίας πωλήθηκαν το 2017 στην Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) και της υπηρεσίας Αδειοδότησης Οχημάτων (KBA), όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του τέταρτου αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-branch) στην περιοχή της Γλυφάδας, στην οδό Λαζαράκη 6.

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «Επιχειρούμε Έξω», με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ.

H εταιρία «Παπαστράτος» αναζητά άτομα με πάθος και όρεξη για εργασία, για να αναλάβουν την προώθηση και πώληση του προϊόντος σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και προσφέρει σειρά παροχών.

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομίας η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών ERGO ΑΕΕ Ζημιών, Αγροτική Ασφαλιστική και ERGO ΑΕΕ Ζωής με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη.

Μια οριακά θετική χρονιά, από πλευράς εσόδων, αποδείχθηκε το 2017 για τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ευρώπη.

Ένα ακόμα ελληνικό νησί για καλοκαιρινές διακοπές προτείνει η βρετανική εφημερίδα Telegraph στους αναγνώστες της για το 2018.

Και το 2017, η εταιρεία προϊόντων καπνού Καρέλιας επέλεξε να παρέχει στους εργαζόμενους της δώρα που μοιάζουν με όνειρο για κάθε εργαζόμενο.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. παρουσίασε στην έκθεση 100% Hotel Show 2017 ολοκληρωμένες λύσεις για τα ξενοδοχεία, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του  τουριστικού προϊόντος  και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους

Η εταιρεία Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., στοχεύοντας στρατηγικά στον ξενοδοχειακό κλάδο έδωσε δυναμικά το παρόν στην 5η έκθεση 100% Hotel Show 2017, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα. Έχοντας προσαρμόσει κατάλληλα την οργανωτική της δομή, με εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που εξυπηρετεί την αγορά του τουρισμού, παρουσίασε με λειτουργικό  τρόπο τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στα ξενοδοχεία και τις βέλτιστες πρακτικές αντιπροσωπευτικών έργων σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.
 
Οι περισσότεροι από τους 25.000 επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν στο οικολογικά σχεδιασμένο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ λύσεις που αφορούν συστήματα αυτοματισμού δωματίου, όπως ο έλεγχος της εισόδου δωματίων,  συστήματα εξασφάλισης θερμικής και οπτικής άνεσης, όπως το λειτουργικό σύστημα ΚΝΧ καθώς και εφαρμογές απομακρυσμένου ελέγχου εισόδου, κλιματισμού και φωτισμού.
 
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ στον αρχιτεκτονικό φωτισμό, που αφορούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα ασφαλείας, καθώς και λύσεις δομημένης καλωδίωσης που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μετάδοση της πληροφορίας σε ένα  ξενοδοχείο.
 
Τέλος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της ΚΑΥΚΑΣ ενημέρωσαν τους επισκέπτες για την προσέγγιση της εταιρείας αναφορικά με τα συστήματα μέτρησης ενέργειας, τα οποία αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ενεργειακή αναβάθμιση.
 
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στην 100% Hotel Show, ο κ. Ανδρέας Μακρυπίδης, Business Development & Solutions της ΚΑΥΚΑΣ δήλωσε: «Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να προσφέρει εστιασμένη υποστήριξη και ολοκληρωμένες λύσεις στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, οι οποίες αναβαθμίζουν το επίπεδο άνεσης και ταυτόχρονα συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων και την ενεργειακή τους αναβάθμιση. Η εξειδικευμένη ομάδα του Hospitality της ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να υποστηρίξει οποιοδήποτε ξενοδοχείο, μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων και λύσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, εποχικότητας, αστεριών και επιπέδου παροχών.»


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013