*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Μία νέα, διεθνής έκθεση της Vodafone, με αντικείμενο την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο υπογραμμίζει ότι όσο πιο ασφαλής είναι μία επιχείρηση στον κυβερνοχώρο τόσο καλύτερα είναι συνολικά τα επιχειρηματικά της αποτελέσματα.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών προμηθειών της cosmoONE υλοποίησε, με επιτυχία και σε χρόνο-ρεκόρ, τις διαγωνιστικές διαδικασίες του ΑΔΜΗΕ για το έργο της υποβρύχιας διασύνδεσης Κρήτης-Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 300 εκατ. ευρώ.

Από τις 4 ως τις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες δημοπρασίες για επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τα χαρακτηριστικά των οποίων (τιμή εκκίνησης και δημοπρατούμενη ισχύς) θα καθοριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μια σπουδαία ερευνητική και επιστημονική εφαρμογή που βοηθάει τις κυβερνήσεις στην υλοποίηση σχεδίων για την οδική ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο, υλοποίησαν Έλληνες επιστήμονες

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Υπολογιστών, συνεχίζει τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα, φιλοξενώντας μια σειρά από δράσεις στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018.

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εξυγίανση και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής των Οινοφύτων με την επένδυση για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα να υπολογίζεται στα 250 εκατ. ευρώ.

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος και Διατροφής Ηλέσιον, γεννήθηκε για να κάνει τομή στα οινικά δεδομένα και στη συμβατική καλλιέργεια των πρώτων υλών.

Η LG Electronics Inc. ανακοίνωσε την Παρασκευή τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. παρουσίασε στην έκθεση 100% Hotel Show 2017 ολοκληρωμένες λύσεις για τα ξενοδοχεία, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του  τουριστικού προϊόντος  και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους

Η εταιρεία Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., στοχεύοντας στρατηγικά στον ξενοδοχειακό κλάδο έδωσε δυναμικά το παρόν στην 5η έκθεση 100% Hotel Show 2017, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα. Έχοντας προσαρμόσει κατάλληλα την οργανωτική της δομή, με εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που εξυπηρετεί την αγορά του τουρισμού, παρουσίασε με λειτουργικό  τρόπο τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στα ξενοδοχεία και τις βέλτιστες πρακτικές αντιπροσωπευτικών έργων σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.
 
Οι περισσότεροι από τους 25.000 επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν στο οικολογικά σχεδιασμένο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ λύσεις που αφορούν συστήματα αυτοματισμού δωματίου, όπως ο έλεγχος της εισόδου δωματίων,  συστήματα εξασφάλισης θερμικής και οπτικής άνεσης, όπως το λειτουργικό σύστημα ΚΝΧ καθώς και εφαρμογές απομακρυσμένου ελέγχου εισόδου, κλιματισμού και φωτισμού.
 
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ στον αρχιτεκτονικό φωτισμό, που αφορούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα ασφαλείας, καθώς και λύσεις δομημένης καλωδίωσης που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μετάδοση της πληροφορίας σε ένα  ξενοδοχείο.
 
Τέλος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της ΚΑΥΚΑΣ ενημέρωσαν τους επισκέπτες για την προσέγγιση της εταιρείας αναφορικά με τα συστήματα μέτρησης ενέργειας, τα οποία αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ενεργειακή αναβάθμιση.
 
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στην 100% Hotel Show, ο κ. Ανδρέας Μακρυπίδης, Business Development & Solutions της ΚΑΥΚΑΣ δήλωσε: «Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να προσφέρει εστιασμένη υποστήριξη και ολοκληρωμένες λύσεις στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, οι οποίες αναβαθμίζουν το επίπεδο άνεσης και ταυτόχρονα συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων και την ενεργειακή τους αναβάθμιση. Η εξειδικευμένη ομάδα του Hospitality της ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να υποστηρίξει οποιοδήποτε ξενοδοχείο, μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων και λύσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, εποχικότητας, αστεριών και επιπέδου παροχών.»


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013