*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Καλαμάτα: Ο σκύλος ξετρύπωσε το χασίς που έκρυβε 39χρονος | Ηράκλειο: Τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο αναστάτωσε το λιμάνι | Φυτώρια κρυσταλλικής κάνναβης επτά βίλες της Αττικής | Κλείνουν σταδιακά οι πύλες των ΑμεΑ στους σταθμούς του Μετρό.

Η EUROCERT, η ελληνική πολυεθνική εταιρεία ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης, με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας, παρουσίασε τη δυναμική της πορεία ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο και τα επόμενα στρατηγικά της σχέδια στους δημοσιογράφους, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η GreekTourismExpo μετά από τέσσερα συνεχόμενα  χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και ανοδικής πορείας, διευρύνει πλέον τους επαγγελματικούς της στόχους και μεγαλώνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της και με επίκεντρο την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές και στοχεύει πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά.

Την προσπάθεια της επιστημονικής ακαδημαϊκής κοινότητας για την έρευνα του σύμπαντος και την ανάπτυξη της επιστήμης της Ραδιοαστρονομίας στη χώρα μας στηρίζει η COSMOTE, παραχωρώντας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας τη χρήση δορυφορικής κεραίας τηλεπικοινωνιών του Κέντρου Δορυφορικών Επικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ στις Θερμοπύλες.

Με κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στην περίοδο των εορτών του Πάσχα, η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε, για άλλη μια φορά, στη δωρεά τριών τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια.

To Eυρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) σε συνεργασία με την FightHoax συνδιοργανώνουν μία Ημερίδα – Εργαστήριο

H LG Electronics (LG), κατά τη διάρκεια της έκθεσης MCE 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας, παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις HVAC (θέρμανση-εξαερισμός-κλιματισμός) οι οποίες ξεχωρίζουν για τον ολοκληρωμένο έλεγχο και την βέλτιστη απόδοσή τους.

347,2 εκατ. ευρώ τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα
Υψηλή Φερεγγυότητα των εταιρειών Ζωής (185%) και Γενικών Ασφαλίσεων (173%)

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, είναι μεταξύ των 104 εταιρειών παγκοσμίως που περιλαμβάνονται στη λίστα του Bloomberg για το 2018 για την Ισότητα των Φύλων.

Η Mondelez προβαίνει σε εθελοντική ανάκληση του προϊόντος Cottage Cheese Philadelphia από την αγορά ως προληπτικό μέτρο, λόγω της πιθανής παρουσίας μεταλλικών ξένων σωμάτων στο προϊόν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ENTERPRISE GREECE Διεθνής Έκθεση Φυσικών & Βιολογικών Προϊόντων Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair Μάλμο Σουηδία 14 & 15 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2018

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. παρουσίασε στην έκθεση 100% Hotel Show 2017 ολοκληρωμένες λύσεις για τα ξενοδοχεία, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του  τουριστικού προϊόντος  και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους

Η εταιρεία Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., στοχεύοντας στρατηγικά στον ξενοδοχειακό κλάδο έδωσε δυναμικά το παρόν στην 5η έκθεση 100% Hotel Show 2017, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα. Έχοντας προσαρμόσει κατάλληλα την οργανωτική της δομή, με εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων που εξυπηρετεί την αγορά του τουρισμού, παρουσίασε με λειτουργικό  τρόπο τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στα ξενοδοχεία και τις βέλτιστες πρακτικές αντιπροσωπευτικών έργων σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.
 
Οι περισσότεροι από τους 25.000 επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν στο οικολογικά σχεδιασμένο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ λύσεις που αφορούν συστήματα αυτοματισμού δωματίου, όπως ο έλεγχος της εισόδου δωματίων,  συστήματα εξασφάλισης θερμικής και οπτικής άνεσης, όπως το λειτουργικό σύστημα ΚΝΧ καθώς και εφαρμογές απομακρυσμένου ελέγχου εισόδου, κλιματισμού και φωτισμού.
 
Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ στον αρχιτεκτονικό φωτισμό, που αφορούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα ασφαλείας, καθώς και λύσεις δομημένης καλωδίωσης που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη μετάδοση της πληροφορίας σε ένα  ξενοδοχείο.
 
Τέλος, κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της ΚΑΥΚΑΣ ενημέρωσαν τους επισκέπτες για την προσέγγιση της εταιρείας αναφορικά με τα συστήματα μέτρησης ενέργειας, τα οποία αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε ενεργειακή αναβάθμιση.
 
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στην 100% Hotel Show, ο κ. Ανδρέας Μακρυπίδης, Business Development & Solutions της ΚΑΥΚΑΣ δήλωσε: «Παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να προσφέρει εστιασμένη υποστήριξη και ολοκληρωμένες λύσεις στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, οι οποίες αναβαθμίζουν το επίπεδο άνεσης και ταυτόχρονα συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων και την ενεργειακή τους αναβάθμιση. Η εξειδικευμένη ομάδα του Hospitality της ΚΑΥΚΑΣ είναι σε θέση να υποστηρίξει οποιοδήποτε ξενοδοχείο, μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων και λύσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, εποχικότητας, αστεριών και επιπέδου παροχών.»


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013