*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει θέσει ως στρατηγική επιλογή τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και τη διευκόλυνση της εισόδου των νέων στον κλάδο.

Οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature είναι οι πιο φρέσκες,  δυναμικές και δελεαστικές προτάσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έκθεση αποτελεσμάτων περιφερειακής καινοτομίας για το 2019 (Regional Innovation Scoreboard 2019).

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ ,

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμ. Μ. Παναγιωτάκης και η κυρία Britta Macintosh, αντιπρόεδρος της εταιρείας Ameresco Inc. –

Μια πραγματική γιορτή για τη θάλασσα και τις ακτές μας, που είναι παγκόσμια γνωστές για την ομορφιά τους, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από εθελοντές εργαζόμενους της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas,

Η υλοποίησή του επενδυτικού σχεδίου της FrieslandCampina Hellas για το 2019 στο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει στην Πάτρα,

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού καφέ σε μπρίκι World Cezve /Ibrik Coffee, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 6-8 Ιουνίου.

Μιχάλης Μπλέτσας συμπληρώνει έναν χρόνο ενεργούς συμμετοχής στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone, στηρίζοντας εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν τους πολίτες του αύριο

Η Edenred, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις συναλλαγών για επιχειρήσεις, εργαζόμενους και έμπορους, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας Corporate Spending Innovations (“CSI”),

ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού αυτοματοποιημένων εταιρικών πληρωμών στη Βόρεια Αμερική. Ο Όμιλος έχει επίσης ολοκληρώσει την εξαγορά του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου The Right Fuelcard Company ("TRFC"), που αποτελεί τον τέταρτο στη σειρά πάροχο καρτών καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και οι δύο συναλλαγές εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού και ολοκληρώθηκαν με βάση τις συμφωνίες που υπογράφηκαν μεταξύ των μερών και ανακοινώθηκαν στις 8 Νοεμβρίου και στις 27 Νοεμβρίου 2018 αντίστοιχα. Οι δύο εταιρείες έχουν ενοποιηθεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Edenred από την 1η Ιανουαρίου 2019.
Η Edenred ολοκληρώνει την εξαγορά της CSI, σηματοδοτώντας την είσοδό της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά εταιρικών πληρωμών της Βόρειας Αμερικής
Η απόκτηση της CSI θα επιτρέψει στην Edenred να εντείνει την ανάπτυξή της στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα εταιρικών πληρωμών, να ενισχύσει την πλατφόρμα τεχνολογίας ψηφιακών πληρωμών και να αυξήσει σημαντικά την έκθεσή της στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.
Η CSI, με έδρα τη Φλόριντα, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων εταιρικών πληρωμών στη Βόρεια Αμερική, που συνεργάζεται με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 800 εταιρικών πελατών για να διευκολύνει τις πληρωμές στους 475.000 πωλητές τους. Το 2018, η fintech επεξεργάστηκε περίπου 900.000 συναλλαγές, για όγκους πληρωμών περίπου 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και προβλέψεις προσαρμόζοντας το EBITDA ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων για ολόκληρο το έτος. Η Edenred αναμένει ότι το CSI θα έχει ετήσια αύξηση εσόδων περίπου 20% τα επόμενα χρόνια.
Η CSI αποκτήθηκε για περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια. Η συναλλαγή θα συμβάλλει στο EBIT του Ομίλου από το 2019 και στο καθαρό κέρδος από το 2020.
Η Edenred ολοκληρώνει την εξαγορά της TRFC, εδραιώνοντας τη θέση της στον κλάδο λύσεων κινητικότητας και διαχείρισης στόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Η εξαγορά του ομίλου TRFC θα επιτρέψει στην Edenred να συνεχίσει να επεκτείνεται στον τομέα των λύσεων διαχείρισης και κινητικότητας στόλου, καθώς τις εισάγουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.
Με έδρα το Λιντς και τη Γλασκώβη, ο όμιλος TRFC βοηθά 27.000 εταιρικούς πελάτες να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση των στόλων βαρέων και ελαφρών οχημάτων. Οι 150.000  κάτοχοι καρτών μπορούν να καλύψουν το 90% των σταθμών εξυπηρέτησης του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας κάρτες καυσίμων monobrand ή multibrand. Ο Όμιλος TRFC εκτιμάται ότι έχει δημιουργήσει περισσότερα από £11 εκατομμύρια σε EBITDA το 2018.
Η εξαγορά του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου TRFC αντιπροσώπευε μια δαπάνη ύψους περίπου 95 εκατ. λιρών για την Edenred και θα επεκτείνει το EBIT και το καθαρό κέρδος, του Ομίλου από το 2019.
Οι δύο εταιρείες έχουν ενοποιηθεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Edenred από την 1η Ιανουαρίου 2019.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013