*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Η Edenred, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις συναλλαγών για επιχειρήσεις, εργαζόμενους και έμπορους, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας Corporate Spending Innovations (“CSI”),

ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού αυτοματοποιημένων εταιρικών πληρωμών στη Βόρεια Αμερική. Ο Όμιλος έχει επίσης ολοκληρώσει την εξαγορά του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου The Right Fuelcard Company ("TRFC"), που αποτελεί τον τέταρτο στη σειρά πάροχο καρτών καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και οι δύο συναλλαγές εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού και ολοκληρώθηκαν με βάση τις συμφωνίες που υπογράφηκαν μεταξύ των μερών και ανακοινώθηκαν στις 8 Νοεμβρίου και στις 27 Νοεμβρίου 2018 αντίστοιχα. Οι δύο εταιρείες έχουν ενοποιηθεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Edenred από την 1η Ιανουαρίου 2019.
Η Edenred ολοκληρώνει την εξαγορά της CSI, σηματοδοτώντας την είσοδό της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά εταιρικών πληρωμών της Βόρειας Αμερικής
Η απόκτηση της CSI θα επιτρέψει στην Edenred να εντείνει την ανάπτυξή της στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα εταιρικών πληρωμών, να ενισχύσει την πλατφόρμα τεχνολογίας ψηφιακών πληρωμών και να αυξήσει σημαντικά την έκθεσή της στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.
Η CSI, με έδρα τη Φλόριντα, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων εταιρικών πληρωμών στη Βόρεια Αμερική, που συνεργάζεται με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 800 εταιρικών πελατών για να διευκολύνει τις πληρωμές στους 475.000 πωλητές τους. Το 2018, η fintech επεξεργάστηκε περίπου 900.000 συναλλαγές, για όγκους πληρωμών περίπου 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και προβλέψεις προσαρμόζοντας το EBITDA ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων για ολόκληρο το έτος. Η Edenred αναμένει ότι το CSI θα έχει ετήσια αύξηση εσόδων περίπου 20% τα επόμενα χρόνια.
Η CSI αποκτήθηκε για περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια. Η συναλλαγή θα συμβάλλει στο EBIT του Ομίλου από το 2019 και στο καθαρό κέρδος από το 2020.
Η Edenred ολοκληρώνει την εξαγορά της TRFC, εδραιώνοντας τη θέση της στον κλάδο λύσεων κινητικότητας και διαχείρισης στόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Η εξαγορά του ομίλου TRFC θα επιτρέψει στην Edenred να συνεχίσει να επεκτείνεται στον τομέα των λύσεων διαχείρισης και κινητικότητας στόλου, καθώς τις εισάγουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.
Με έδρα το Λιντς και τη Γλασκώβη, ο όμιλος TRFC βοηθά 27.000 εταιρικούς πελάτες να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση των στόλων βαρέων και ελαφρών οχημάτων. Οι 150.000  κάτοχοι καρτών μπορούν να καλύψουν το 90% των σταθμών εξυπηρέτησης του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας κάρτες καυσίμων monobrand ή multibrand. Ο Όμιλος TRFC εκτιμάται ότι έχει δημιουργήσει περισσότερα από £11 εκατομμύρια σε EBITDA το 2018.
Η εξαγορά του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου TRFC αντιπροσώπευε μια δαπάνη ύψους περίπου 95 εκατ. λιρών για την Edenred και θα επεκτείνει το EBIT και το καθαρό κέρδος, του Ομίλου από το 2019.
Οι δύο εταιρείες έχουν ενοποιηθεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Edenred από την 1η Ιανουαρίου 2019.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013