*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Τη σημασία της διατήρησης της υγείας των νεφρών για όλους σε όλο τον κόσμο και για όλη τη διάρκεια της ζωής τους,

Η στρατηγική διάθεση πόρων στον τομέα της υγείας αποτελεί απαραίτητη επένδυση στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος συνυπέγραψε, την κοινή διακήρυξη της συμμαχίας Industry4Europe προς τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων

Η Lime Capital Partners Ltd ("LCP") συμφώνησε με το Επενδυτικό Κεφάλαιο Piraeus Taneo Capital ("PTCF") για την απόκτηση του 44,73% της εταιρείας U&S Unismack ΑΒΕΕ.

Τις 19+1 επιχειρήσεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη χρονιά που ήδη διανύουμε, με βάση τα όσα έκαναν ή δρομολόγησαν το 2018,

Επέκταση του προγράμματος της Mondelēz International για την καταπολέμηση της αποψίλωσης των δασών στις περιοχές καλλιέργειας κακάο

Η Eurobank και η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

Με την ευκαιρία της σημερινής της συνέντευξης τύπου στη Γενεύη, η Honda μίλησε για επιτάχυνση των φιλοδοξιών της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το αποκαλυφθέν πρωτότυπο crossover ΙΜQ ενσωματώνει το πρωτοποριακό ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο της Nissan, που θα είναι διαθέσιμο σε αυτοκίνητα παραγωγής από το 2022.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018, έχοντας και αυτή την χρονιά ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.

Η Edenred, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις συναλλαγών για επιχειρήσεις, εργαζόμενους και έμπορους, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας Corporate Spending Innovations (“CSI”),

ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού αυτοματοποιημένων εταιρικών πληρωμών στη Βόρεια Αμερική. Ο Όμιλος έχει επίσης ολοκληρώσει την εξαγορά του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου The Right Fuelcard Company ("TRFC"), που αποτελεί τον τέταρτο στη σειρά πάροχο καρτών καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και οι δύο συναλλαγές εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού και ολοκληρώθηκαν με βάση τις συμφωνίες που υπογράφηκαν μεταξύ των μερών και ανακοινώθηκαν στις 8 Νοεμβρίου και στις 27 Νοεμβρίου 2018 αντίστοιχα. Οι δύο εταιρείες έχουν ενοποιηθεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Edenred από την 1η Ιανουαρίου 2019.
Η Edenred ολοκληρώνει την εξαγορά της CSI, σηματοδοτώντας την είσοδό της στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά εταιρικών πληρωμών της Βόρειας Αμερικής
Η απόκτηση της CSI θα επιτρέψει στην Edenred να εντείνει την ανάπτυξή της στο ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα εταιρικών πληρωμών, να ενισχύσει την πλατφόρμα τεχνολογίας ψηφιακών πληρωμών και να αυξήσει σημαντικά την έκθεσή της στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.
Η CSI, με έδρα τη Φλόριντα, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων εταιρικών πληρωμών στη Βόρεια Αμερική, που συνεργάζεται με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 800 εταιρικών πελατών για να διευκολύνει τις πληρωμές στους 475.000 πωλητές τους. Το 2018, η fintech επεξεργάστηκε περίπου 900.000 συναλλαγές, για όγκους πληρωμών περίπου 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και προβλέψεις προσαρμόζοντας το EBITDA ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων για ολόκληρο το έτος. Η Edenred αναμένει ότι το CSI θα έχει ετήσια αύξηση εσόδων περίπου 20% τα επόμενα χρόνια.
Η CSI αποκτήθηκε για περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια. Η συναλλαγή θα συμβάλλει στο EBIT του Ομίλου από το 2019 και στο καθαρό κέρδος από το 2020.
Η Edenred ολοκληρώνει την εξαγορά της TRFC, εδραιώνοντας τη θέση της στον κλάδο λύσεων κινητικότητας και διαχείρισης στόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Η εξαγορά του ομίλου TRFC θα επιτρέψει στην Edenred να συνεχίσει να επεκτείνεται στον τομέα των λύσεων διαχείρισης και κινητικότητας στόλου, καθώς τις εισάγουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.
Με έδρα το Λιντς και τη Γλασκώβη, ο όμιλος TRFC βοηθά 27.000 εταιρικούς πελάτες να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση των στόλων βαρέων και ελαφρών οχημάτων. Οι 150.000  κάτοχοι καρτών μπορούν να καλύψουν το 90% των σταθμών εξυπηρέτησης του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας κάρτες καυσίμων monobrand ή multibrand. Ο Όμιλος TRFC εκτιμάται ότι έχει δημιουργήσει περισσότερα από £11 εκατομμύρια σε EBITDA το 2018.
Η εξαγορά του 80% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου TRFC αντιπροσώπευε μια δαπάνη ύψους περίπου 95 εκατ. λιρών για την Edenred και θα επεκτείνει το EBIT και το καθαρό κέρδος, του Ομίλου από το 2019.
Οι δύο εταιρείες έχουν ενοποιηθεί πλήρως στις οικονομικές καταστάσεις της Edenred από την 1η Ιανουαρίου 2019.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013