*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Ανακοίνωση

Σε συνέχεια της από 3.01.2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε., στις 8.02.2013 διεκόπη οριστικά κάθε δραστηριότητα του εργοστασίου της επιχείρησης στο Βασιλικό Χαλκίδας.

 

Αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις των εργαζόμενων της συγκεκριμένης μονάδας, η ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε. προσέφυγε στη διαδικασία του Ν.1387/1983. Μετά από διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και τριμερείς συναντήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Υπουργείο Εργασίας, ο κ.Υπουργός Εργασίας, με την από 8.02.2013 απόφασή του, η οποία μας κοινοποιήθηκε στις 11.02.2013, δεν ενέκρινε τις σχεδιαζόμενες ομαδικές απολύσεις.

Κατόπιν των ανωτέρω εξελίξεων και παρά το γεγονός ότι η μονάδα Βασιλικού έκλεισε οριστικά στις 8.02.2013 και θα παραμείνει κλειστή, η επιχείρηση δεν προέβη στις σχεδιαζόμενες ομαδικές απολύσεις των εκεί εργαζομένων και επί του παρόντος διερευνά τις δυνατότητες που της παρέχει η κείμενη νομοθεσία, προκειμένου να υλοποιήσει την απόφασή της για μείωση του λειτουργικού κόστους.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τους πελάτες και συνεργάτες μας, από 11.02.2013 η ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε. συνεχίζει κανονικά τη βιομηχανική παραγωγή, διακίνηση και εμπορία των προϊόντων της μέσω των γραφείων και της έκθεσής της στην Αθήνα, του εργοστασίου και των αποθηκευτικών χώρων της στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, του υποκαταστήματος και των αποθηκών της στη Θεσσαλονίκη και των λοιπών εταιρειών του Ομίλου.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013