*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη | Στάχτη έγιναν σκάφη στη Δ΄ μαρίνα Γλυφάδας | Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων τσιγάρων στη Θήβα | Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό - Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

18% αύξηση στην κίνηση εξωτερικού τον Νοέμβριο 2018

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Hackathon του ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Microsoft Student Partners Community - Student Guru Thessaloniki και τη Microsoft Hellas

Η Roche Diagnostics παρουσίασε τα νέα της τεχνολογικά επιτεύγματα και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα της Αιματολογίας και της Αιμόστασης, στο πλαίσιο του 29ου Πανελλήνιου Αιματολογικού Συνεδρίου.

Σημαντικό ορόσημο η πλήρης δερματική κάθαρση για τους ασθενείς με ψωρίαση, η οποία σχετίζεται άρρηκτα με την ποιότητα ζωής

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, διακρίθηκε στο 18ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων με το βραβείο Best Launching για το 2018 στην κατηγορία των alcohol free μπιρών με την εζα Alcohol Free.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά, η απονομή των Greek Exports Awards, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το φετινό συνέδριο ήταν για ακόμα μία φορά το επίκεντρο των εξελίξεων για τους τομείς της Πληροφορικής και των Ψηφιακών Επικοινωνιών

Στη διάθεση μιας νέας πρωτοποριακής στην Ελληνική αγορά υπηρεσίας για την αποταμίευση προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Το site enaxeraki.gr, είναι η νέα ενημερωτική ιστοσελίδα που έχει έρθει στη ζωή μας για να εξηγήσει στα παιδιά τι είναι η Αρθρίτιδα αλλά και να βοηθήσει τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά για τη συγκεκριμένη νόσο.

Ανακοίνωση

Σε συνέχεια της από 3.01.2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε., στις 8.02.2013 διεκόπη οριστικά κάθε δραστηριότητα του εργοστασίου της επιχείρησης στο Βασιλικό Χαλκίδας.

 

Αναφορικά με τις ομαδικές απολύσεις των εργαζόμενων της συγκεκριμένης μονάδας, η ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε. προσέφυγε στη διαδικασία του Ν.1387/1983. Μετά από διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και τριμερείς συναντήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Υπουργείο Εργασίας, ο κ.Υπουργός Εργασίας, με την από 8.02.2013 απόφασή του, η οποία μας κοινοποιήθηκε στις 11.02.2013, δεν ενέκρινε τις σχεδιαζόμενες ομαδικές απολύσεις.

Κατόπιν των ανωτέρω εξελίξεων και παρά το γεγονός ότι η μονάδα Βασιλικού έκλεισε οριστικά στις 8.02.2013 και θα παραμείνει κλειστή, η επιχείρηση δεν προέβη στις σχεδιαζόμενες ομαδικές απολύσεις των εκεί εργαζομένων και επί του παρόντος διερευνά τις δυνατότητες που της παρέχει η κείμενη νομοθεσία, προκειμένου να υλοποιήσει την απόφασή της για μείωση του λειτουργικού κόστους.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τους πελάτες και συνεργάτες μας, από 11.02.2013 η ΣΕΛΜΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε. συνεχίζει κανονικά τη βιομηχανική παραγωγή, διακίνηση και εμπορία των προϊόντων της μέσω των γραφείων και της έκθεσής της στην Αθήνα, του εργοστασίου και των αποθηκευτικών χώρων της στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, του υποκαταστήματος και των αποθηκών της στη Θεσσαλονίκη και των λοιπών εταιρειών του Ομίλου.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Εμπόριο - Κατασκευές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013