*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Η INTERAMERICAN συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των παρεχομένων ασφαλιστικών λύσεων και των τιμολογίων στον κλάδο ασφάλισης Ι.Χ.Φ. οχημάτων και για τους αγρότες,

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες ενημερωτική συνεδρίαση των ευρωβουλευτών για τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ψηφιακής τεχνολογίας - Digital SME Alliance,

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Confederation of Indian Industry (CII)

Μια ολοκαίνουρια φοιτητική εκπομπή στο κανάλι του Vodafone CU στο YouTube

ΑΧΑ One team στη Στοκχόλμη Ένα κορυφαίο ταξίδι για τους 70 κορυφαίους συνεργάτες agency

Έρευνα της Vendora αποκαλύπτει δραματικά αυξανόμενες τάσεις στις αγοραπωλησίες αντικειμένων από δεύτερο χέρι

Στο Tech Life, την ετήσια εκδήλωσή της στην IFA η Lenovo, παρουσίασε μια σειρά από συσκευές για ακόμα πιο έξυπνο σπίτι,

Νεος διευθυνων συμβουλος της ΔΕΠΑ Α.Ε.ο κ. Κωνσταντινος Ξιφαρας

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορήγηση ενιαίας έγκρισης εγκατάστασης στην εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο CANNATEC GREECE AE στο δήμο Παιονίας Ν.Κιλκίς. Η άδεια δημοσιεύθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ΦΕΚ με αριθμό1505.
Η εταιρεία CANNATEC GREECE AE που είναι καναδικών συμφερόντων αποφάσισε να επεκταθεί στην Ευρώπη και επέλεξε την Ελλάδα η οποία πρωτοπορεί λόγω του ευνοϊκού νόμου που ήρθε σε ισχύ πρόσφατα αλλά και λόγω του ευνοϊκού κλίματος της χώρας.
Η παρατεταμένη ηλιοφάνεια της χώρας θα δώσει σημαντικό προβάδισμα στη θεραπευτική αξία των σκευασμάτων της εταιρείας σε σχέση με αυτά που παράγονται υπό την επίδραση τεχνητού φωτός και συνθηκών στις βόρειες χώρες. Η εταιρεία έχει σκοπό να παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικά φαρμακευτικά σκευάσματα που θα συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση ασθενειών και την προαγωγή υγείας.
Επιλογή της εταιρείας ήταν να εγκατασταθεί στην παραμεθόρια Ελλάδα όπου οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα κρατήσουν τους νέους στην περιοχή και η εισροή κεφαλαίων από τον Καναδά θα βοηθήσει στην οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη της περιοχής.
Η επένδυση είναι χαμηλής όχλησης και εναλλακτικές μορφές ενέργειας θα χρησιμοποιηθούν πράγμα που θα οδηγήσει σε χαμηλότερο κόστος παραγωγής όπως και στη μη περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής. Αντίθετα η βιολογική καλλιέργεια του φυτού θα συμβάλλει στην εξυγίανση του εδάφους, η χαμηλές απαιτήσεις σε νερό δε θα επιβαρύνουν την περιοχή αλλά θα συμβάλλουν στην βιοποικιλότητα της περιοχής.
Το κεφάλαιο της επένδυσης ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία θα δημιουργηθούν 200 νέες θέσεις εργασίας. Η εταιρεία Golden Greece Holdings αναμένει άλλες 10 νέες άδειες σε εταιρείες που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της. Οι εταιρείες αυτές αφορούν κεφάλαια από Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Ρωσία, Ελβετία, Αυστρία, Καζακστάν, Καναδά, Πολωνία, Γερμανία.
Τέλος η ομάδα της εταιρείας στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας για την αμέριστη υπομονή που είχαν στην αγωνία μας , τους υπαλλήλους των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης , Υγείας/ΕΟΦ, προστασίας του Πολίτη / αστυνομία και Οικονομίας. Να ευχαριστήσει την κυβέρνηση και την ηγεσία της για το πρωτοποριακό νομοσχέδιο που υλοποίησε και εντάσσει την Ελλάδα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βιομηχανίας κάνναβης παγκοσμίως. Η εταιρεία προχωρεί δυναμικά και σε άλλα σχέδια στο χώρο της βιομηχανικής κάνναβης και σε συνεργασίες με ερευνητικά προγράμματα με τα Ανώτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Βιομηχανία - Πρώτες Ύλες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013