*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει θέσει ως στρατηγική επιλογή τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και τη διευκόλυνση της εισόδου των νέων στον κλάδο.

Οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature είναι οι πιο φρέσκες,  δυναμικές και δελεαστικές προτάσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έκθεση αποτελεσμάτων περιφερειακής καινοτομίας για το 2019 (Regional Innovation Scoreboard 2019).

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ ,

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμ. Μ. Παναγιωτάκης και η κυρία Britta Macintosh, αντιπρόεδρος της εταιρείας Ameresco Inc. –

Μια πραγματική γιορτή για τη θάλασσα και τις ακτές μας, που είναι παγκόσμια γνωστές για την ομορφιά τους, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από εθελοντές εργαζόμενους της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas,

Η υλοποίησή του επενδυτικού σχεδίου της FrieslandCampina Hellas για το 2019 στο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει στην Πάτρα,

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού καφέ σε μπρίκι World Cezve /Ibrik Coffee, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 6-8 Ιουνίου.

Μιχάλης Μπλέτσας συμπληρώνει έναν χρόνο ενεργούς συμμετοχής στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone, στηρίζοντας εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν τους πολίτες του αύριο

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορήγηση ενιαίας έγκρισης εγκατάστασης στην εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο CANNATEC GREECE AE στο δήμο Παιονίας Ν.Κιλκίς. Η άδεια δημοσιεύθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ΦΕΚ με αριθμό1505.
Η εταιρεία CANNATEC GREECE AE που είναι καναδικών συμφερόντων αποφάσισε να επεκταθεί στην Ευρώπη και επέλεξε την Ελλάδα η οποία πρωτοπορεί λόγω του ευνοϊκού νόμου που ήρθε σε ισχύ πρόσφατα αλλά και λόγω του ευνοϊκού κλίματος της χώρας.
Η παρατεταμένη ηλιοφάνεια της χώρας θα δώσει σημαντικό προβάδισμα στη θεραπευτική αξία των σκευασμάτων της εταιρείας σε σχέση με αυτά που παράγονται υπό την επίδραση τεχνητού φωτός και συνθηκών στις βόρειες χώρες. Η εταιρεία έχει σκοπό να παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικά φαρμακευτικά σκευάσματα που θα συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση ασθενειών και την προαγωγή υγείας.
Επιλογή της εταιρείας ήταν να εγκατασταθεί στην παραμεθόρια Ελλάδα όπου οι νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα κρατήσουν τους νέους στην περιοχή και η εισροή κεφαλαίων από τον Καναδά θα βοηθήσει στην οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη της περιοχής.
Η επένδυση είναι χαμηλής όχλησης και εναλλακτικές μορφές ενέργειας θα χρησιμοποιηθούν πράγμα που θα οδηγήσει σε χαμηλότερο κόστος παραγωγής όπως και στη μη περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής. Αντίθετα η βιολογική καλλιέργεια του φυτού θα συμβάλλει στην εξυγίανση του εδάφους, η χαμηλές απαιτήσεις σε νερό δε θα επιβαρύνουν την περιοχή αλλά θα συμβάλλουν στην βιοποικιλότητα της περιοχής.
Το κεφάλαιο της επένδυσης ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία θα δημιουργηθούν 200 νέες θέσεις εργασίας. Η εταιρεία Golden Greece Holdings αναμένει άλλες 10 νέες άδειες σε εταιρείες που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της. Οι εταιρείες αυτές αφορούν κεφάλαια από Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Ρωσία, Ελβετία, Αυστρία, Καζακστάν, Καναδά, Πολωνία, Γερμανία.
Τέλος η ομάδα της εταιρείας στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας για την αμέριστη υπομονή που είχαν στην αγωνία μας , τους υπαλλήλους των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης , Υγείας/ΕΟΦ, προστασίας του Πολίτη / αστυνομία και Οικονομίας. Να ευχαριστήσει την κυβέρνηση και την ηγεσία της για το πρωτοποριακό νομοσχέδιο που υλοποίησε και εντάσσει την Ελλάδα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βιομηχανίας κάνναβης παγκοσμίως. Η εταιρεία προχωρεί δυναμικά και σε άλλα σχέδια στο χώρο της βιομηχανικής κάνναβης και σε συνεργασίες με ερευνητικά προγράμματα με τα Ανώτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Βιομηχανία - Πρώτες Ύλες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013