*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Το 2017 ολοκληρώθηκε για την ΑΒ Βασιλόπουλος με τον πιο αισιόδοξο τρόπο, καθώς η εταιρία κατάφερε για έβδομη συνεχή χρονιά να αναδειχθεί «True Leader», στο διαγωνισμό της ICAP GROUP.

To 2017 ήταν έτος σταθμός για τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Νορβηγία, καθώς για πρώτη φορά οι πωλήσεις τους, μαζί με αυτές των υβριδικών, έφθασαν στο 52% του μεριδίου αγοράς της χώρας.

Περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλη χρονιά αυτής της δεκαετίας πωλήθηκαν το 2017 στην Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) και της υπηρεσίας Αδειοδότησης Οχημάτων (KBA), όπως μετέδωσε το ΑΜΠΕ.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του τέταρτου αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-branch) στην περιοχή της Γλυφάδας, στην οδό Λαζαράκη 6.

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «Επιχειρούμε Έξω», με προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ.

H εταιρία «Παπαστράτος» αναζητά άτομα με πάθος και όρεξη για εργασία, για να αναλάβουν την προώθηση και πώληση του προϊόντος σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου και προσφέρει σειρά παροχών.

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Οικονομίας η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών ERGO ΑΕΕ Ζημιών, Αγροτική Ασφαλιστική και ERGO ΑΕΕ Ζωής με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη.

Μια οριακά θετική χρονιά, από πλευράς εσόδων, αποδείχθηκε το 2017 για τους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ευρώπη.

Ένα ακόμα ελληνικό νησί για καλοκαιρινές διακοπές προτείνει η βρετανική εφημερίδα Telegraph στους αναγνώστες της για το 2018.

Και το 2017, η εταιρεία προϊόντων καπνού Καρέλιας επέλεξε να παρέχει στους εργαζόμενους της δώρα που μοιάζουν με όνειρο για κάθε εργαζόμενο.

Το ντεμπούτο της στον κυβερνοχώρο κάνει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα B2B εξαγωγών «agrogate.gr», που σχεδιάστηκε για την εξασφάλιση της προβολής,

προώθησης και εμπορίας όλων των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων και μεταποιημένων τροφίμων στις διεθνείς αγορές, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Υποστήριξης και Ανάπτυξης Εξαγωγών της Gaia Επιχειρείν, Μπάμπης Φιλαδαρλής.         
 
Εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά έξοδα για το «κλείσιμο μιας δουλειάς», το agrogate.gr που θα λειτουργεί καθημερινά επί 24ώρου βάσεως, φέρνει τους Έλληνες παραγωγούς σε επαφή με τους ξένους εισαγωγείς και διανομείς χονδρικής. Η Gaia Επιχειρείν, όπως επισήμανε ο κ. Φιλαδαρλής, είναι αποφασισμένη, με όπλο τη γνώση και την εμπειρία της, να κινητοποιήσει τις διασυνδέσεις της στην εξωτερική αγορά, προς όφελος όσων συμμετέχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. 
 
Το agrogate.gr, που αποτελεί πρωτοβουλία αιχμής της Gaia Επιχειρείν και είναι το απαύγασμα μιας ευρύτερης συμμαχίας του παραγωγικού κλάδου, με τον τεχνολογικό και τον χρηματοοικονομικό τομέα, παρουσιάζεται σήμερα για πρώτη φορά στο 4o ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, οι εργασίες του οποίου θα διαρκέσουν έως και αύριο (Παρασκευή), ενώ το θέμα του είναι «Καινοτομία & γνώση στον πρωτογενή τομέα: Απελευθερώνοντας τη δυναμική της υπαίθρου». 
 
«Το παραγωγικό μας κομμάτι εκπροσωπεί πάνω από 150.000 αγρότες, με πάνω από 750 εκατ. ευρώ τζίρο, ενώ περίπου 700.000 αγρότες έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας» υπογράμμισε ο κ. Φιλαδαρλής, προσθέτοντας ότι ο στόχος που έχει τεθεί είναι εντός του επόμενου τριμήνου να υπάρξουν στο agrogate.gr «τουλάχιστον 300 ΑΦΜ και 1.000 προϊόντα, ώστε στη συνέχεια το διεθνές λανσάρισμα να ξεκινήσει με καλές προϋποθέσεις». Όπως είπε, στόχος είναι, σε δύο χρόνια να ενταχθούν στην πλατφόρμα 1.000 ΑΦΜ και 3.000 προϊόντα. 
 
Μια από τις καινοτομίες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είναι η δυνατότητα των αγοραστών να βλέπουν την εποχική διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος ανά μήνα και να επιλέγουν παραγωγούς ή προμηθευτές που μπορούν να καλύψουν συγκεκριμένες ποσότητες και ποιοτικές προδιαγραφές ανά χρονική στιγμή.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013