*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Μία νέα, διεθνής έκθεση της Vodafone, με αντικείμενο την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο υπογραμμίζει ότι όσο πιο ασφαλής είναι μία επιχείρηση στον κυβερνοχώρο τόσο καλύτερα είναι συνολικά τα επιχειρηματικά της αποτελέσματα.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών προμηθειών της cosmoONE υλοποίησε, με επιτυχία και σε χρόνο-ρεκόρ, τις διαγωνιστικές διαδικασίες του ΑΔΜΗΕ για το έργο της υποβρύχιας διασύνδεσης Κρήτης-Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 300 εκατ. ευρώ.

Από τις 4 ως τις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες δημοπρασίες για επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τα χαρακτηριστικά των οποίων (τιμή εκκίνησης και δημοπρατούμενη ισχύς) θα καθοριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μια σπουδαία ερευνητική και επιστημονική εφαρμογή που βοηθάει τις κυβερνήσεις στην υλοποίηση σχεδίων για την οδική ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο, υλοποίησαν Έλληνες επιστήμονες

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Υπολογιστών, συνεχίζει τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα, φιλοξενώντας μια σειρά από δράσεις στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018.

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εξυγίανση και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής των Οινοφύτων με την επένδυση για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα να υπολογίζεται στα 250 εκατ. ευρώ.

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος και Διατροφής Ηλέσιον, γεννήθηκε για να κάνει τομή στα οινικά δεδομένα και στη συμβατική καλλιέργεια των πρώτων υλών.

Η LG Electronics Inc. ανακοίνωσε την Παρασκευή τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Το ντεμπούτο της στον κυβερνοχώρο κάνει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα B2B εξαγωγών «agrogate.gr», που σχεδιάστηκε για την εξασφάλιση της προβολής,

προώθησης και εμπορίας όλων των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων και μεταποιημένων τροφίμων στις διεθνείς αγορές, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Υποστήριξης και Ανάπτυξης Εξαγωγών της Gaia Επιχειρείν, Μπάμπης Φιλαδαρλής.         
 
Εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις και ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά έξοδα για το «κλείσιμο μιας δουλειάς», το agrogate.gr που θα λειτουργεί καθημερινά επί 24ώρου βάσεως, φέρνει τους Έλληνες παραγωγούς σε επαφή με τους ξένους εισαγωγείς και διανομείς χονδρικής. Η Gaia Επιχειρείν, όπως επισήμανε ο κ. Φιλαδαρλής, είναι αποφασισμένη, με όπλο τη γνώση και την εμπειρία της, να κινητοποιήσει τις διασυνδέσεις της στην εξωτερική αγορά, προς όφελος όσων συμμετέχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. 
 
Το agrogate.gr, που αποτελεί πρωτοβουλία αιχμής της Gaia Επιχειρείν και είναι το απαύγασμα μιας ευρύτερης συμμαχίας του παραγωγικού κλάδου, με τον τεχνολογικό και τον χρηματοοικονομικό τομέα, παρουσιάζεται σήμερα για πρώτη φορά στο 4o ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, οι εργασίες του οποίου θα διαρκέσουν έως και αύριο (Παρασκευή), ενώ το θέμα του είναι «Καινοτομία & γνώση στον πρωτογενή τομέα: Απελευθερώνοντας τη δυναμική της υπαίθρου». 
 
«Το παραγωγικό μας κομμάτι εκπροσωπεί πάνω από 150.000 αγρότες, με πάνω από 750 εκατ. ευρώ τζίρο, ενώ περίπου 700.000 αγρότες έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας» υπογράμμισε ο κ. Φιλαδαρλής, προσθέτοντας ότι ο στόχος που έχει τεθεί είναι εντός του επόμενου τριμήνου να υπάρξουν στο agrogate.gr «τουλάχιστον 300 ΑΦΜ και 1.000 προϊόντα, ώστε στη συνέχεια το διεθνές λανσάρισμα να ξεκινήσει με καλές προϋποθέσεις». Όπως είπε, στόχος είναι, σε δύο χρόνια να ενταχθούν στην πλατφόρμα 1.000 ΑΦΜ και 3.000 προϊόντα. 
 
Μια από τις καινοτομίες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είναι η δυνατότητα των αγοραστών να βλέπουν την εποχική διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος ανά μήνα και να επιλέγουν παραγωγούς ή προμηθευτές που μπορούν να καλύψουν συγκεκριμένες ποσότητες και ποιοτικές προδιαγραφές ανά χρονική στιγμή.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013