*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εθνική Αθηνών-Λαμίας: Νεκρός οδηγός από σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα | Στην 59η θέση η Ελλάδα στον «Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς» | Θεσσαλονίκη: Διαδηλώσεις κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών | Νεαρή έπεσε από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο Ηράκλειο.

Υψηλούς στόχους έχει και για την ελληνική αγορά ο Όμιλος Candy, ο οποίος στη χώρα μας δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του, Candy Hoover Hellas A.E., και των εμπορικών σημάτων της Candy και της Hoover, που κατέχουν ηγετική θέση στις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς λευκών συσκευών.

Ο Google Chrome θα αρχίσει από σήμερα να μπλοκάρει επιλεκτικά online διαφημίσεις ιστοσελίδων, που συστηματικά ενοχλούν τους χρήστες ή παρεμποδίζουν το ομαλό «σερφάρισμά» τους.

Το "MindSphere World" ξεκίνησε με 19 ιδρυτικά μέλη 
Η κοινότητα προωθεί την παγκόσμια εξάπλωση του οικοσυστήματος MindSphere
Οι γερμανικές βιομηχανικές εταιρείες στέκονται μαζί ως ηγέτες καινοτομίας σε βιομηχανικές λύσεις βασισμένες στο cloud

Το διεθνές περιοδικό Global Custodian, κορυφαίο στον κλάδο των υπηρεσιών θεματοφυλακής, πραγματοποιεί κάθε χρόνο έρευνα για τις τράπεζες σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές και κατατάσσει κάθε τράπεζα με βάση τα σχόλια των πελατών.

Το περιβάλλον αποτελεί στρατηγικό πυλώνα του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone με βασικό στόχο την εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοβουλιών - όπως η κατάργηση της πλαστικής σακούλας- για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας.

Η αλυσίδα Σκλαβενίτης αναδείχθηκε Retailer της Χρονιάς, ενώ ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, τιμήθηκε με τη διάκριση του Retail Manager 2017, στη 16η Τελετή Απονομής της διοργάνωσης των RetailBusiness Awards,

H Samsung Electronics υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση - συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου και την οποία συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το Enterprise Greece.

H MLS Innovation Inc βρέθηκε στην πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά των Tablets (ξεπερνώντας Apple και Samsung), τόσο σε τεμάχια, όσο και σε τζίρο για το σύνολο του 2017.

Ο Ερυθρός Σταυρός παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Καβάλα Κιλκίς, στην Ριτσώνα και στον Σκαραμαγκά από τον Μάρτιο του 2016, έπειτα από τη συμφωνία ΕΕ -Τουρκίας που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα περισσότεροι από 50.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2017 η 15η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στη CES 2018, η Lenovo παρουσίασε το όραμά της για τις τεχνολογικές καινοτομίες του 2018 – με ένα νέο portfolio από έξυπνες συσκευές που θα κάνουν την πραγματικότητα καλύτερη, με pocket, PC και συσκευές Smart Home.

 

Η Εικονική Πραγματικότητα (VR) γίνεται ακόμα καλύτερη με μία νέα προσέγγιση στη δημιουργία και την κατανάλωση VR. Το LenovoMirageSolowithDaydreamheadset προσφέρει έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για την εξερεύνηση VR εμπειριών. Το headset δίνει στο ευρύ κοινό πρόσβαση στην καθηλωτική VR εμπειρία με μία ξεχωριστή, απόλυτα αυτόνομη και εύκολη στη χρήση συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη LenovoMirageCamerawithDaydream για να αποθανατίσετε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ζωής σας και να τις ξαναζήσετε σε 3D, μέσω της συσκευής.

 

Οι επαγγελματίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη δουλειά τους μέσω της Επαυξημένης Πραγματικότητάς (AR) με τα έξυπνα γυαλιά LenovoC220. Αυτή η διοπτρική, ελαφριά, hands-free εμπειρία που περιλαμβάνει software και hardware, αξιοποιεί τις δυνατότητες του smartphone σας για να βελτιώσει τις εργασίες εξυπηρέτησης, εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

 

Στο σπίτι, το LenovoSmartDisplay με το ενσωματωμένο GoogleAssistant™, προσφέρει τη δυνατότητα για μία πιο προσωποποιημένη και βολική τεχνολογική εμπειρία. Επίσης προσθέσαμε επιπλέον νοημοσύνη στα laptop μας: το μόνιμα ενεργό και μόνιμα συνδεδεμένο, 2-σε-1 αποσπώμενο Miix 630, προσφέρει την φορητότητα ενός smartphone με LTE1 και έως 20 ώρες διάρκεια μπαταρίας για προβολή βίντεο2 με τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς από ένα PCWindows® 10 S. Το ThinkPad φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις με την ανανεωμένη σειρά X1 και καινοτομίες με γνώμονα τον χρήστη στις σειρές Χ, Τ και L. Επιπλέον, με την εφαρμογή LenovoVantage, προσφέρουμε στους χρήστες των PC μας με Windows 10 έναν πιο εύκολο τρόπο να μεταφέρουν αρχεία και ρυθμίσεις σε διαφορετικά PC, να αναγνωρίζουν ασφαλή δίκτυα WI-FI, καθώς και να χρησιμοποιούν PCdiagnostics και υποστήριξη, μέσω μίας και μόνο εφαρμογής.

 

Είτε πρόκειται για εικονική, επαυξημένη πραγματικότητα ή πιο έξυπνα χαρακτηριστικά, η πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή.

 

Εξαιρετικές Συνεργασίες: Με νέα MotoMods και μία μοναδική Πρόκληση για Developers σε συνεργασία με την Indiegogo

 

Προσθέτοντας στο Οικοσύστημα των MotoMods, η Motorola παρουσιάζει δύο νέα mods σχεδιασμένα από developers. Το VitalMotoMod προσφέρει προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να μετρήσει πέντε ζωτικά σημεία της υγείας του, με τη βοήθεια ενσωματωμένης συσκευής MotoMod. Με το MotoZ, μπορείς τώρα να μετρήσεις πέντε ζωτικά σημεία του οργανισμού σου: τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, μέτρηση από παλμικό οξύμετρο, θερμοκρασία σώματος και - για πρώτη φορά- ακριβή συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση από το δάχτυλό σας

 

Επιπλέον, ένας από τους μεγάλους νικητές του TransformtheSmartphoneChallenge 2017, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Indiegogo, το LivermoriumSliderKeyboardMotoMod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του motoz σε κλίση 60 μοιρών - για όλες εκείνες τις περιστάσεις που η οθόνη του κινητού δεν είναι αρκετή. Η Motorola και η Indiegogo αναβιώσαν τον διαγωνισμό TransformtheSmartphoneChallenge για προγραμματιστές που εμπνέονται από την πλατφόρμα των MotoMods, φέρνοντας έτσι στην προσκήνιο νέες, συναρπαστικές ιδέες που αλλιώς δεν θα έφταναν στο στάδιο παραγωγής.

 

ΚαλύτεραΜαζί: Lenovo Mirage Solo με Daydream Headset + Lenovo Mirage Camera

 

Το VR είναι διαφορετικό με το αυτόνομο MirageSoloVRheadset και τη MirageVR180 camera από τη Lenovo, προσφέροντας τη δυνατότητα στον χρήστη να δει και να δημιουργήσει περιεχόμενο εύκολα και με απαράμιλλη ταχύτητα.

 

Απελευθερωθείτε από καλώδια, PC και τηλέφωνα με την ευκολία και την απλότητα του πρώτου αυτόνομου Daydreamheadset και γίνετε ένας από τους πρώτους που θα ζήσουν την εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο, με την τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης WorldSense™, στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας της Daydream στην Google.

 

Χρησιμοποιώντας το WorldSense, μπορείτε να σκύψετε, να αλλάξετε θέση ή να κινηθείτε στο χώρο σε μία τεράστια, μαγική βιβλιοθήκη περιεχομένου. Βασισμένο στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας του Qualcomm® Snapdragon™ 835, το LenovoMirageSolo προσφέρει πραγματικά καταπληκτικές εμπειρίες και μπορεί να κάνει τogaming περιβάλλον σας ακόμα πιο πραγματικό με τη χρήση του Daydreamcontroller- του ειδικού ρόπαλου του baseball, τιμονιού ή οποιουδήποτε άλλου gadget χρειάζεται το παιχνίδι που έχετε επιλέξει.

 

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VR περιεχόμενο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές, όποτε εσείς θέλετε, με το LenovoMirageCamerawithDaydream. Αυτή η κάμερα τσέπης απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας 3D φωτογραφιών και video με την 13MP διπλή fisheye κάμερά της και το 180x180 πεδίο της, δίνοντας σας τα εργαλεία για να κάνετε το δικό σας περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας ευκολά προσβάσιμο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες και τα video της κάμερας LenovoMirage στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα GooglePhotos™ και YouTube™ για να μπορείτε να τα ξαναδείτε και να τα μοιραστείτε – και μπορείτε να τα δείτε στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε με το MirageSolo, με το Daydreamheadset ή και στα περισσότερα VRheadsets που μπορεί να έχετε ήδη.

 

Κυκλοφορεί με την πλατφόρμα QualcommConnectedCamera® που προσφέρει υψηλής ποιότητας διπλή κάμερες, ενσωματωμένο WiFi και το X9 LTEcellularmodem στην εκδοχή LTE.

 

Το ΝewGlassC220 Συνδυάζει την Εκμάθηση με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης με την Επαυξημένη Πραγματικότητα

 

Το νέο σύστημα LenovoNewGlassC220 περιλαμβάνει μία Συσκευή Γυαλιών μαζί με μία Συσκευή Τσέπης και λειτουργεί αναγνωρίζοντας και προσδιορίζοντας πραγματικά αντικείμενα μέσω τεχνολογιών AI.

 

H ελαφριά, 60-γραμμαρίων, Συσκευή Γυαλιών λειτουργεί με Android. Η εμπειρία του AR γίνεται μέσα από το ένα μάτι, ενώ το άλλο παραμένει στον πραγματικό κόσμο. Το σύστημα λειτουργεί κατεβάζοντας την εφαρμογή LNV(από το AHCloud) στο smartphone σας και συνδέοντας τη Συσκευή Τσέπης στο κινητό σας. Το NewGlassC220 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα εύρος σεναρίων δουλειάς και εκπαίδευσης, από τη δυνατότητα που παρέχει να συλλέγεις πληροφορίες στο πεδίο όρασης σου, έως τη δυνατότητα να δίνει βήμα-βήμα κατευθύνσεις και οδηγίες για επιδιόρθωση, αναγνώριση ανενεργού εξοπλισμού και αντιμετώπιση προβλημάτων σε συνεργασία με απομακρυσμένο συνάδελφο, καθώς έχεις τα χέρια σου ελεύθερα. Το NewGlassC220 είναι μία wearable τερματική συσκευή AR, η οποία διαθέτει αλληλεπίδραση με προστασία από τον θόρυβο, mobilecomputing, εξατομικευμένα mods και πολλά άλλα.

 

Το LenovoNBDAHCloud 2.0 είναι μία SaaS πλατφόρμα βασισμένη στις τεχνολογίες AR, AI και bigdata που μπορεί να ενισχύσει την ενημέρωση και την ικανότητα εργασίας του προσωπικού κάθε τομέα.

 

Το AHCloud σχετίζεται με την έννοια του AugmentedHuman, καθιστώντας το ιδανικό για απομακρυσμένη βιομηχανική συντήρηση, έξυπνη εντολοδοσία και έξυπνη αποστολή εντολών, τρισδιάστατη διάγνωση, έξυπνο τουρισμό και άλλους τομείς.

 

Το σύστημα επικοινωνίας με βίντεο βασίζεται στην τεχνολογία Kepler, συμπεριλαμβανομένου one-to-many διπλής κατεύθυνσης βίντεο. Το σύστημα διαχείρισης ροής εργασίας βασίζεται στην τεχνολογία titan, με την οποία ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί ένα project χωρίς ικανότητα προγραμματισμού, ενώ το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης, βασισμένο στην τεχνολογία martin, μπορεί να κάνει ανίχνευση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο για πολλαπλούς τύπους αντικειμένων ταυτόχρονα, αφού πρώτα εκπαιδευτεί με εικόνες.

 

Ξεκίνα και Τελείωσε τη Μέρα σου πιο Έξυπνα με το LenovoSmartDisplay

 

ToLenovoSmartDisplay με το ενσωματωμένο Google Assistant κάνει τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι πιο εύκολη και εύχρηστη και .. συνδεδεμένη.. για όλες τις συσκευές. Ορίζοντάς την ως κόμβο εντολών για όλες τις συνδεδεμένες smart συσκευές σας στο σπίτι, από τα φώτα, τη θέρμανση και ότι άλλο θέλετε, μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις μέσω αφής ή μέσω φωνής. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GoogleAssistant για να πάρετε οδηγίες από τα GoogleMaps™, να παρακολουθήσετε YouTubevideos, να κάνετε videocall με τους φίλους σας στο GoogleDuo™, να ακούσετε μουσική και πολλά άλλα. Το LenovoSmartDisplay έρχεται σε μοντέλα 8 και 10 ιντσών και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Qualcomm® HomeHub.

 

Μόνιμα Ενεργό, Μόνιμα Συνδεδεμένο PC

 

HLenovo φέρνει τη φορητότητα σε νέο επίπεδο με το Miix 630. Αυτή η αποσπώμενη, 2-σε-1 συσκευή ξεπερνά τα προσδοκίες για το τι μπορεί να κάνει ένα laptop, γιατί συνδυάζει την ευελιξία και παραγωγικότητα ενός laptopWindows 10 S, με την μόνιμα ενεργή, μόνιμα συνδεδεμένη φορητότητα ενός smartphone. 1

 

Μπορείτε να βασιστείτε στο γρήγορο 4GLTE2 αντί για το Wi-Fi με έως 20 ώρες προβολής video. 2

 

Βασισμένο στην πλατφόρμα QualcommSnapdragon 835 mobileMobilePC, το Miix 630 είναι ο απόλυτα ευέλικτος σύμμαχος σας με πάχος 15.6 mm και βάρος 1.33kg.

 

Εξοπλισμένο μέσω των Windows 10 S με Cortana® μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να έχετε πρόσβαση στον προσωπικό σας ψηφιακό βοηθό, καθώς και την βιομετρική αναγνώριση προσώπου για πιο ασφαλές και εύκολο log-in.

 

Πρωτοποριακή, με βελτιωμένες επιδόσεις και πιο έξυπνη η οικογένεια ThinkPad

 

Το brand του ThinkPad εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τους χρυσούς κανόνες στα laptop που απευθύνονται σε επαγγελματίες, καθώς προστίθενται καινοτομίες στα display, στην ιδιωτικότητα και τη συνδεσιμότητα σε όλη τη σειρά X1, για να ανταποκρίνονται καλύτερα στο μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον του σήμερα.

 

Το X1 Tablet έχει πλέον νέο σχεδιασμό με 3Kdisplay και προαιρετική παγκόσμια συνδεσιμότητα LTE-A, ενώ τα X1 CarbonandX1 Yoga έχουν ενεργοποιημένο το AmazonAlexa και νέο premiumdisplay που υποστηρίζει DolbyVisionHDR3 για πραγματικά καταπληκτική εικόνα. Παράλληλα, η ThinkShutterCamera διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα του χρήστη – για να μην χρειάζεται κανείς αυτοκόλλητο στην κάμερα!

 

Προσθέσαμε επίσης μοντέλα με οθόνη αφής στο X1 Carbon - δίνοντας στους χρήστες ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά να αγαπήσει στον ελαφρύτερο φορητό υπολογιστή 14 ιντσών στον κόσμο – και επιπλέον έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

Το σύνολο της σειράς προϊόντων: X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380, L480, L580 αναβαθμίζονται. Πιο αναλυτικά, το X280, το μηχάνημα για αυτούς που είναι διαρκώς εκτός γραφείου, αδυνατίζει και γίνεται μόλις 1,16 kg, ενώ το T480 επαναπροσδιορίζει το πρότυπο για εταιρικά laptop, με νέosidedocking, υπέρυθρη κάμερα, παγκόσμιo LTE-A και εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας 27ωρών4. Τα T480s συνδυάζουν την απόδοση και το βέλτιστο βάρος στην κατηγορία, ενώ το T580 σας δίνει ταχύτερη μνήμη, διπλή αποθήκευση και νέο docking για ισχύ χωρίς συμβιβασμούς.

 

Το νέο Lenovo Thunderbolt™ 3 Graphics Dock, όταν δεν βρίσκεστε εν κινήσει και ψάχνετε για πιο μεγάλη επιφάνεια οθόνης, σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και τρεις οθόνες 4K σε επιλεγμένα Lenovo PCs6 –και να έχετε ταυτόχρονα πανοραμική θέαση, αύξηση της απόδοσης από διακριτά γραφικά και φόρτιση του υπολογιστή σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία του υπολογιστή σας συνδέοντας το IdeaPad ™ 720S με ένα headset Lenovo Explorer για Windows Mixed Reality7 , μέσω του docking γραφικών - επιτρέποντάς σας να παίζετε παιχνίδια VR, να ταξιδεύετε στον κόσμο μέσω holo-tours και πολλά άλλα.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013