*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Από τις 4 ως τις 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες δημοπρασίες για επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, τα χαρακτηριστικά των οποίων (τιμή εκκίνησης και δημοπρατούμενη ισχύς) θα καθοριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μια σπουδαία ερευνητική και επιστημονική εφαρμογή που βοηθάει τις κυβερνήσεις στην υλοποίηση σχεδίων για την οδική ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο, υλοποίησαν Έλληνες επιστήμονες

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Υπολογιστών, συνεχίζει τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα, φιλοξενώντας μια σειρά από δράσεις στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Buenos Aires 2018.

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εξυγίανση και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής των Οινοφύτων με την επένδυση για το Βιομηχανικό Πάρκο στα Οινόφυτα να υπολογίζεται στα 250 εκατ. ευρώ.

Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος και Διατροφής Ηλέσιον, γεννήθηκε για να κάνει τομή στα οινικά δεδομένα και στη συμβατική καλλιέργεια των πρώτων υλών.

Η LG Electronics Inc. ανακοίνωσε την Παρασκευή τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2018.

AEGEAN: Πρόγραμμα στήριξης φοιτητών "Κοντά στους Νέους" για 6η συνεχή χρονιά // ακαδημαϊκή χρονιά 2018/2019

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

H Samsung Electronics υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση - συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου και την οποία συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το Enterprise Greece.

 

Ως αρωγός σε προσπάθειες εξωστρέφειας των ερευνητικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα, η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει για δεύτερη φορά την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στην κορυφαία εκδήλωση ψηφιακής επικοινωνίας και τεχνολογιών, καθώς και στην ειδική παράλληλη εκδήλωση Four Years From Now (4YFN) που απευθύνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις – startups. Στο σημαντικό αυτό γεγονός, μικρές και μεσαίες ελληνικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά. 

 

Κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση, ο Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η Samsung επενδύει ουσιαστικά και στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες που προάγουν την εγχώρια επιχειρηματικότητα στον χώρο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της ουσιαστικής καινοτομίας, που βελτιώνει την καθημερινή ζωή, ενισχύοντας το επιχειρείν και προωθώντας σε κάθε ευκαιρία τα καλύτερα παραδείγματα του δυναμικού εγχώριου οικοσυστήματος των τεχνολογικών startups. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή στο MWC 2018 και υποστηρίζουμε με τη σειρά μας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους στο απαιτητικό διεθνές κοινό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνδεθούν με μελλοντικούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο». 

 

Ο Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ, δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας που η Samsung υποστήριξε από την πρώτη χρονιά την ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress και αυτή η συνεργασία στάθηκε αφορμή για ευρύτερες συνέργειες που οδήγησαν στη δημιουργία του INNOVATHENS και άλλων κοινών πρωτοβουλιών. Σήμερα, η υποστήριξη της ελληνικής παρουσίας στο MWC2018 ανανεώνει τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας».

 

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia και της ΕΕΚΤ, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓΕΤ.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013