*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ | Σημαντική μείωση της λεπτής πλαστικής σακούλας για το α’ τρίμηνο του 2018 | Ασπρόπυργος: Υψηλή συγκέντρωση ολικού και εξασθενούς χρωμίου στην περιοχή | Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας: Είχε σπάσει αγωγός υδάτων.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες και απαιτήσεις  του κοινού, διευρύνει την γκάμα των προγραμμάτων της με το νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας MINETTA Top Plus.

Νέο ψηφιακό δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι αναδείχθηκε ως Πρωταγωνιστής του κλάδου «Γαλακτοκομικών Προϊόντων», διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

 

 

 

για την ανάδειξη της σημασίας της οργανωμένης χωροθέτησης της βιομηχανίας και του ρόλου της BI.ΠΕ. Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας

Η ομάδα εθελοντισμού και το τμήμα Ογκολογίας της MSD οργάνωσαν εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Αλίμου

Η Έρευνα στον τομέα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης φέρνει πιο κοντά Επιστήμονες και Πάσχοντες

Με ευθύνη και σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ θέτει σε εφαρμογή την ανοικτή λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης www.heracles-footprint.gr.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εταιρίες μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και στον όμιλο της Βιανέξ.

Η Siemens σύναψε περισσότερες από δέκα συμφωνίες με Κινέζους εταίρους για την υποστήριξη και τη διερεύνηση ευκαιριών σχετικά με την Πρωτοβουλία Belt and Road (BRI).

Περισσότεροι από 1.300 νέοι ηλικιών από 16 έως 35 ετών εκπαιδεύτηκαν στις νέες τεχνολογίες και ανέπτυξαν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, από τον Αύγουστο του 2017 έως και σήμερα,

H Samsung Electronics υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση - συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου και την οποία συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το Enterprise Greece.

 

Ως αρωγός σε προσπάθειες εξωστρέφειας των ερευνητικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα, η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει για δεύτερη φορά την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στην κορυφαία εκδήλωση ψηφιακής επικοινωνίας και τεχνολογιών, καθώς και στην ειδική παράλληλη εκδήλωση Four Years From Now (4YFN) που απευθύνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις – startups. Στο σημαντικό αυτό γεγονός, μικρές και μεσαίες ελληνικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά. 

 

Κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση, ο Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η Samsung επενδύει ουσιαστικά και στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες που προάγουν την εγχώρια επιχειρηματικότητα στον χώρο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της ουσιαστικής καινοτομίας, που βελτιώνει την καθημερινή ζωή, ενισχύοντας το επιχειρείν και προωθώντας σε κάθε ευκαιρία τα καλύτερα παραδείγματα του δυναμικού εγχώριου οικοσυστήματος των τεχνολογικών startups. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή στο MWC 2018 και υποστηρίζουμε με τη σειρά μας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους στο απαιτητικό διεθνές κοινό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνδεθούν με μελλοντικούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο». 

 

Ο Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ, δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας που η Samsung υποστήριξε από την πρώτη χρονιά την ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress και αυτή η συνεργασία στάθηκε αφορμή για ευρύτερες συνέργειες που οδήγησαν στη δημιουργία του INNOVATHENS και άλλων κοινών πρωτοβουλιών. Σήμερα, η υποστήριξη της ελληνικής παρουσίας στο MWC2018 ανανεώνει τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας».

 

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia και της ΕΕΚΤ, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓΕΤ.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013