*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Στους 88 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι - Πέθανε 42χρονη στο ΚΑΤ | ΚΟΣΜΟΣ: Πυρκαγιές στις ΗΠΑ: 37.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Καλιφόρνια και την κομητεία Σάστα.

Το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας ανέδειξε ομόφωνα σήμερα τον κ. Παύλο Μυλωνά στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Έχοντας χαράξει νέα στρατηγική με ‘’20 Δεσμεύσεις για το 2020’’ η WIND υλοποιεί με συνέπεια την 16ετή στρατηγική της για την Εταιρική Υπευθυνότητα με κύριο μέλημα τη διαρκή βελτίωση της επίδρασης της στην Κοινωνία, τους Ανθρώπους της, το Περιβάλλον, τους Πελάτες και την Οικονομία.

Την ανοδική πορεία της αγοράς σουπερμάρκετ το 2018 επιβεβαιώνουν και τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Νielsen.

Την πρώτη της εξαγορά για το 2018 και την τρίτη μέσα σε διάστημα 1,5 έτους έκανε η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, εξελισσόμενη σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους «παίκτες» στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων και μάλιστα στα χρόνια της κρίσης.

Έξι νέα βραβεία τα οποία αφορούν στην προσήλωση σε δράσεις για το περιβάλλον, σε καινοτόμα σκευάσματα για το φαρμακείο αλλά και ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, 18 Ιουλίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Enterprise Greece, Ηλίας Αθανασίου.

Η Vodafone Ελλάδας εγκαινίασε την Vodafone Fiber Ready Arena, τον πρώτο πολυχώρο υπερυψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα, που θα λειτουργεί στο Βύρωνα για τους επόμενους τρεις μήνες και καλεί  τους πολίτες να τον επισκεφθούν, προκειμένου να βιώσουν δωρεάν την εμπειρία του FTTH δικτύου και των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ CRUISE FERRY MYKONOS PALACE ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοσιεύτηκε ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2017, με οπτικοακουστικό υλικό και  για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης

Από το 1995 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, το Honda CR-V εξελίχθηκε σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία των SUV

H Samsung Electronics υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση - συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου και την οποία συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το Enterprise Greece.

 

Ως αρωγός σε προσπάθειες εξωστρέφειας των ερευνητικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα, η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει για δεύτερη φορά την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στην κορυφαία εκδήλωση ψηφιακής επικοινωνίας και τεχνολογιών, καθώς και στην ειδική παράλληλη εκδήλωση Four Years From Now (4YFN) που απευθύνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις – startups. Στο σημαντικό αυτό γεγονός, μικρές και μεσαίες ελληνικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά. 

 

Κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση, ο Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η Samsung επενδύει ουσιαστικά και στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες που προάγουν την εγχώρια επιχειρηματικότητα στον χώρο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της ουσιαστικής καινοτομίας, που βελτιώνει την καθημερινή ζωή, ενισχύοντας το επιχειρείν και προωθώντας σε κάθε ευκαιρία τα καλύτερα παραδείγματα του δυναμικού εγχώριου οικοσυστήματος των τεχνολογικών startups. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή στο MWC 2018 και υποστηρίζουμε με τη σειρά μας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους στο απαιτητικό διεθνές κοινό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνδεθούν με μελλοντικούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο». 

 

Ο Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ, δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας που η Samsung υποστήριξε από την πρώτη χρονιά την ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress και αυτή η συνεργασία στάθηκε αφορμή για ευρύτερες συνέργειες που οδήγησαν στη δημιουργία του INNOVATHENS και άλλων κοινών πρωτοβουλιών. Σήμερα, η υποστήριξη της ελληνικής παρουσίας στο MWC2018 ανανεώνει τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας».

 

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia και της ΕΕΚΤ, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓΕΤ.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013