*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Καθιερωμένη πια, η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» επαναλαμβάνεται φέτος για 5η φορά, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 (13:00 – 20:00), στην Αίγλη Ζαππείου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων,

Η γεωθερμία είναι μια τεχνολογία που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ελλάδα, αν και διαθέτει δύο βασικά πλεονεκτήματα:

Οι εργαζόμενοι της Μινέττα Ασφαλιστικής, μέσω της  Ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας  της εταιρείας, αυτά τα Χριστούγεννα στάθηκαν δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης και Έρευνας Διεθνών Κεφαλαιαγορών της Eurobank δημοσίευσε έκθεση με τίτλο «Επισκόπηση της πορείας του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων:

Οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ιδιαίτερη ευαισθησία και ενεργοποίησή τους για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών που έχουν ανάγκη,

Οι εργαζόμενοι της Vodafone με τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της εταιρείας  κατά τη διάρκεια του 2018 απέδειξαν έμπρακτα ότι “Το καλό μας συνδέει” αποτελεί στάση ζωής και όχι υποχρέωση.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε και το 2018 τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, με ποσό που αγγίζει τις €300.000.

Το Nissan Note κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων για το 2018 στην Ιαπωνία,

Φέτος και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟΣ ΓΈΜΙΣΕ 27 ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΆ ΤΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ 7 ΗΜΈΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΎΣ ΉΧΟΥΣ ΑΠΌ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΉ ΚΆΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΣ ΑΠΌ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΜΟΡΦΉ.

H Samsung Electronics υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση - συνέδριο GSMΑ Mobile World Congress 2018, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου και την οποία συνδιοργανώνει ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το Enterprise Greece.

 

Ως αρωγός σε προσπάθειες εξωστρέφειας των ερευνητικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα, η Samsung Electronics Hellas υποστηρίζει για δεύτερη φορά την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στην κορυφαία εκδήλωση ψηφιακής επικοινωνίας και τεχνολογιών, καθώς και στην ειδική παράλληλη εκδήλωση Four Years From Now (4YFN) που απευθύνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις – startups. Στο σημαντικό αυτό γεγονός, μικρές και μεσαίες ελληνικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά. 

 

Κατά τη διάρκεια της  συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση, ο Άρης Παρασκευόπουλος, Διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Η Samsung επενδύει ουσιαστικά και στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες που προάγουν την εγχώρια επιχειρηματικότητα στον χώρο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεισφέρουμε στην εξέλιξη της ουσιαστικής καινοτομίας, που βελτιώνει την καθημερινή ζωή, ενισχύοντας το επιχειρείν και προωθώντας σε κάθε ευκαιρία τα καλύτερα παραδείγματα του δυναμικού εγχώριου οικοσυστήματος των τεχνολογικών startups. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε την ελληνική συμμετοχή στο MWC 2018 και υποστηρίζουμε με τη σειρά μας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους στο απαιτητικό διεθνές κοινό, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συνδεθούν με μελλοντικούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο». 

 

Ο Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΚΕΕ, δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας που η Samsung υποστήριξε από την πρώτη χρονιά την ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress και αυτή η συνεργασία στάθηκε αφορμή για ευρύτερες συνέργειες που οδήγησαν στη δημιουργία του INNOVATHENS και άλλων κοινών πρωτοβουλιών. Σήμερα, η υποστήριξη της ελληνικής παρουσίας στο MWC2018 ανανεώνει τις προοπτικές αυτής της συνεργασίας».

 

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το Enterprise Greece και τον ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, του Corallia και της ΕΕΚΤ, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης επενδύσεων για τον κλάδο της τεχνολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓΕΤ.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013