*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Στους 88 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι - Πέθανε 42χρονη στο ΚΑΤ | ΚΟΣΜΟΣ: Πυρκαγιές στις ΗΠΑ: 37.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Καλιφόρνια και την κομητεία Σάστα.

Το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας ανέδειξε ομόφωνα σήμερα τον κ. Παύλο Μυλωνά στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας.

Έχοντας χαράξει νέα στρατηγική με ‘’20 Δεσμεύσεις για το 2020’’ η WIND υλοποιεί με συνέπεια την 16ετή στρατηγική της για την Εταιρική Υπευθυνότητα με κύριο μέλημα τη διαρκή βελτίωση της επίδρασης της στην Κοινωνία, τους Ανθρώπους της, το Περιβάλλον, τους Πελάτες και την Οικονομία.

Την ανοδική πορεία της αγοράς σουπερμάρκετ το 2018 επιβεβαιώνουν και τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Νielsen.

Την πρώτη της εξαγορά για το 2018 και την τρίτη μέσα σε διάστημα 1,5 έτους έκανε η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, εξελισσόμενη σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους «παίκτες» στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων και μάλιστα στα χρόνια της κρίσης.

Έξι νέα βραβεία τα οποία αφορούν στην προσήλωση σε δράσεις για το περιβάλλον, σε καινοτόμα σκευάσματα για το φαρμακείο αλλά και ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα, 18 Ιουλίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Enterprise Greece, Ηλίας Αθανασίου.

Η Vodafone Ελλάδας εγκαινίασε την Vodafone Fiber Ready Arena, τον πρώτο πολυχώρο υπερυψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα, που θα λειτουργεί στο Βύρωνα για τους επόμενους τρεις μήνες και καλεί  τους πολίτες να τον επισκεφθούν, προκειμένου να βιώσουν δωρεάν την εμπειρία του FTTH δικτύου και των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ CRUISE FERRY MYKONOS PALACE ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοσιεύτηκε ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2017, με οπτικοακουστικό υλικό και  για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης

Από το 1995 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, το Honda CR-V εξελίχθηκε σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία των SUV

Στο πλαίσιο της αναγνώρισης του ελληνικού φορέα ως «Τrusted NGO Partner» της Facebook, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσεκλήθη να συμβάλλει στην φετινή Παγκόσμια Διάσκεψη «Global Safety Summit 2018» της Facebook που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

 

 

 

 

Η αναγνώριση του ελληνικού Οργανισμού ως «Τrusted NGO Partner» από την Facebook στοχεύει στον εντοπισμό ευαίσθητου υλικού είτε στο Facebook είτε στο Instagram που σχετίζεται με την διαδικτυακή ασφάλεια των παιδιών. Ως επίσημος φορέας της Facebook στον τομέα αυτό, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποκτά πλέον απευθείας πρόσβαση στο Κέντρο Ασφάλειας της Facebook προκειμένου να παραπέμπονται και να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά φαινόμενα που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών, όπως είναι ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ρητορική μίσους, η σεξουαλική εκμετάλλευση κ.α.

 

Ο ελληνικός Οργανισμός εκπροσωπήθηκε στην Διάσκεψη της Ουάσινγκτον από τον Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου (ΔΣ) και Προέδρου του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (ΕΑΝ), κ. Κώστα Γιαννόπουλο. Ο κ. Γιαννόπουλος είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις δράσεις πρόληψης, ευαισθητοποίησης και άμεσης αντιμετώπισης που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας κινητοποίησης  και συνεργασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.

 

Στη διάσκεψη συμμετείχαν ηγετικά στελέχη και εκπρόσωποι από περισσότερους από 100 οργανισμούς από 35 χώρες που πρωτοπορούν στον τομέα της τεχνολογίας και της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Η συνάντηση τους έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουν τις προκλήσεις για την προστασία των παιδιών από την εξάπλωση των νέων τεχνολογιών και να παρουσιαστούν καλές πρακτικές, εργαλεία, νέες ψηφιακές εφαρμογές και τρόποι διάδρασης προκειμένου να εκπαιδευτούν τα παιδιά στην ορθή χρήση της τεχνολογίας και να διασφαλιστεί η προστασία τους από τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο.

 

Να σημειώσουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2016 η Facebook έχει ανακοινώσει τη συνεργασία της με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα για κάθε AMBER Alert που ενεργοποιείται και για κάθε παιδί που έχει εξαφανιστεί και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

Οι δύο φορείς συνεργάζονται μέσω της αποστολής Alert στην κοινότητα του Facebook, όταν ένα παιδί έχει εξαφανιστεί κι είναι σε κίνδυνο μέσα από τον μηχανισμό AMBER Alert. Μέσω της συνεργασίας αυτής παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης σε όσον το δυνατόν περισσότερους πολίτες το συντομότερο δυνατό διάστημα, όταν ένα παιδί εξαφανίζεται.

 

Η συνεργασία της Facebook με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επεκτείνεται και στους τομείς της ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο και ειδικότερα στην πρόληψη φαινομένων που σχετίζονται ή εκδηλώνονται στο διαδίκτυο.

 

Πιο συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένος ως ένας από τους 33 παγκόσμιους συνεργάτες της Facebook στον τομέα της πρόληψης και διαχείρισης περιστατικών αυτοκτονικού ιδεασμού ενθαρρύνει τις καταγγελίες σχετικού περιεχομένου προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των παιδιών και την άμεση παρέμβαση και υποστήριξη που απαιτείται μέσα από την λειτουργία της «Εθνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS 1056» και της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Υποστήριξης Παιδιών 116111», που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες τον χρόνο και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της  ΕΛ.ΑΣ.   

 

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η Facebook σε συνεργασία με τους Οργανισμούς «To Χαμόγελο του Παιδιού», «The Jed Foundation» και «The Clinton Foundation», δημιούργησε το 2016 την πρωτοβουλία «Βοήθησε έναν φίλο που έχει ανάγκηΗ εικόνα καταργήθηκε από τον αποστολέα. » με στόχο τον εντοπισμό πιθανών προειδοποιητικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο, τα οποία υποδηλώνουν ότι κάποιος φίλος τους βρίσκεται σε συναισθηματική αστάθεια και χρειάζεται βοήθεια. Ο οδηγός προσφέρει παράλληλα συμβουλές για τη διαχείριση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013