*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Η Huawei Ελλάδος συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Seeds for the Future, που διοργανώνει ο Όμιλος Huawei στην Κίνα.

 

 

 

 

Το πρόγραμμα Seeds for the Future δίνει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές Ελληνικών πανεπιστημιακών σχολών με ειδίκευση στον τομέα των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) να ταξιδέψουν στην Κίνα, να γνωρίσουν την αναδυόμενη οικονομία και την κουλτούρα της, αλλά και να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των επικοινωνιών. 

 

Στη φετινή αποστολή που θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 30 Νοεμβρίου, οι 11 σπουδαστές από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Μακεδονίας, Πειραιώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επισκεφτούν το Πεκίνο και την Σενζέν, όπου εδρεύουν οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου της Huawei, αλλά και να παρακολουθήσουν εντατικά μαθήματα και να δοκιμαστούν σε ενότητες όπως: 

 

Network supporting of mobile Internet

 

3G, 4G Network Voice Service Experience

 

Intelligent Network Application & Development Trend

 

Internet/IPTV/VOIP/Video Call  Experience

 

Overview of Cloud/pipe/device 

 

Λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης για το Πεκίνο, η κα Τόνια Πέτροβιτς, Public Relations Manager της Huawei στην Ελλάδα και συνοδός της ελληνικής αποστολής δήλωσε σχετικά: «Η Huawei επενδύει σημαντικά στον άνθρωπο και υιοθετεί απόλυτα το κινέζικο ρητό που αναφέρει «Αν τα σχέδιά σου είναι για ένα χρόνο σπείρε σπόρους. Αν είναι για εκατό χρόνια, μόρφωσε το λαό.» Χάρη στο πρόγραμμα Seeds for the Future οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν τα κεντρικά γραφεία και τa Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας και θα εκτεθούν σε τεχνολογία πρωτόγνωρη για την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή και προσβλέπουμε πως με την επιστροφή τους θα αποτελέσουν τους αγγελιαφόρους της γνώσης αυτής στην Ελλάδα.» 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei στην Ελλάδα, κ. Chen Le, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα Seeds for the Future φέρνει τη Huawei σε επαφή με νέους απ όλο τον κόσμο που διαθέτουν όρεξη και φιλοδοξίες για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η τεχνολογία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο κλάδο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Ελληνική αποστολή αποτελείται από εξαίρετους φοιτητές που εκπροσωπούν έξι Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας! Η Huawei θα συνεχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και δεσμευόμαστε να αξιοποιούμε στο μέγιστο κάθε δυνατή ευκαιρία για την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των Ελλήνων φοιτητών.»

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013