*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Τη σημασία της διατήρησης της υγείας των νεφρών για όλους σε όλο τον κόσμο και για όλη τη διάρκεια της ζωής τους,

Η στρατηγική διάθεση πόρων στον τομέα της υγείας αποτελεί απαραίτητη επένδυση στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος συνυπέγραψε, την κοινή διακήρυξη της συμμαχίας Industry4Europe προς τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων

Η Lime Capital Partners Ltd ("LCP") συμφώνησε με το Επενδυτικό Κεφάλαιο Piraeus Taneo Capital ("PTCF") για την απόκτηση του 44,73% της εταιρείας U&S Unismack ΑΒΕΕ.

Τις 19+1 επιχειρήσεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη χρονιά που ήδη διανύουμε, με βάση τα όσα έκαναν ή δρομολόγησαν το 2018,

Επέκταση του προγράμματος της Mondelēz International για την καταπολέμηση της αποψίλωσης των δασών στις περιοχές καλλιέργειας κακάο

Η Eurobank και η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

Με την ευκαιρία της σημερινής της συνέντευξης τύπου στη Γενεύη, η Honda μίλησε για επιτάχυνση των φιλοδοξιών της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το αποκαλυφθέν πρωτότυπο crossover ΙΜQ ενσωματώνει το πρωτοποριακό ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο της Nissan, που θα είναι διαθέσιμο σε αυτοκίνητα παραγωγής από το 2022.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018, έχοντας και αυτή την χρονιά ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.

Η Huawei Ελλάδος συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Seeds for the Future, που διοργανώνει ο Όμιλος Huawei στην Κίνα.

 

 

 

 

Το πρόγραμμα Seeds for the Future δίνει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές Ελληνικών πανεπιστημιακών σχολών με ειδίκευση στον τομέα των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) να ταξιδέψουν στην Κίνα, να γνωρίσουν την αναδυόμενη οικονομία και την κουλτούρα της, αλλά και να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των επικοινωνιών. 

 

Στη φετινή αποστολή που θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 30 Νοεμβρίου, οι 11 σπουδαστές από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Μακεδονίας, Πειραιώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επισκεφτούν το Πεκίνο και την Σενζέν, όπου εδρεύουν οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου της Huawei, αλλά και να παρακολουθήσουν εντατικά μαθήματα και να δοκιμαστούν σε ενότητες όπως: 

 

Network supporting of mobile Internet

 

3G, 4G Network Voice Service Experience

 

Intelligent Network Application & Development Trend

 

Internet/IPTV/VOIP/Video Call  Experience

 

Overview of Cloud/pipe/device 

 

Λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης για το Πεκίνο, η κα Τόνια Πέτροβιτς, Public Relations Manager της Huawei στην Ελλάδα και συνοδός της ελληνικής αποστολής δήλωσε σχετικά: «Η Huawei επενδύει σημαντικά στον άνθρωπο και υιοθετεί απόλυτα το κινέζικο ρητό που αναφέρει «Αν τα σχέδιά σου είναι για ένα χρόνο σπείρε σπόρους. Αν είναι για εκατό χρόνια, μόρφωσε το λαό.» Χάρη στο πρόγραμμα Seeds for the Future οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν τα κεντρικά γραφεία και τa Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας και θα εκτεθούν σε τεχνολογία πρωτόγνωρη για την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή και προσβλέπουμε πως με την επιστροφή τους θα αποτελέσουν τους αγγελιαφόρους της γνώσης αυτής στην Ελλάδα.» 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei στην Ελλάδα, κ. Chen Le, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα Seeds for the Future φέρνει τη Huawei σε επαφή με νέους απ όλο τον κόσμο που διαθέτουν όρεξη και φιλοδοξίες για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η τεχνολογία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο κλάδο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Ελληνική αποστολή αποτελείται από εξαίρετους φοιτητές που εκπροσωπούν έξι Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας! Η Huawei θα συνεχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και δεσμευόμαστε να αξιοποιούμε στο μέγιστο κάθε δυνατή ευκαιρία για την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των Ελλήνων φοιτητών.»

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013