*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει θέσει ως στρατηγική επιλογή τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και τη διευκόλυνση της εισόδου των νέων στον κλάδο.

Οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature είναι οι πιο φρέσκες,  δυναμικές και δελεαστικές προτάσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έκθεση αποτελεσμάτων περιφερειακής καινοτομίας για το 2019 (Regional Innovation Scoreboard 2019).

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ ,

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμ. Μ. Παναγιωτάκης και η κυρία Britta Macintosh, αντιπρόεδρος της εταιρείας Ameresco Inc. –

Μια πραγματική γιορτή για τη θάλασσα και τις ακτές μας, που είναι παγκόσμια γνωστές για την ομορφιά τους, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από εθελοντές εργαζόμενους της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas,

Η υλοποίησή του επενδυτικού σχεδίου της FrieslandCampina Hellas για το 2019 στο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει στην Πάτρα,

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού καφέ σε μπρίκι World Cezve /Ibrik Coffee, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 6-8 Ιουνίου.

Μιχάλης Μπλέτσας συμπληρώνει έναν χρόνο ενεργούς συμμετοχής στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone, στηρίζοντας εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν τους πολίτες του αύριο

Η Huawei Ελλάδος συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Seeds for the Future, που διοργανώνει ο Όμιλος Huawei στην Κίνα.

 

 

 

 

Το πρόγραμμα Seeds for the Future δίνει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές Ελληνικών πανεπιστημιακών σχολών με ειδίκευση στον τομέα των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) να ταξιδέψουν στην Κίνα, να γνωρίσουν την αναδυόμενη οικονομία και την κουλτούρα της, αλλά και να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των επικοινωνιών. 

 

Στη φετινή αποστολή που θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 30 Νοεμβρίου, οι 11 σπουδαστές από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Μακεδονίας, Πειραιώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επισκεφτούν το Πεκίνο και την Σενζέν, όπου εδρεύουν οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου της Huawei, αλλά και να παρακολουθήσουν εντατικά μαθήματα και να δοκιμαστούν σε ενότητες όπως: 

 

Network supporting of mobile Internet

 

3G, 4G Network Voice Service Experience

 

Intelligent Network Application & Development Trend

 

Internet/IPTV/VOIP/Video Call  Experience

 

Overview of Cloud/pipe/device 

 

Λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης για το Πεκίνο, η κα Τόνια Πέτροβιτς, Public Relations Manager της Huawei στην Ελλάδα και συνοδός της ελληνικής αποστολής δήλωσε σχετικά: «Η Huawei επενδύει σημαντικά στον άνθρωπο και υιοθετεί απόλυτα το κινέζικο ρητό που αναφέρει «Αν τα σχέδιά σου είναι για ένα χρόνο σπείρε σπόρους. Αν είναι για εκατό χρόνια, μόρφωσε το λαό.» Χάρη στο πρόγραμμα Seeds for the Future οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν τα κεντρικά γραφεία και τa Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας και θα εκτεθούν σε τεχνολογία πρωτόγνωρη για την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή και προσβλέπουμε πως με την επιστροφή τους θα αποτελέσουν τους αγγελιαφόρους της γνώσης αυτής στην Ελλάδα.» 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei στην Ελλάδα, κ. Chen Le, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα Seeds for the Future φέρνει τη Huawei σε επαφή με νέους απ όλο τον κόσμο που διαθέτουν όρεξη και φιλοδοξίες για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η τεχνολογία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο κλάδο της τεχνολογίας και των επικοινωνιών είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Ελληνική αποστολή αποτελείται από εξαίρετους φοιτητές που εκπροσωπούν έξι Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας! Η Huawei θα συνεχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες για την ανάπτυξη της τεχνολογίας και δεσμευόμαστε να αξιοποιούμε στο μέγιστο κάθε δυνατή ευκαιρία για την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των Ελλήνων φοιτητών.»

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013