*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και η Samsung Electronics Co. Ltd, (Samsung) ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της διεθνούς Ολυμπιακής συνεργασίας τους έως το 2028.

 

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ, στην Κορέα, κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής με τον Thomas Bach, Πρόεδρο της ΔΟΕ, τον Jay Y. Lee, Vice President στη Samsung Electronics, τον Tsunekazu Takeda, Marketing Commission Chair της ΔΟΕ, τον Dong Jin Koh, Πρόεδρο και CEO στο τμήμα IT & Mobile Communications στη Samsung Electronics και τον Younghee Lee, CMO και Executive Vice President στη Samsung Electronics. 

 

Η Samsung θα συνεχίσει ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προώθησης της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), της Εικονικής Πραγματικότητας (VR), της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) και των λειτουργιών 5G του συγκεκριμένου εξοπλισμού. Ως μέρος της συμφωνίας, η ΔΟΕ και η Samsung θα αναπτύξουν περαιτέρω τη στρατηγική ψηφιακή συνεργασία τους, ώστε να προωθήσουν τη δύναμη του αθλητισμού και τις αξίες του Ολυμπισμού στις νεότερες γενιές σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ, Thomas Bach δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εικοσαετή συνεργασία με τη Samsung και την επέκταση της για τα επόμενα 10 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε εδραιώσει μία συνεργασία που συνδυάζει την Ολυμπιακή αριστεία και την κορυφαία τεχνολογία ασύρματων επικοινωνιών της Samsung. Μαζί είμαστε σε θέση να εμπνεύσουμε και να συνδεθούμε με αθλητές και φιλάθλους των Ολυμπιακών Αγώνων από όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να χτίσουμε με τη Samsung το ψηφιακό μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων». 

 

Ο Dong Jin Koh, Πρόεδρος και CEO στο τμήμα IT & Mobile Communications στη Samsung Electronics, συνέχισε: «Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων για τα τελευταία 22 χρόνια, η Samsung έχει εμπνευστεί από το πνεύμα της ελπίδας, της φιλίας και της ενότητας. Μέσα από τον καινοτόμο εξοπλισμό ασύρματων επικοινωνιών και υπολογιστών, με δυνατότητα υποστήριξης AI, VR, AR και τεχνολογίας 5G, ελπίζουμε να διαδώσουμε τον ενθουσιασμό των Αγώνων. Με αυτό τον τρόπο, οι φίλαθλοι και οι αθλητές σε όλο τον κόσμο θα μείνουν συνδεδεμένοι για να μοιραστούν το ταξίδι προς την υπεροχή στο υψηλότερο επίπεδο της ευγενούς άμιλλας». 

 

Ο Tsunekazu Takeda, Marketing Commission Chair της ΔΟΕ, συμπλήρωσε: «Η Samsung αποτελεί μία παγκόσμια ιστορία επιτυχίας και ένα αναγνωρισμένο brand. Η εταιρεία κατανοεί και προωθεί τις αξίες του Ολυμπισμού, μέσα από την τεχνολογία και τις καμπάνιες marketing συμβάλλοντας στην εξάλειψη των εμποδίων και στη συμμετοχή νέων κοινών. Από εμπορική άποψη, η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Samsung έως το 2028 ενισχύει τις μακροπρόθεσμες συμφωνίες που επετεύχθησαν πρόσφατα με υπάρχοντες και νέους Συνεργάτες και αναδεικνύει τη μακροπρόθεσμη δύναμη και την απήχηση των marketing προγραμμάτων μας». 

 

Η Samsung θα συνεχίσει την υποστήριξή της και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020, σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες έως τους Αγώνες Los Angeles 2028, καθώς και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων έως το 2028. Επιπλέον η Samsung θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη ΔΟΕ, τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και τις ομάδες τους. Οι πρώτοι Αγώνες τους οποίους η Samsung υποστήριξε ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών ήταν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Nagano 1998. Επίσης, η Samsung θα συνεχίσει ως Παγκόσμιος Συνεργάτης της Διεθνής Παραολυμπιακής Επιτροπής, επεκτείνοντας τη συνεργασία που ξεκίνησε το 2006. 

 

Σε συνεργασία με τη ΔΟΕ και τις οργανωτικές επιτροπές, η Samsung σχεδιάζει να συνεχίσει το πρόγραμμά της «Athlete Phone». Το πρόγραμμα αυτό παρέχει Limited Olympic Edition Galaxy smartphones σε όλους τους συμμετέχοντες Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές για να βελτιώσουν την εμπειρία τους στους Αγώνες, να μείνουν σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους, να καταγράψουν και να μοιραστούν το ταξίδι τους. 

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013