*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Τη σημασία της διατήρησης της υγείας των νεφρών για όλους σε όλο τον κόσμο και για όλη τη διάρκεια της ζωής τους,

Η στρατηγική διάθεση πόρων στον τομέα της υγείας αποτελεί απαραίτητη επένδυση στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος συνυπέγραψε, την κοινή διακήρυξη της συμμαχίας Industry4Europe προς τους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων

Η Lime Capital Partners Ltd ("LCP") συμφώνησε με το Επενδυτικό Κεφάλαιο Piraeus Taneo Capital ("PTCF") για την απόκτηση του 44,73% της εταιρείας U&S Unismack ΑΒΕΕ.

Τις 19+1 επιχειρήσεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη χρονιά που ήδη διανύουμε, με βάση τα όσα έκαναν ή δρομολόγησαν το 2018,

Επέκταση του προγράμματος της Mondelēz International για την καταπολέμηση της αποψίλωσης των δασών στις περιοχές καλλιέργειας κακάο

Η Eurobank και η Grant Thornton επιβραβεύουν την επιχειρηματική αριστεία

Με την ευκαιρία της σημερινής της συνέντευξης τύπου στη Γενεύη, η Honda μίλησε για επιτάχυνση των φιλοδοξιών της στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Το αποκαλυφθέν πρωτότυπο crossover ΙΜQ ενσωματώνει το πρωτοποριακό ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο της Nissan, που θα είναι διαθέσιμο σε αυτοκίνητα παραγωγής από το 2022.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε αποζημιώσεις 27 εκατ. ευρώ για το 2018, έχοντας και αυτή την χρονιά ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση και δίκαιη αποζημίωση για τους ασφαλισμένους της.

Η Siemens και η Aruba, εταιρεία της Hewlett Packard Enterprise, ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία που επικεντρώνεται στη γεφύρωση των κόσμων

της Operational Technology (ΟΤ - Τεχνολογία Παραγωγικών Λειτουργιών ) και της Information Technology (IT - Τεχνολογίας της Πληροφορίας). Με βάση τα αλληλοσυμπληρούμενα χαρτοφυλάκια, η Siemens και η Aruba είναι σε θέση να υποστηρίξουν πελάτες με εξαιρετικά αξιόπιστα, ασφαλή και με καίριες πληροφορίες δίκτυα δεδομένων, επιτρέποντας υψηλή διαθεσιμότητα εγκαταστάσεων και δικτύων. Οι πελάτες επωφελούνται από ολοκληρωμένα δίκτυα με αποδεδειγμένη διαλειτουργικότητα  - από εργοστασιακούς χώρους έως εταιρικά γραφεία – που βασίζονται στην τεχνογνωσία της Siemens, ως κορυφαίου προμηθευτή βιομηχανικών εξαρτημάτων δικτύου Ethernet, και της Aruba ως κορυφαίας εταιρείας στις ενσύρματες και ασύρματες υποδομές LAN.
Η ψηφιοποίηση, το Industry 4.0 και το Industrial IoT δημιουργούν νέες προκλήσεις, καθώς τώρα τα δεδομένα πρέπει όλο και περισσότερο να διαπερνούν το όριο που χωρίζει την ΟΤ και την ΙΤ. Συνήθως, τα ντετερμινιστικά, βιομηχανικά δίκτυα OT δεν συνδέονται στενά με τα δίκτυα IT της επιχείρησης. Αυτό οδηγεί σε κενά στην ορατότητα δεδομένων και συσκευών, τη διασφάλιση εφαρμογών, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια. Η γεφύρωση αυτού του χάσματος απαιτεί βαθιά γνώση και των δυο κόσμων και γνώση των αντίστοιχων επιχειρησιακών απαιτήσεων και των απαιτήσεων ασφάλειας. Στον κόσμο της ΙΤ, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τα αξιόπιστα δεδομένα αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες, ενώ στον κόσμο της OT, οι στόχοι της διαθεσιμότητας των εγκαταστάσεων και της παραγωγής είναι σημαντικοί.
Η Siemens και η Aruba γεφυρώνουν αυτό το χάσμα χάρη στη βαθιά και αλληλοσυμπληρούμενη εμπειρία τους στον τομέα της ΟΤ και της ΙΤ. Παρέχοντας ολοκληρωμένα δίκτυα με δοκιμασμένη διαλειτουργικότητα και τεκμηριωμένα με επικυρωμένα σχέδια αναφοράς, οι δύο εταιρείες βοηθούν να διασφαλιστεί ότι τα ολοκληρωμένα συστήματα ΟΤ / ΙΤ μπορούν να εγκαθίστανται γρήγορα με ευκολία, να λειτουργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και να υποστηρίζονται αποτελεσματικότερα.
Ο κ. Klaus Helmrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Siemens AG, δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ της Siemens και της Aruba αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που συμπληρώνει τις προτάσεις μας σε βιομηχανικά δίκτυα, η οποία αποτελεί έναν από τους πυλώνες της Ψηφιακής Επιχείρησης, με την πρόσθετη πρόταση της Aruba. Οι πελάτες θα επωφεληθούν από ολοκληρωμένα δίκτυα επικοινωνίας που θα αποδειχθούν ανθεκτικά στο χρόνο και θα εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια».
Ο Keerti Melkote, Πρόεδρος και Συν-Ιδρυτής της Aruba, εταιρείας της Hewlett Packard Enterprise, δήλωσε: «Έχοντας συνεργαστεί για σχεδόν τρία χρόνια, η Siemens και η Aruba έχουν αντιμετωπίσει το χάσμα μεταξύ OT / IT μέσω της τεχνολογικής ενοποίησης, υποστηριζόμενης από επικυρωμένα σχέδια αναφοράς. Οι λύσεις που προκύπτουν είναι ιδανικές για ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές και υποστηρίζονται από τις ομάδες τόσο της Siemens όσο και της Aruba».
Οι λύσεις περιλαμβάνουν προϊόντα ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης και σχετικό λογισμικό, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δικτύων συνεργατών των εταιρειών, με άμεση πρόσβαση στους εμπειρογνώμονες μηχανικούς και το ειδικό υποστηρικτικό προσωπικό. Η Aruba και η Siemens μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών, καλύπτοντας ένα εύρος από συμβουλευτικές επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανικής πριν από τις πωλήσεις, (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του έργου, της ανάθεσης, της δοκιμής παραλαβής εργοστασίων και της σχεδίασης), των διαχειριζόμενων εργασιών και υπηρεσιών συντήρησης και της υποστήριξης μετά την πώληση.
Οι λύσεις συμβάλλουν στην εξασφάλιση της ασφάλειας των δικτύων που εκτείνεται τόσο τον κόσμο της ΙΤ όσο και της ΟΤ. Για παράδειγμα, το δίκτυο της Aruba 360 Secure Fabric για δίκτυα πληροφορικής μπορεί να συνδυαστεί με τo concept ασφάλειας ΟΤ της Siemens «Defense in Depth». Καθώς οι ανάγκες ασφάλειας των πελατών ποικίλλουν, ειδικά σε παλαιότερες κληροδοτημένες εγκαταστάσεις, η Aruba και η Siemens θα προσαρμόσουν επίσης λύσεις ασφάλειας για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων απαιτήσεων των πελατών.
Η Heineken, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζυθοποιίας στον κόσμο, στηρίζεται σε μια ολοκληρωμένη λύση OT / IT της Aruba και της Siemens για τη Ζυθοποιία της Heineken Nederland Supply Brewery's-Hertogenbosch. «Για να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και να αποτρέψουμε τις απειλές στον κυβερνοχώρο, χρειαζόμαστε ενιαία συμβατότητα και ασφάλεια σε ολόκληρη την OT και την ΙΤ», δήλωσε ο Henk van den Scheun, Manager Engineering. «Χάρη στη συνεργασία μας με τη Siemens και την Αruba έχουμε πετύχει τον στόχο μας με μια λύση που έγινε πολύ ομαλά και ήταν πάντα πολύ αξιόπιστη».Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013