*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει θέσει ως στρατηγική επιλογή τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και τη διευκόλυνση της εισόδου των νέων στον κλάδο.

Οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature είναι οι πιο φρέσκες,  δυναμικές και δελεαστικές προτάσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έκθεση αποτελεσμάτων περιφερειακής καινοτομίας για το 2019 (Regional Innovation Scoreboard 2019).

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ ,

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμ. Μ. Παναγιωτάκης και η κυρία Britta Macintosh, αντιπρόεδρος της εταιρείας Ameresco Inc. –

Μια πραγματική γιορτή για τη θάλασσα και τις ακτές μας, που είναι παγκόσμια γνωστές για την ομορφιά τους, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από εθελοντές εργαζόμενους της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas,

Η υλοποίησή του επενδυτικού σχεδίου της FrieslandCampina Hellas για το 2019 στο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει στην Πάτρα,

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού καφέ σε μπρίκι World Cezve /Ibrik Coffee, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 6-8 Ιουνίου.

Μιχάλης Μπλέτσας συμπληρώνει έναν χρόνο ενεργούς συμμετοχής στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone, στηρίζοντας εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν τους πολίτες του αύριο

Η Siemens και η Aruba, εταιρεία της Hewlett Packard Enterprise, ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία που επικεντρώνεται στη γεφύρωση των κόσμων

της Operational Technology (ΟΤ - Τεχνολογία Παραγωγικών Λειτουργιών ) και της Information Technology (IT - Τεχνολογίας της Πληροφορίας). Με βάση τα αλληλοσυμπληρούμενα χαρτοφυλάκια, η Siemens και η Aruba είναι σε θέση να υποστηρίξουν πελάτες με εξαιρετικά αξιόπιστα, ασφαλή και με καίριες πληροφορίες δίκτυα δεδομένων, επιτρέποντας υψηλή διαθεσιμότητα εγκαταστάσεων και δικτύων. Οι πελάτες επωφελούνται από ολοκληρωμένα δίκτυα με αποδεδειγμένη διαλειτουργικότητα  - από εργοστασιακούς χώρους έως εταιρικά γραφεία – που βασίζονται στην τεχνογνωσία της Siemens, ως κορυφαίου προμηθευτή βιομηχανικών εξαρτημάτων δικτύου Ethernet, και της Aruba ως κορυφαίας εταιρείας στις ενσύρματες και ασύρματες υποδομές LAN.
Η ψηφιοποίηση, το Industry 4.0 και το Industrial IoT δημιουργούν νέες προκλήσεις, καθώς τώρα τα δεδομένα πρέπει όλο και περισσότερο να διαπερνούν το όριο που χωρίζει την ΟΤ και την ΙΤ. Συνήθως, τα ντετερμινιστικά, βιομηχανικά δίκτυα OT δεν συνδέονται στενά με τα δίκτυα IT της επιχείρησης. Αυτό οδηγεί σε κενά στην ορατότητα δεδομένων και συσκευών, τη διασφάλιση εφαρμογών, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια. Η γεφύρωση αυτού του χάσματος απαιτεί βαθιά γνώση και των δυο κόσμων και γνώση των αντίστοιχων επιχειρησιακών απαιτήσεων και των απαιτήσεων ασφάλειας. Στον κόσμο της ΙΤ, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τα αξιόπιστα δεδομένα αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες, ενώ στον κόσμο της OT, οι στόχοι της διαθεσιμότητας των εγκαταστάσεων και της παραγωγής είναι σημαντικοί.
Η Siemens και η Aruba γεφυρώνουν αυτό το χάσμα χάρη στη βαθιά και αλληλοσυμπληρούμενη εμπειρία τους στον τομέα της ΟΤ και της ΙΤ. Παρέχοντας ολοκληρωμένα δίκτυα με δοκιμασμένη διαλειτουργικότητα και τεκμηριωμένα με επικυρωμένα σχέδια αναφοράς, οι δύο εταιρείες βοηθούν να διασφαλιστεί ότι τα ολοκληρωμένα συστήματα ΟΤ / ΙΤ μπορούν να εγκαθίστανται γρήγορα με ευκολία, να λειτουργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και να υποστηρίζονται αποτελεσματικότερα.
Ο κ. Klaus Helmrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Siemens AG, δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ της Siemens και της Aruba αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που συμπληρώνει τις προτάσεις μας σε βιομηχανικά δίκτυα, η οποία αποτελεί έναν από τους πυλώνες της Ψηφιακής Επιχείρησης, με την πρόσθετη πρόταση της Aruba. Οι πελάτες θα επωφεληθούν από ολοκληρωμένα δίκτυα επικοινωνίας που θα αποδειχθούν ανθεκτικά στο χρόνο και θα εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια».
Ο Keerti Melkote, Πρόεδρος και Συν-Ιδρυτής της Aruba, εταιρείας της Hewlett Packard Enterprise, δήλωσε: «Έχοντας συνεργαστεί για σχεδόν τρία χρόνια, η Siemens και η Aruba έχουν αντιμετωπίσει το χάσμα μεταξύ OT / IT μέσω της τεχνολογικής ενοποίησης, υποστηριζόμενης από επικυρωμένα σχέδια αναφοράς. Οι λύσεις που προκύπτουν είναι ιδανικές για ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές και υποστηρίζονται από τις ομάδες τόσο της Siemens όσο και της Aruba».
Οι λύσεις περιλαμβάνουν προϊόντα ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης και σχετικό λογισμικό, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δικτύων συνεργατών των εταιρειών, με άμεση πρόσβαση στους εμπειρογνώμονες μηχανικούς και το ειδικό υποστηρικτικό προσωπικό. Η Aruba και η Siemens μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών, καλύπτοντας ένα εύρος από συμβουλευτικές επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανικής πριν από τις πωλήσεις, (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του έργου, της ανάθεσης, της δοκιμής παραλαβής εργοστασίων και της σχεδίασης), των διαχειριζόμενων εργασιών και υπηρεσιών συντήρησης και της υποστήριξης μετά την πώληση.
Οι λύσεις συμβάλλουν στην εξασφάλιση της ασφάλειας των δικτύων που εκτείνεται τόσο τον κόσμο της ΙΤ όσο και της ΟΤ. Για παράδειγμα, το δίκτυο της Aruba 360 Secure Fabric για δίκτυα πληροφορικής μπορεί να συνδυαστεί με τo concept ασφάλειας ΟΤ της Siemens «Defense in Depth». Καθώς οι ανάγκες ασφάλειας των πελατών ποικίλλουν, ειδικά σε παλαιότερες κληροδοτημένες εγκαταστάσεις, η Aruba και η Siemens θα προσαρμόσουν επίσης λύσεις ασφάλειας για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων απαιτήσεων των πελατών.
Η Heineken, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζυθοποιίας στον κόσμο, στηρίζεται σε μια ολοκληρωμένη λύση OT / IT της Aruba και της Siemens για τη Ζυθοποιία της Heineken Nederland Supply Brewery's-Hertogenbosch. «Για να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και να αποτρέψουμε τις απειλές στον κυβερνοχώρο, χρειαζόμαστε ενιαία συμβατότητα και ασφάλεια σε ολόκληρη την OT και την ΙΤ», δήλωσε ο Henk van den Scheun, Manager Engineering. «Χάρη στη συνεργασία μας με τη Siemens και την Αruba έχουμε πετύχει τον στόχο μας με μια λύση που έγινε πολύ ομαλά και ήταν πάντα πολύ αξιόπιστη».Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013