*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Καθαρά κέρδη ύψους 37 εκατ. ευρώ και συγκρίσιμα κέρδη EBITDA (προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) 123 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια για το α' τρίμηνο 2019.

Ο όμιλος εταιρειών GOLDEN GREECE HOLDINGS που δραστηριοποιείται στο χώρο της Φαρμακευτικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Τράπεζα Πειραιώς δημιούργησε ακόμα ένα e-branch, το 7ο του δικτύου ηλεκτρονικών καταστημάτων της, το οποίο ήδη εξυπηρετεί το κοινό στη Στοά Σπυρομήλιου (City Link), στην καρδιά της Αθήνας.

Η Volvo υπέγραψε συμφωνίες μακράς διαρκείας με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών CATL και LG Chem.

προτρέπει η  ΑΔΑΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Η Bayer, ο παγκόσμιος ηγέτης στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας, επενδύει σημαντικά στην καινοτομία δημιουργώντας νέες λύσεις που παράγουν προστιθέμενη αξία για το κοινό και την κοινωνία στους τομείς της υγείας και της διατροφής.

Ομιλία της Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ στο «Diversity Conference»

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

Την κοινή δήλωση των 100 Διευθυνόντων Συμβούλων Ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, με την οποία απευθύνουν πρόσκληση σε δράση για μια νέα διαπραγμάτευση για την Ευρώπη (CEOs to Action and Collabotation for a New Deal for Europe) προσυπέγραψε η INTERAMERICAN, δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Γιάννη Καντώρου.

Η Siemens και η Aruba, εταιρεία της Hewlett Packard Enterprise, ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία που επικεντρώνεται στη γεφύρωση των κόσμων

της Operational Technology (ΟΤ - Τεχνολογία Παραγωγικών Λειτουργιών ) και της Information Technology (IT - Τεχνολογίας της Πληροφορίας). Με βάση τα αλληλοσυμπληρούμενα χαρτοφυλάκια, η Siemens και η Aruba είναι σε θέση να υποστηρίξουν πελάτες με εξαιρετικά αξιόπιστα, ασφαλή και με καίριες πληροφορίες δίκτυα δεδομένων, επιτρέποντας υψηλή διαθεσιμότητα εγκαταστάσεων και δικτύων. Οι πελάτες επωφελούνται από ολοκληρωμένα δίκτυα με αποδεδειγμένη διαλειτουργικότητα  - από εργοστασιακούς χώρους έως εταιρικά γραφεία – που βασίζονται στην τεχνογνωσία της Siemens, ως κορυφαίου προμηθευτή βιομηχανικών εξαρτημάτων δικτύου Ethernet, και της Aruba ως κορυφαίας εταιρείας στις ενσύρματες και ασύρματες υποδομές LAN.
Η ψηφιοποίηση, το Industry 4.0 και το Industrial IoT δημιουργούν νέες προκλήσεις, καθώς τώρα τα δεδομένα πρέπει όλο και περισσότερο να διαπερνούν το όριο που χωρίζει την ΟΤ και την ΙΤ. Συνήθως, τα ντετερμινιστικά, βιομηχανικά δίκτυα OT δεν συνδέονται στενά με τα δίκτυα IT της επιχείρησης. Αυτό οδηγεί σε κενά στην ορατότητα δεδομένων και συσκευών, τη διασφάλιση εφαρμογών, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια. Η γεφύρωση αυτού του χάσματος απαιτεί βαθιά γνώση και των δυο κόσμων και γνώση των αντίστοιχων επιχειρησιακών απαιτήσεων και των απαιτήσεων ασφάλειας. Στον κόσμο της ΙΤ, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τα αξιόπιστα δεδομένα αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες, ενώ στον κόσμο της OT, οι στόχοι της διαθεσιμότητας των εγκαταστάσεων και της παραγωγής είναι σημαντικοί.
Η Siemens και η Aruba γεφυρώνουν αυτό το χάσμα χάρη στη βαθιά και αλληλοσυμπληρούμενη εμπειρία τους στον τομέα της ΟΤ και της ΙΤ. Παρέχοντας ολοκληρωμένα δίκτυα με δοκιμασμένη διαλειτουργικότητα και τεκμηριωμένα με επικυρωμένα σχέδια αναφοράς, οι δύο εταιρείες βοηθούν να διασφαλιστεί ότι τα ολοκληρωμένα συστήματα ΟΤ / ΙΤ μπορούν να εγκαθίστανται γρήγορα με ευκολία, να λειτουργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και να υποστηρίζονται αποτελεσματικότερα.
Ο κ. Klaus Helmrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Siemens AG, δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ της Siemens και της Aruba αποτελεί ένα σημαντικό βήμα που συμπληρώνει τις προτάσεις μας σε βιομηχανικά δίκτυα, η οποία αποτελεί έναν από τους πυλώνες της Ψηφιακής Επιχείρησης, με την πρόσθετη πρόταση της Aruba. Οι πελάτες θα επωφεληθούν από ολοκληρωμένα δίκτυα επικοινωνίας που θα αποδειχθούν ανθεκτικά στο χρόνο και θα εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια».
Ο Keerti Melkote, Πρόεδρος και Συν-Ιδρυτής της Aruba, εταιρείας της Hewlett Packard Enterprise, δήλωσε: «Έχοντας συνεργαστεί για σχεδόν τρία χρόνια, η Siemens και η Aruba έχουν αντιμετωπίσει το χάσμα μεταξύ OT / IT μέσω της τεχνολογικής ενοποίησης, υποστηριζόμενης από επικυρωμένα σχέδια αναφοράς. Οι λύσεις που προκύπτουν είναι ιδανικές για ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές και υποστηρίζονται από τις ομάδες τόσο της Siemens όσο και της Aruba».
Οι λύσεις περιλαμβάνουν προϊόντα ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης και σχετικό λογισμικό, οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δικτύων συνεργατών των εταιρειών, με άμεση πρόσβαση στους εμπειρογνώμονες μηχανικούς και το ειδικό υποστηρικτικό προσωπικό. Η Aruba και η Siemens μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών, καλύπτοντας ένα εύρος από συμβουλευτικές επαγγελματικές υπηρεσίες μηχανικής πριν από τις πωλήσεις, (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του έργου, της ανάθεσης, της δοκιμής παραλαβής εργοστασίων και της σχεδίασης), των διαχειριζόμενων εργασιών και υπηρεσιών συντήρησης και της υποστήριξης μετά την πώληση.
Οι λύσεις συμβάλλουν στην εξασφάλιση της ασφάλειας των δικτύων που εκτείνεται τόσο τον κόσμο της ΙΤ όσο και της ΟΤ. Για παράδειγμα, το δίκτυο της Aruba 360 Secure Fabric για δίκτυα πληροφορικής μπορεί να συνδυαστεί με τo concept ασφάλειας ΟΤ της Siemens «Defense in Depth». Καθώς οι ανάγκες ασφάλειας των πελατών ποικίλλουν, ειδικά σε παλαιότερες κληροδοτημένες εγκαταστάσεις, η Aruba και η Siemens θα προσαρμόσουν επίσης λύσεις ασφάλειας για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων απαιτήσεων των πελατών.
Η Heineken, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ζυθοποιίας στον κόσμο, στηρίζεται σε μια ολοκληρωμένη λύση OT / IT της Aruba και της Siemens για τη Ζυθοποιία της Heineken Nederland Supply Brewery's-Hertogenbosch. «Για να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και να αποτρέψουμε τις απειλές στον κυβερνοχώρο, χρειαζόμαστε ενιαία συμβατότητα και ασφάλεια σε ολόκληρη την OT και την ΙΤ», δήλωσε ο Henk van den Scheun, Manager Engineering. «Χάρη στη συνεργασία μας με τη Siemens και την Αruba έχουμε πετύχει τον στόχο μας με μια λύση που έγινε πολύ ομαλά και ήταν πάντα πολύ αξιόπιστη».Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013