*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ | Σημαντική μείωση της λεπτής πλαστικής σακούλας για το α’ τρίμηνο του 2018 | Ασπρόπυργος: Υψηλή συγκέντρωση ολικού και εξασθενούς χρωμίου στην περιοχή | Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας: Είχε σπάσει αγωγός υδάτων.

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι αναδείχθηκε ως Πρωταγωνιστής του κλάδου «Γαλακτοκομικών Προϊόντων», διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

 

 

 

για την ανάδειξη της σημασίας της οργανωμένης χωροθέτησης της βιομηχανίας και του ρόλου της BI.ΠΕ. Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας

Η ομάδα εθελοντισμού και το τμήμα Ογκολογίας της MSD οργάνωσαν εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Αλίμου

Η Έρευνα στον τομέα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης φέρνει πιο κοντά Επιστήμονες και Πάσχοντες

Με ευθύνη και σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ θέτει σε εφαρμογή την ανοικτή λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης www.heracles-footprint.gr.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εταιρίες μέλη του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και στον όμιλο της Βιανέξ.

Η Siemens σύναψε περισσότερες από δέκα συμφωνίες με Κινέζους εταίρους για την υποστήριξη και τη διερεύνηση ευκαιριών σχετικά με την Πρωτοβουλία Belt and Road (BRI).

Περισσότεροι από 1.300 νέοι ηλικιών από 16 έως 35 ετών εκπαιδεύτηκαν στις νέες τεχνολογίες και ανέπτυξαν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, από τον Αύγουστο του 2017 έως και σήμερα,

Syskevasia (16η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics) και Plastica (10η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης)

Με ρεκόρ συμμετοχής ολοκληρώθηκε το κορυφαίο Gaming event του καλοκαιριού, GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Ιουνίου στο γήπεδο Tae Kwon Do με 2.000 gamers και πάνω από 12.000 επισκέπτες.

Η Samsung Electronics παρουσίασε το Galaxy Tab S3 - πρόκειται για ένα tablet με κομψό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει premium mobile εμπειρία.

Για τους λάτρεις του ψηφιακού περιεχομένου, το Galaxy Tab S3 προσφέρει εκπληκτική εμπειρία video και gaming, διατηρώντας τις πολύπλευρες χρήσεις του ως εργαλείο παραγωγικότητας. Το Galaxy Tab S3 διαθέτει 9.7’’ Super AMOLED οθόνη.
Το νέο tablet που αποκαλύφθηκε στο Mobile World Congress διαθέτει την premium Galaxy τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω λειτουργιών:
•    Υποστήριξη Video HDR (High Dynamic Range): Το Galaxy Tab S3 υποστηρίζει videos σε HDR (10bit έγχρωμο) για ρεαλιστικά χρώματα και ζωντανό ψηφιακό περιεχόμενο.
•    Samsung Flow: Η λειτουργία Samsung Flow βοηθάει στην απρόσκοπτη εργασία εν κινήσει. Για ασφαλή σύνδεση (login), η λειτουργία Samsung Flow χρησιμοποιεί βιομετρικούς ελέγχους ταυτότητας για τη σύνδεση (log-in) και μπορεί να συνδέσει συμβατές συσκευές ασύρματα, για τη μεταφορά αρχείων από μία φορητή συσκευή σε ένα tablet. Επιπλέον, συγχρονίζει τις ειδοποιήσεις των μηνυμάτων, έτσι ώστε οι χρήστες να μην χάσουν κανένα σημαντικό μήνυμα είτε χρησιμοποιούν το smartphone τους είτε το tablet τους.
•    Κομψό S Pen*: Για μία φυσική εμπειρία γραφής, το S Pen έχει πιο μικρή μύτη 0.7mm και αυξημένη ευαισθησία πίεσης. Επίσης, το S Pen περιλαμβάνει εύκολες λειτουργίες, όπως το Screen Off Memo για γρήγορη καταγραφή σημειώσεων, το PDF Annotation για εύκολη επεξεργασία PDF, καθώς και προηγμένα επαγγελματικά εργαλεία σχεδιασμού με τα Advanced Drawing Tools.

Το νέο tablet βασίζεται στην κληρονομία της καινοτόμου Galaxy τεχνολογίας της Samsung, περιλαμβάνοντας μία κύρια κάμερα 13MP με auto focus και μία εμπρόσθια κάμερα 5MP για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το Galaxy Tab S3 περιλαμβάνει επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης** και προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση ενέργειας με δυνατότητες ταχείας φόρτισης, υποστηρίζοντας έως και 12 ώρες video playback. Επίσης υποστηρίζει πληκτρολόγια Pogo, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή φόρτιση ή  συγχρονισμός.
«Στη Samsung δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε τα όρια των mobile εμπειριών, παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους που ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των χρηστών», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Το νέο μας tablet διακρίνεται για την premium τεχνολογία του και προσφέρει μία παραγωγική και πολύπλευρη εμπειρία στους καταναλωτές, ενώ είναι σχεδιασμένο για χρήστες στο σπίτι, στη δουλειά και εν κινήσει».
Samsung Galaxy Tab S3: Βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, προσφέροντας παράλληλα πολύπλευρες χρήσεις

Το Samsung Galaxy Tab S3 προχωράει τη mobile ψυχαγωγία στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας μία κινηματογραφική εμπειρία με 4K video playback και την εκπληκτική Super AMOLED οθόνη. Επιπλέον, το Galaxy Tab S3 είναι το πρώτο tablet της Samsung που διαθέτει τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία ρυθμισμένα από την AKG της HARMAN για premium οπτικές και ηχητικές εμπειρίες. Παράλληλα, με συνεργάτες περιεχομένου, όπως η Amazon, ο καταναλωτής απολαμβάνει άμεση πρόσβαση σε αυθεντικά HDR videos.
Με βελτιωμένες λειτουργίες gaming, το Galaxy Tab S3 υποστηρίζει Vulkan API για προηγμένη ποιότητα γραφικών, καθώς και το Game Launcher για βελτιωμένη εμπειρία χρήσης και εξατομικευμένη εμπειρία gaming. Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Do Not Disturb για παιχνίδι χωρίς διακοπές.
Με το βελτιωμένο S Pen, το Galaxy Tab S3 επιτρέπει στους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί, δημιουργικοί και να κάνουν περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα. Το Galaxy Tab S3 έχει σχεδιαστεί για να κρατάει τους χρήστες πάντα συνδεδεμένους με την υποστήριξη ταχείας φόρτισης και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
To νέο Galaxy Tab S3 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις αρχές Απριλίου και θα διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013