*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει θέσει ως στρατηγική επιλογή τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και τη διευκόλυνση της εισόδου των νέων στον κλάδο.

Οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature είναι οι πιο φρέσκες,  δυναμικές και δελεαστικές προτάσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έκθεση αποτελεσμάτων περιφερειακής καινοτομίας για το 2019 (Regional Innovation Scoreboard 2019).

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική  ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ ,

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμ. Μ. Παναγιωτάκης και η κυρία Britta Macintosh, αντιπρόεδρος της εταιρείας Ameresco Inc. –

Μια πραγματική γιορτή για τη θάλασσα και τις ακτές μας, που είναι παγκόσμια γνωστές για την ομορφιά τους, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από εθελοντές εργαζόμενους της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas,

Η υλοποίησή του επενδυτικού σχεδίου της FrieslandCampina Hellas για το 2019 στο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων που διαθέτει στην Πάτρα,

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτέλεσε τον Μεγάλο Χορηγό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού καφέ σε μπρίκι World Cezve /Ibrik Coffee, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο 6-8 Ιουνίου.

Μιχάλης Μπλέτσας συμπληρώνει έναν χρόνο ενεργούς συμμετοχής στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone, στηρίζοντας εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που διαμορφώνουν τους πολίτες του αύριο

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 4η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος με θέμα «Η Οδύσσεια των Υλικών», η οποία διοργανώθηκε από την πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE” στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η διαδραστική εκδήλωση διοργανώθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Enterprise Greece.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η Οδύσσεια των Υλικών» στην κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG 4Κ OLED 77 ιντσών (77EC980V). Με τη βοήθεια των υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηριστικών της τηλεόρασης, όπως τα αυτο-φωτιζόμενα pixels και η απόδοση της εικόνας με απόλυτο μαύρο και τέλειο χρώμα, οι επισκέπτες απόλαυσαν την ταινία που είναι εμπνευσμένη από την έκθεση «ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα. Επιπλέον, ο υψηλής αισθητικής σύγχρονος κυρτός σχεδιασμός της τηλεόρασης διευκόλυνε την απρόσκοπτη παρακολούθηση της ταινίας από οποιαδήποτε γωνία θέασης.
Η 4η ανανεωμένη συνάντηση δημιουργών φιλοξένησε 61 σύγχρονους Έλληνες επαγγελματίες σχεδιαστές, μεταξύ άλλων την Bryna Pomp, Jewelry specialist - curator  Mad Museum of Arts & Design, καθώς και τον Εrick Slutsky, Executive Vice President of "CURENT" Public Relations Νew York και τους συνεργάτες του, οι οποίοι  έχουν αναλάβει την προβολή της έκθεσης Α JEWEL MADEI IN GREECE @ MAD NEW YORK, και παρουσίασε τις δημιουργίες τους σε 4 ενότητες. Το θέμα της φετινής χρονιάς, «Η Οδύσσεια των Υλικών», ανέδειξε τα μυστικά του χρυσού, το ασημιού, των διαμαντιών και άλλων πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, με τη συμβολή του Επιστημονικού συνεργάτη, έγκριτου Γεμολόγου, Γιώργου Σπυρομήλιου. Επίσης, στη φετινή έκθεση υπήρχε ένα αφιέρωμα στα μαργαριτάρια και οι συμμετέχοντες σχεδιαστές παρουσίασαν από ένα πρωτότυπο κόσμημα δημιουργημένο από μαργαριτάρια.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τεχνολογία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΤΑΞΙΔΙΑ

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013