*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Δεύτερη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank, η οποία πραγματοποιήθηκε την 27.12.2012, ενέκρινε:

1. Την έκδοση υπό της Τραπέζης, και διά ιδιωτικής τοποθετήσεως διάθεση προς την Crédit Agricole S.A. ή μετ' αυτής συνδεδεμένη εταιρία, εγχάρτου ομολογιακού δανείου, ποσού κεφαλαίου έως Ευρώ 150 εκατ., μετατρεψίμου υπό του ομολογιούχου σε κοινές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης και εξαγορασίμου υπό της τελευταίας, με παράλληλη κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών (κοινών και προνομιούχων) Μετόχων της Τραπέζης. Την παροχή εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης περί την έκδοση και διάθεση, ως και περί τη συνομολόγηση των ειδικοτέρων όρων, του ομολογιακού δανείου, ως επίσης περί τη διενέργεια των αναγκαίων προς ταύτα υλικών πράξεων και δικαιοπραξιών.

2. Την εκχώρηση, κατ' άρθρα 13 παρ. 1 περίπτ. β’ και 3α παρ. 3 εδ. πρώτο κ.ν. 2190/1920, αντιστοίχως, εξουσίας υπό της Γενικής Συνελεύσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης: (i) διά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, με την έκδοση και διανομή νέων μετοχών, το ποσό της οποίας (αυξήσεως) θέλει καταβληθεί εις μετρητά ή/και διά εισφοράς εις είδος, και (ii) διά την έκδοση ενός ή πλειόνων ομολογιακών δανείων μετατρεψίμων σε μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης.

Αθήναι, 27 Δεκεμβρίου 2012Κύρια κατηγορία: Τράπεζες
Υποκατηγορία: Alpha Bank (Emporiki Bank)

grafeio-typou.gr © 2012-2013