*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

- Γιατί τα Χριστούγεννα γίνονται πιο λαμπερά όταν τα φωτίζουν παιδικά χαμόγελα!

Μία ακόμη ευχάριστη γιορτινή νότα πρόσθεσε το «Ταμιευτήριο Αγάπης» στο κέντρο της Αθήνας. Το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και φέτος για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, «έπιασε» τους στόχους του και με το παραπάνω, χάρη στη μαζική προσέλευση του κοινού.

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, 12 ΜΚΟ έστησαν τους πάγκους τους στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας, προσφέροντας ιδιαίτερες επιλογές εποχιακών δώρων στο κοινό.

Πολύ όμορφα πρωτοχρονιάτικα γούρια πρότειναν το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα», ο «Ορίζοντας» και η «Πίστη». Ανάρπαστα έγιναν τα μπρελόκ και τα ημερολόγια της «UNICEF», τα βιβλία της «ΕΨΥΠΕ», τα μπλουζάκια της «Φλόγας» και του «Make-A-Wish», οι κούπες του «Χαμόγελου του Παιδιού», τα επιτραπέζια παιχνίδια της «Κιβωτού του Κόσμου», οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των «Παιδικών Χωριών SOS» και του «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες», ενώ η «ΕΛΕΠΑΠ» ξεπούλησε τους λαχνούς της ήδη από την πρώτη μέρα!

Όσο για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ευχών που στήθηκε στο χώρο, γέμισε από τις χάρτινες κάρτες σε σχήμα κουμπαρά στις οποίες έγραφε ο κόσμος το δικό του μήνυμα για το 2013, για τα παιδιά αλλά και το ΤΤ.

Το Ταμιευτήριο Αγάπης, που διοργανώθηκε για 3η φορά, δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ορεινής Ποδηλασίας Περικλής Ηλίας και η Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, για να προσφέρουν εθελοντικό έργο και να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Τις ευχαριστίες του σε όλα τα ιδρύματα και στον κόσμο που υποδέχθηκε με θέρμη την ενέργεια απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη στήριξη των ιδρυμάτων. Για να γνωρίσετε το έργο των φιλανθρωπικών σωματείων που συμμετείχαν στο Ταμιευτήριο Αγάπης, ακολουθήστε τους εξής συνδέσμους:

1. ΦΛΟΓΑ

2. ΕΛΕΠΑΠ

3. ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

4. ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

5. MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΟΣ

6. UNICEF

7. ΠΙΣΤΗ

8. ΕΨΥΠΕ

9. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

10. ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

11. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

12. ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣΚύρια κατηγορία: Τράπεζες
Υποκατηγορία: ΝΕΟ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος (Τ.Τ.) (Eurobank Ergasias A.E)

grafeio-typou.gr © 2012-2013