*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ως αποκλειστικός μέτοχος του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Γενική Συνέλευση της 08.03.13 εξέλεξε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας το οποίο απαρτίζεται από 3 Εκτελεστικά και 4 μη Εκτελεστικά μέλη. Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά και τη συγκρότησή του σε σώμα είναι η εξής:


Γεώργιος Κόντος, Πρόεδρος – Μη Εκτελεστικό Μέλος
Χαράλαμπος Σιγανός, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος
Δημήτριος Βλάχος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος
Γεώργιος Ξυφαράς, Εκτελεστικό Μέλος
Ευάγγελος Αθανασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Δωρόθεος Σαμολαδάς, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννης Φίλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ο νέος Πρόεδρος του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου διετέλεσε Σύμβουλος Διοίκησης  και Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Alpha Bank μεταξύ των ετών 1996-2011, ενώ σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στον τομέα της Τραπεζικής Λογιστικής. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας διατέλεσε επίσης Πρόεδρος των ελεγκτικών επιτροπών των: Alpha Bank Romania, Alpha Bank Serbjia και JSC Astra Bank Ukraine καθώς και μέλος της Επιτροπής Μετάφρασης των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στα Ελληνικά του IASB και της Επιτροπής Συντάξεως του Τραπεζικού Λογιστικού Σχεδίου. Έχει πλούσιο συγγραφικό και επιστημονικό έργο ενώ μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.Κύρια κατηγορία: Τράπεζες
Υποκατηγορία: ΝΕΟ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος (Τ.Τ.) (Eurobank Ergasias A.E)

grafeio-typou.gr © 2012-2013