*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Ανακοίνωση

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίασή του στις 10/1/2013, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έκανε δεκτή την παραίτηση του εκτελεστικού μέλους αυτού, κ. Αργύριου Ζαφειρόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Αργύριο Ζαφειρόπουλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Τράπεζα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του κ. Αργύριου Ζαφειρόπουλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μελλοντική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, ως αυτό έχει σήμερα με τα υπόλοιπα μέλη του, συνεχίζει τη διαχείριση και την εκπροσώπησή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο  άρθρο 18 παρ. 2 του Καταστατικού της, σε συνδυασμό και με τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 7 του κ.ν. 2190/1920, ενώ ουδεμία αλλαγή επέρχεται ως προς τη συγκρότησή  του σε σώμα, τις αρμοδιότητες  και τις εξουσίες εκπροσώπησης που έχει.

Attica Bank

Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία

14/1/2013Κύρια κατηγορία: Τράπεζες
Υποκατηγορία: Attica Bank

grafeio-typou.gr © 2012-2013