*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Σε μια εποχή που τα νέα δάνεια στον τομέα της στεγαστικής πίστης στην Ελλάδα έχουν περιοριστεί σημαντικά, η HSBC, με την ηγετική θέση που κατέχει στον τραπεζικό κλάδο παγκοσμίως, ανακοινώνει νέα στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια, στοχεύοντας να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της.

Τα νέα στεγαστικά δάνεια είναι κυμαινόμενου επιτοκίου και αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με το προφίλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Το ποσοστό χρηματοδότησης διαφοροποιείται ανάλογα με το ποσό, την περιοχή του ακινήτου και το σκοπό του δανείου. Επιπλέον, παρέχεται και η δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου στεγαστικών δανείων.

Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing: «Σε μια αγορά, στην οποία η επιβράδυνση της οικονομίας και της ζήτησης έχει μειώσει δραστικά τη χορήγηση νέων στεγαστικών δανείων, η HSBC στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας νέα στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου. Η πτώση τιμών και οι μειωμένες αγοραπωλησίες τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, γεγονός που πιστοποιείται και από τις πρόσφατες τοποθετήσεις διεθνών επενδυτών στο ελληνικό Real Estate. Σε αυτό το πλαίσιο, η HSBC έλαβε τη στρατηγική απόφαση να δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να προβούν στις καλύτερες δυνατές επιλογές.»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17, ή 210 69 62 100 για κλήσεις από κινητό, ή να επισκεφτούν το ανανεωμένο website της HSBC στο www.hsbc.grΚύρια κατηγορία: Τράπεζες
Υποκατηγορία: HSBC Bank plc

grafeio-typou.gr © 2012-2013