*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Ο Steve Banner αναλαμβάνει νέος Chief Executive Officer (CEO) της ΗSBC Ελλάδος, από τις 2 Ιουνίου 2014. Ο Steve Banner διαδέχεται τον Richard Groves, ο οποίος ύστερα από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και μια αξιόλογη διεθνή καριέρα 33 ετών στην HSBC θα συνταξιοδοτηθεί από τον Όμιλο.

Ο Steve Banner εργάζεται στον Όμιλο της HSBC από το 1991 και έχει εργαστεί σε εννιά διαφορετικές χώρες στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική. Έρχεται στην Ελλάδα από το Βιετνάμ, όπου διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Techcombank μιας συνδεδεμένης τράπεζας στη συγκεκριμένη χώρα με τον Όμιλο HSBC.

Ο Steve Banner δήλωσε επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου ως CEO της HSBC Ελλάδος και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Richard για το επίπεδο της ηγεσίας που επέδειξε κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων χρόνων για την ελληνική οικονομία και για το γεγονός ότι διατήρησε τα ισχυρά θεμέλια της Τράπεζας στην Ελλάδα».  

Ο Richard Groves, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Steve Banner στην Ελλάδα και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον καινούριο του ρόλο. Η έλευση του Steve στην Ελλάδα υπογραμμίζει τη δέσμευση του Ομίλου σε αυτή τη σημαντική Ευρωπαϊκή αγορά. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Steve θα συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών ευκαιριών της HSBC στην Ελλάδα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αξιότιμους πελάτες μας και το προσωπικό της Τράπεζας για την ουσιαστική συμβολή τους κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια».

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του νέου ρόλου του Steve Banner, η HSBC παρέθεσε δεξίωση στη οικία του Βρετανού Πρέσβη στο Κολωνάκι στις 27 Μαΐου, όπου ο Richard Groves καλωσόρισε τον νέο CEO στην Αθήνα, παρουσία μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων.Κύρια κατηγορία: Τράπεζες
Υποκατηγορία: HSBC Bank plc

grafeio-typou.gr © 2012-2013