*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα γιορτάσει δύο πρεμιέρες στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, 6 - 18 Μαρτίου, 2018: την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT, και την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Outlander PHEV model year 2019, που θα παρουσιαστεί  στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του φθινοπώρου.

 

Τόσο το νέο Outlander PHEV, όσο και το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT ενσαρκώνουν την προηγμένη τεχνολογία και εκφραστική σχεδίαση MMC για το παρόν και το μέλλον. Επίσης εκφράζουν, το καθένα με το δικό του τρόπο, την προϊοντική στρατηγική της MMC στο πλαίσιο των φιλοδοξιών της μάρκας: ένα μελετημένο μίγμα τεχνογνωσίας SUV και τεχνολογίας ηλεκτροκίνησης με προηγμένες τεχνολογίες ενσωμάτωσης συστημάτων για μία εξελιγμένη οδηγική εμπειρία.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Outlander PHEV model year 2019,

 

Tο νέο Outlander PHEV

 

Βασισμένη σε μία παράδοση 80 χρόνων στην τετρακίνηση,  σε 50 χρόνια έρευνας (R&D) στην ηλεκτροκίνηση και σε 30 χρόνια ενασχόλησης με τεχνολογίες ελέγχου συστημάτων 4WD που της έχουν χαρίσει νίκες σε αγώνες ράλι, το 2013 η MMC παρουσίασε  το Outlander PHEV plug-in hybrid electric Twin Motor SUV που εγκαινίασε μία νέα κατηγορία και την ανέδειξε σε πρωτοπόρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Από τότε, χάρη στη θετική απόκριση της αγοράς και τη συνεχή βελτίωση, το Outlander PHEV έχει μετατραπεί από ένα εξειδικευμένο όχημα για οραματιστές σε βασικό μοντέλο της MMC. Το Outlander PHEV ήταν Ευρωπαϊκό best-seller στην κατηγορία plug-in υβριδικών οχημάτων το 2015, 2016 και 2017*2. Πάνω από 100.000 μονάδες έχουν πουληθεί στην Ευρώπη μέχρι τώρα. Με αθροιστικές πωλήσεις πάνω από 140.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, το Outlander PHEV θεωρείται το παγκοσμίως δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό SUV.

 

Συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες της MMC, το Outlander PHEV είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας. Η PHEV τεχνολογία του έφερε την επανάσταση στην αυτονομία, που παραμένει ανασχετικός παράγοντας στην κατηγορία EV. Το Outlander PHEV έδωσε λύση στο πρόβλημα των εκπομπών ρύπων και θορύβων, που ήταν συνυφασμένο με τα οχήματα diesel. Το Outlander PHEV είναι η απάντηση στους πελάτες που επιθυμούν να αυξήσουν την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων τους για μεγάλα ταξίδια, και που προτιμούν άλλες περιπέτειες από το να ψάχνουν για σημεία φόρτισης.

 

Το 2019 model year Outlander PHEV χρησιμοποιεί σύστημα επόμενης γενιάς, επαναστατικό τόσο για EV όσο και για SUV. Περισσότερο SUV και EV από ποτέ, η νέα εκδοχή που αποκαλύπτεται στη Γενεύη θα ανοίξει νέους ορίζοντες, μεταξύ άλλων, με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα κίνησης υψηλότερων επιδόσεων, πιο αθόρυβο εσωτερικό και μία διακριτική σχεδιαστική εξέλιξη.

 

Το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

 

Το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT είναι ένα τεχνικό πρωτότυπο που αποτυπώνει τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ανανεωμένης μάρκας Mitsubishi Motors. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των SUV & EV, και την άριστη ενσωμάτωση νέων συστημάτων για μία εμπειρία συνδεδεμένης μετακίνησης.

 

Το πλήρως ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων ενσαρκώνει τη νέα στρατηγική μάρκας της MMC, υπό το νέο παγκόσμιο μότο “Drive your Ambition” (‘Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου’), μία στρατηγική που αντανακλά μία περιπετειώδη και προοδευτική τοποθέτηση για εμπνευσμένη σχεδίαση και προϊόντα βασισμένα σε επαναστατικά SUV, με κύριο χαρακτηριστικό την άριστη ενσωμάτωση της ηλεκτροκίνησης στα υπόλοιπα συστήματα.

 Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Mitsubishi

grafeio-typou.gr © 2012-2013