*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Μπαταρίες αξίας 20 δισ. ευρώ εξασφάλισε η Volkswagen AG με σκοπό να υποστηρίξει την επιθετική πολιτική που εφαρμόζει για την επέκταση της στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα επόμενα χρόνια, εντείνοντας την πίεση στην Tesla, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

 

Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως ανακοίνωσε ότι θα εξοπλίσει 16 εργοστάσια για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το τέλος του 2022, σε σύγκριση με μόλις τρία σήμερα, αναφέρει το πρακτορείο.

 

Το σχέδιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να κατασκευάζει έως 3 εκατ. αυτοκίνητα το έτος μέχρι το 2025 υποστηρίζεται από τις συμφωνίες με προμηθευτές για την προμήθεια μπαταριών σε Ευρώπη και Κίνα.

 

Έχοντας διασφαλίσει τις παραδόσεις για τις δύο μεγαλύτερες αγορές της, μια συμφωνία για τη Βόρεια Αμερική αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα.

 

Συνολικά, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να αγοράσει περίπου 50 δισ. ευρώ σε μπαταρίες στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την είσοδο της στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα το 2018, με δεκάδες άλλα να ακολουθούν.

 

Από το επόμενο έτος, η VW θα παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο "ουσιαστικά κάθε μήνα" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Matthias Mueller μιλώντας στην ετήσια συνέντευξη Τύπου της εταιρείας. "Έτσι σχεδιάζουμε να προσφέρουμε τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο", πρόσθεσε.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα

grafeio-typou.gr © 2012-2013