*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Το Nissan e-NV200 είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν στην κατηγορία του, καθώς αποτελεί την  τέλεια λύση μεταφοράς τόσο για οικογένειες, όσο και για  επιχειρήσεις, συνδυάζοντας  τα οφέλη του καταξιωμένου NV200 βαν της Nissan με την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων  του πρώτου σε πωλήσεις στον κόσμο αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, του  Nissan LEAF.

Τώρα στην έκδοση Maxi που κατασκευάζεται σε συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή επαγγελματικών αμαξωμάτων Voltia, το e-NV200 καλύπτει ακόμα μεγαλύτερο εύρος μεταφορικών υπηρεσιών όπως αυτές των ταχυδρομικών, των πωλήσεων επίπλων και εν γένει εκείνων που σχετίζονται με την μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου.

Το Nissan  e-NV200 Maxi μπορεί να χωρέσει έως 8m3 φορτίου και μέχρι 600kg, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 140km με μια πλήρη φόρτιση.

Το Nissan e-NV200 Maxi έχει ήδη ενταχθεί στον στόλο των εταιρειών ταχυδρομικών υπηρεσιών PostNL στην Ολλανδία και DPD στην Σλοβακία, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα και να επιτύχουν τους στόχους αειφόρου ανάπτυξης που έχουν θέσει.

Πέρα από τα προφανή περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα, οι ιδιοκτήτες του e-NV200 Maxi επωφελούνται από το χαμηλό κόστος λειτουργίας του, αλλά και από την ομαλή και σχεδόν αθόρυβη κύλιση που προσφέρει.  

Οι ιδιοκτήτες του  Nissan e-NV200 Maxi  μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εγγύηση  πέντε χρόνων  / 100.000 χιλιομέτρων της Nissan.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Nissan

grafeio-typou.gr © 2012-2013