*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Nissan σε συνεργασία με τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το Alexa της Amazon, θα επιτρέπει σε ιδιοκτήτες μοντέλων της  να έχουν μια εντελώς νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τα οχήματά τους (σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του NissanConnect στις ΗΠΑ).

Υπάρχουν πλέον πάνω από 25.000 δυνατότητες στο  Alexa, με αυτή της συνδεσιμότητας της Nissan για το αυτοκίνητο να είναι από τις νεότερες.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένα μοντέλα   που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεματικής του NissanConnect. Η ενσωμάτωση του Alexa της Amazon θα απαιτεί από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων  να έχουν ενεργή συνδρομή στο NissanConnect  Services και έναν έγκυρο λογαριασμό στο  Nissan Owners Portal, παρόλο που η εφαρμογή NissanConnect Services δεν χρειάζεται να “τρέχει”  για να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία.

Η Nissan σχεδιάζει να επεκτείνει την τεχνολογία και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του νέου Nissan LEAF μέσω των τηλεματικών υπηρεσιών του  NissanConnect EV.  

Πώς λειτουργεί η φωνητική καθοδήγηση του NissanConnect Services*

Μόλις ο κάτοχος του μοντέλου Nissan ενεργοποιήσει και συνδεθεί με έναν έγκυρο λογαριασμό Nissan Owners Portal , μπορεί να χρησιμοποιήσει τις  φωνητικές εντολές για απομακρυσμένο κλείδωμα / ξεκλείδωμα, ενεργοποίηση της κόρνας, άνοιγμα και κλείσιμο των προβολέων,  καθώς και εκκίνηση ή διακοπή του κινητήρα, ανάλογα με το μοντέλο.

Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να πουν "Alexa, ζήτησε από το  NissanConnect Services να ξεκινήσει το Murano μου" ή "Alexa ζητήσε από το  NissanConnect Services  να κλειδώσει τις πόρτες του GT-R μου". Σε δευτερόλεπτα, το Alexa θα επιβεβαιώσει την αίτημα και το όχημα θα εκτελέσει την εντολή.
Video σχετικά με τις δυνατότητες της πρωτοποριακής αυτής υπηρεσίας, μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/scLcTuGeFkwΚύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Nissan

grafeio-typou.gr © 2012-2013