*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η Nissan North America τιμήθηκε από την Tennessee Valley Authority (TVA) με το βραβείο TVA Carbon Reduction Award,

αναφορικά με τη βελτίωση των επιπτώσεων άνθρακα στις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, για το 2018. Η αναγνώριση και το βραβείο είναι αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας της Nissan για την κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών, με πηγές χαμηλότερων εκπομπών άνθρακα.
Το βραβείο με το οποίο η TVA ξεκίνησε το 2018  να αναγνωρίζει επιχειρήσεις που εξυπηρετούνται από τοπικές εταιρείες ηλεκτροπαραγωγής,  αποδίδεται σε δύο κατηγορίες : στις Χαμηλότερες Εκπομπές Άνθρακα και στις πιο Βελτιωμένες Εκπομπές Άνθρακα.
“Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζουμε εταιρείες όπως τη Nissan,  που ικανοποιούν τις ενεργειακές ανάγκες τους με πόρους που εκπέμπουν λιγότερο άνθρακα, ή έχουν λάβει μέτρα κατά το περασμένο έτος για να μειώσουν τον άνθρακα που συνδέεται με την κατανάλωση ενέργειας ", δήλωσε ο Dan Pratt, αντιπρόεδρος της TVA. "Αυτό το βραβείο τιμά τις εταιρείες αυτές και ενθαρρύνει και τους υπόλοιπους να δουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ενωθούν μαζί μας για να βελτιώσουν τον αντίκτυπό τους στον άνθρακα.”
Η Nissan συνεργάστηκε στενά με την TVA και την Middle Tennessee Electric,  τοπική εταίρο της σε θέματα  διανομών,  για να υλοποιήσει τις προσπάθειές της ως προς τη  μείωση των εκπομπών άνθρακα.
Τα στοιχεία της Nissan έδειξαν ότι ο ρυθμός εκπομπών CO2 του 2018 ήταν χαμηλότερος από τους εθνικούς και περιφερειακούς μέσους όρους του σημερινού E-GRID (έτος 2017) στις Η.Π.Α.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Nissan

grafeio-typou.gr © 2012-2013