*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η γνωστή εταιρεία των video games Gameloft,  κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού “Asphalt 7 : Heat”, με πρωταγωνιστές τις δύο συναρπαστικές εκδόσεις  του  Nissan Juke ! Οι παίκτες της νέας έκδοσης του “Asphalt 7 : Heat”, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν  στα όρια τους τα Nissan  Juke Nismo και Juke –R, με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη !

Η οδήγηση των απίστευτα γρήγορων Nissan Juke, εξελίσσεται σε ένα αστικό τοπίο, όπου τα γραφικά και ο ρεαλισμός του παιχνιδιού, αφήνουν άφωνους ακόμα και τους πιο μυημένους !

Η τελευταία έκδοση του παραπάνω δημοφιλούς  video game, έχει ήδη «κατέβει» από 50 εκατομμύρια χρήστες συσκευών iOS και Android smartphones / tablets, που έχουν πιάσει το «ψηφιακό» τιμόνι τόσο του νέου Juke Nismo όσο και του θηριώδους Juke-R με τους 545bhp.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/Gameloft

 Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Nissan

grafeio-typou.gr © 2012-2013