*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Δελτίο Τύπου

42 Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι από 32 αγορές κερδίζουν το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών, ‘Ichiban’

Η Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσε την Τετάρτη, 22 Μαίου 2013 τους νικητές των Βραβείων Ικανοποίησης Ευρωπαίων Πελατών ‘Ichiban’ για το 2012, κατά τη διάρκεια της βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειον Μέγαρο, παρουσία της Ανώτατης Διοίκησης της ΤΜΕ, αλλά και της Υπουργού Τουρισμού, κας Ολγας Κεφαλογιάννη.

Είναι δεδομένο πως η ποιότητα ήταν και παραμένει  η «Νο1» προτεραιότητα για την Toyota, όπως ορίζει το DNA της εταιρίας. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία, απονεμήθηκαν συνολικά 42 βραβεία σε εμπόρους από 32 αγορές, σε αναγνώριση των εξαιρετικών επιδόσεών τους στην Ικανοποίηση Πελατών, στους τομείς Πωλήσεων και After Sales.
Μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων διακρίθηκε με το βραβείο Ichiban και η ελληνική επιχείρηση «ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΑΕ», η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Περίπου 2.300 Ευρωπαίοι έμποροι αξιολογήθηκαν για τα αποτελέσματά τους στο πλαίσιο διαδικασίας συνεχούς παρακολούθησης των επιδόσεων, όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές της εταιρίας. Με βάση μία πολύ απαιτητική σειρά κριτηρίων επιλογής, οι νικητές προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις με σκοπό να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

Κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής εκδήλωσης στο Ζάππειον Μέγαρο, η Υπουργός Τουρισμού κα Ο. Κεφαλογιάννη απηύθυνε χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ, μαζί σας. Στη συνάντηση μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται και στις πέντε ηπείρους. Μιας επιχείρησης που βασίστηκε στο όραμα, την καινοτομία, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ποιότητα.  Σε μια διεθνή διοργάνωση που στρέφει τα φώτα της στην Ελλάδα. Που με τον τρόπο αυτό, μας δίνει 'ψήφο εμπιστοσύνης' για τις αλλαγές που έχουμε πετύχει και τους περαιτέρω στόχους μας...»

Ο Didier Leroy, Πρόεδρος & CEO της TME δήλωσε, επίσης: «Η Toyota έχει δεσμευτεί να προσφέρει ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να διασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών. Σας ευχαριστούμε, νικητές των βραβείων Ichiban, που συνεχίζετε να πρωτοστατείτε και να αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τοyota Ελλάς, κ. Αριστείδης Αραβανής, επεσήμανε πως «H ΤΟΥΟΤΑ ΜΟΤΟR EUROPE επέλεξε να διοργανώσει αυτή τη μεγάλη και σημαντική πανευρωπαϊκή εκδήλωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στην χώρα μας, σε μια αναμφισβήτητα, δύσκολη περίοδο. Παράλληλα, η ΤΜΕ μ’ αυτό το τρόπο τιμά και την Τoyota Ελλάς, η οποία επί σειρά ετών είναι η πρώτη μάρκα στην προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών».

‘Ichiban’ είναι Ιαπωνική λέξη δανεισμένη από το ‘Okyakusama Ichiban’ που σημαίνει ‘Customer First’ (ο Πελάτης Προηγείται), και το ‘Ichiban’ σημαίνει ‘πρώτος’ ή ‘Νο1. Από το 2007 που ξεκίνησαν τα ετήσια βραβεία Ichiban της TME, οι επιδόσεις των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota στην Ικανοποίηση των Πελατών έχουν βελτιωθεί περίπου κατά 43% στις Πωλήσεις και 34% στο After Sales, σύμφωνα με εσωτερική έρευνα ικανοποίησης πελατών Toyota που πραγματοποιείται στην Ευρώπη.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Toyota

grafeio-typou.gr © 2012-2013