*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Στους 88 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι - Πέθανε 42χρονη στο ΚΑΤ | ΚΟΣΜΟΣ: Πυρκαγιές στις ΗΠΑ: 37.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Καλιφόρνια και την κομητεία Σάστα.

Δελτίο Τύπου

Ή ρ θ ε !  στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Toyota. Οπως γνωρίζετε έχουν ξεκινήσει απο τον περασμένο μήνα οι παραγγελίες του νέου Auris στην Ελληνική αγορά. Ο πλούσιος εξοπλισμός του νέου Auris απο τη βασική του κιόλας έκδοση κάνει το νέο μοντέλο, πέρα απο τα άλλα πλεονεκτήματά του, να ξεχωρίζει ιδιαίτερα και να δημιουργεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της κατηγορίας.

Για το μήνα Δεκέμβριο, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Auris με το πρόγραμμα προνομίων που έχει ετοιμάσει  η ΤΟΥΟΤΑ ειδικά για τους πελάτες της.   Το πρόγραμμα αυτό παρέχει:

-Έκπτωση €500 ή

-Δωρεάν παροχή καυσίμου για 5.000 χλμ. ή

-Υβριδική τεχνολογία με επιδότηση €1.000


Ανεξάρτητα από το παραπάνω πρόγραμμα που επιλέξει ο πελάτης ΤΟΥΟΤΑ, μπορεί να επωφεληθεί επίσης και το προνομιακό επιτόκιο:
 -0% προκαταβολή και επιτόκιο 5,4% (+0,6% εισφορά) από 12 έως 84 ισόποσες μηνιαίες δόσειςΚύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Toyota

grafeio-typou.gr © 2012-2013