*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Δελτίο Τύπου

Η ηγετική θέση της Toyota στην ποιότητα και αξιοπιστία των οχημάτων επιβεβαιώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Γερμανικό Οργανισμό Τεχνικού Ελέγχου TÜV. Στην τελευταία έκδοση του κορυφαίου οργανισμού τεχνικού ελέγχου της Γερμανίας, TÜV, που δημοσιεύτηκε, πριν λίγες μέρες, κατατάχθηκαν 29 μοντέλα Toyota ανάμεσα στα  50 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. 

20 Toyota βρέθηκαν στο Top 10, ενώ το Prius κατέκτησε την  1η  θέση στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4-5 ετών.  Επίσης, στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 2-3 ετών, η Toyota πήρε τη ‘’μερίδα του λέοντος’’ με 4 μοντέλα στην πρώτη δεκάδα, συγκεκριμένα τα Avensis, Prius, Yaris και iQ.

Το Toyota Prius είχε το χαμηλότερο δείκτη βλαβών στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4-5 ετών, και από κοντά ακολούθησαν τα Auris και Corolla στις θέσεις τρία και τέσσερα.   Στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες, τα Verso και RAV4 εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ισχυρά σε αυτή την ετήσια Αναφορά. 


 Η Toyota έχει ήδη αριστεύσει σε προηγούμενες Αναφορές  της TÜV, ενώ τα επαναλαμβανόμενα άριστα αποτελέσματα αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά την υψηλή αξιοπιστία και μακροχρόνια αντοχή των οχημάτων Toyota.

 Η ετήσια αναφορά TÜV, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά πριν από σαράντα χρόνια έχει γίνει πολύτιμος οδηγός για τους πελάτες, καθώς αξιολογεί και παρουσιάζει την αντοχή σε βάθος χρόνου και τη συνολική ποιότητα των οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Οι περισσότεροι από τους υποχρεωτικούς ελέγχους στη Γερμανία διεξάγονται μέσω των διαφόρων φορέων  του οργανισμού TÜV.

 Η Αναφορά TÜV 2013 βασίζεται σε περίπου 8,1 εκατομμύρια οχήματα τα οποία υποβλήθηκαν στους σχετικούς ελέγχους από τον TÜV στο διάστημα μεταξύ Ιουλίου 2011 και Ιουνίου 2012.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Toyota

grafeio-typou.gr © 2012-2013