*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

H Renault-Dacia Σφακιανάκης, μέλος του δικτύου συνεργατών της PGA Ελλάδα, είναι ο dealer με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων αυτοκινήτων Renault – Dacia για τα έτη 2010 & 2011. Βασιζόμενη στην εμπιστοσύνη και στη στήριξη των πελατών της, η Renault-Dacia Σφακιανάκης, προχώρησε  στη δημιουργία μιας νέας κάθετης μονάδας σε κομβικό σημείο στη Λ. Κηφισίας (παραπλεύρως νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ) στη διεύθυνση:

Λ. Κηφισίας 29-31, Μαρούσι
Τηλ. 210 6895230, Fax. 210 6801626

Στο νέο κατάστημα της Renault-Dacia Σφακιανάκης θα βρείτε ολοκληρωμένη γκάμα εκθεσιακών μοντέλων Renault-Dacia, δυνατότητα test drive σε όλα τα μοντέλα, ανταλλαγή του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης από 0% προκαταβολή και έως 84 μήνες καθώς και δυνατότητα χρονομίσθωσης ή leasing.

Επιπλέον, στο συνεργείο της Renault-Dacia Σφακιανάκης θα βρείτε υψηλή ποιότητα  υπηρεσιών, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό, διαγνωστικά με τεχνολογία αιχμής, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Renault & Dacia. Κυρίως όμως θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να διατηρήσει το Renault ή το Dacia σας την αυθεντικότητα και την άψογη συμπεριφορά του.

Επισκεφθείτε τη  Renault-Dacia Σφακιανάκης στις νέες της εγκαταστάσεις ή στο κατάστημα του Περιστερίου, Λ. Κηφισού 154 και ζήστε την απόλυτη οδηγική εμπειρία, με την εγγύηση της Σφακιανάκης Α.Ε.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες της Renault-Dacia Σφακιανάκης στο site: www.renault-sfakianakis.gr.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Dacia

grafeio-typou.gr © 2012-2013