*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η Fiat Group Automobiles Hellas ανακοινώνει ότι από την 1η Απριλίου η Διεύθυνση Πωλήσεων και η Διεύθυνση Εταιρικών Πωλήσεων ενοποιούνται και ο κος Δημήτρης Χανάζογλου, αναλαμβάνει την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Abarth & Alfa Romeo, αντικαθιστώντας τον κο Ανδρέα Μπουμπάρη.

Επίσης, η κα Σίσσυ Γκακνή που κατέχει τη θέση της υπεύθυνης Trade Μάρκετινγκ, αναλαμβάνει ad interim τη θέση της Διευθύντριας Μάρκετινγκ, αντικαθιστώντας τον κο Γιώργο Κατσαρό.

H FGAH εκφράζει τις ευχαριστίες της για την συνεισφορά τους στον κο Ανδρέα Μπουμπάρη και τον κο Γιώργο Κατσαρό που αποχώρησαν από την εταιρεία και τους εύχεται κάθε επιτυχία για το μέλλον. Ο κος Ανδρέας Μπουμπάρης εργάστηκε στην FGAH επί 24 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις, όπως Διευθυντής Πωλήσεων της FGAH, Country Manager Fiat Professional και Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων. Ο κος Γιώργος Κατσαρός, που εργάστηκε στην FGAH για 18 χρόνια είχε αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Μάρκετινγκ της FGAH, Country Manager Alfa Romeo & Lancia και υπευθύνου Πωλήσεων Alfa Romeo, Fiat/Lancia.

Επίσης, πρόσφατα η κα Diana Romanin ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση της FGAH, αντικαθιστώντας τον κο Stefano Salvini που ανέλαβε διευθυντική θέση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Τορίνο. Η κα Diana Romanin εργάζεται στην FGAH 22 χρόνια και η τελευταία της θέση ήταν Financial Controller Manager.

Τέλος, στις αρχές του έτους η Τεχνική Διεύθυνση και η Διεύθυνση Ανταλλακτικών ενοποιήθηκαν και ο κος Fausto Buganza ανέλαβε την θέση του Διευθυντή After Sales. Παράλληλα ο κύριος Απόλλων Παπάζογλου μετακινήθηκε στα κεντρικά της FGA αναλαμβάνοντας τη θέση του Area Manager σε επτά χώρες της Ευρώπης για τη δραστηριότητα του Αfter Sales Services.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: Fiat

grafeio-typou.gr © 2012-2013