*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 158 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ | Σημαντική μείωση της λεπτής πλαστικής σακούλας για το α’ τρίμηνο του 2018 | Ασπρόπυργος: Υψηλή συγκέντρωση ολικού και εξασθενούς χρωμίου στην περιοχή | Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας: Είχε σπάσει αγωγός υδάτων.

Δελτίο Τύπου

Οι αναβάτες της KTM Jetro Salazar και Giacomo Scavino από το Team Peru συνέχισαν τις επιτυχίες τους το 2012 μετά τις τελευταίες νίκες τους στο Πρωτάθλημα MX Λατινικής Αμερικής στην Κολομβία στην πίστα El Recuerdo Yopal Casanare η οποία βρίσκεται περίπου 200 χλμ από την Bogota.

Ο Salazar υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία τον τίτλο που είχε κατακτήσει στην MX2 το 2011 κάνοντας τον ταχύτερο γύρο στα χρονομετρημένα. Με μια προσεκτική εκκίνηση στο πρώτο σκέλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, και παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε από τον αναβάτη του Ecuador, Alvaro Cardenas, έφερε τον τίτλο στο Peru για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Cardenas ήταν δεύτερος, ενώ ο αδερφός του Πρωταθλητή τερμάτισε στην τρίτη θέση.
 
Εντωμεταξύ ένας άλλος Περουβιανός αναβάτης, μόλις οκτώ ετών, ο Giacomo Scavino, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής στην κατηγορία των 50cc, αποδεικνύοντας ότι το Περού διαθέτει έναν πολύ ισχυρό υποψήφιο για την επόμενη γενιά κορυφαίων αναβατών του MX. Και οι τρεις αναβάτες αναμένεται να διαπρέψουν στο Περουβιανό Πρωτάθλημα στις 2 Δεκεμβρίου 2012.Κύρια κατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα
Υποκατηγορία: KTM

grafeio-typou.gr © 2012-2013