*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κάθειρξη 25 ετών στον 42χρονο παιδεραστή του Περιστερίου με το βανάκι | Στο κρατητήριο ο διαχειριστής του πλοίου με τους 410 τόνους εκρηκτικά | Συγκρατημένοι οι καταναλωτές την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων | ΚΟΣΜΟΣ: Δολοφονήθηκε υψηλόβαθμος Σέρβος πολιτικός στο Κοσσυφοπέδιο | Δύο νεκροί από την έκρηξη που «ισοπέδωσε» τρία κτίρια στην Αμβέρσα | Γερμανία: Σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε τοίχο σπιτιού - Toυλάχιστον 50 τραυματίες.

Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η βιομηχανία ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ  δημιούργησε ένα micro-site που αναδεικνύει τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία και τα προϊόντα της.

Το micro-site έχει δομηθεί στη βάση δύο ξεχωριστών χρονοδιαγραμμάτων που  απεικονίζουν αφενός το ιστορικό χρονολόγιο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, και αφετέρου το χρονολόγιο για τα προϊόντα της. Επιπλέον, ο επισκέπτης του micro-site μπορεί να δει και κάποια επίλεκτα videos που “αφηγούνται” την ιστορία της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Από την ίδρυσή της στην πόλη της Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας το 1917, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ελαστικών, με έδρα το Τόκιο και παρουσία σε 120 χώρες. Αναγνωρισμένη για την πρωτοποριακή τεχνολογία και την καινοτομία των προϊόντων της, όπως και για τη διάθεση ενός  ευρέος  φάσματος ελαστικών στα οποία περιλαμβάνονται, ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ συνεισφέρει στην κοινωνία με τη δημιουργία ωφέλιμων προϊόντων, εστιάζοντας στην εξοικονόμηση καυσίμου και στην περιβαλλοντική συνείδηση.

Εκτός από τα ελαστικά, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company έχει και άλλα ποικίλα επιχειρηματικά συμφέροντα, αφού χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία της στο πολυμερές καουτσούκ, παράγει βιομηχανικά προϊόντα που καλύπτουν τομείς από την Ναυτιλία και την Αεροπορική βιομηχανία, μέχρι και επαγγελματικά προϊόντα γκολφ.

Το micro-site  για την ιστορία 100 χρόνων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ,  είναι διαθέσιμο στο :

http://www.y-yokohama.com/global/100th/

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Αυτοκίνητα - Μοτοσικλέτες - Βαριά Οχήματα

grafeio-typou.gr © 2012-2013