*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Χιλιάδες είδη «μαϊμού» σε λαϊκή της Καλαμάτας | Αλεξανδρούπολη: Κατέσχεσαν σχεδόν μισό τόνο ακατάλληλα όστρακα | Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο | Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν 82χρονη, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Τιμώμενη χώρα στην σημαντικότερη και μεγαλύτερη αμερικανικών έκθεση τροφίμων και ποτών, τη Summer Fancy Food Show, που θα γίνει τον Ιούνιο το 2018 στη Νέα Υόρκη των  ΗΠΑ θα είναι η Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει το Enterprise Greece με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας σε διεθνείς αγορές και της αύξησης της αναγνωρισιμότητας του αγροτοδιατροφικού τομέα, καθώς και της σταθερής στρατηγικής του για την αύξηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων.

Η Διεθνής Έκθεση Summer Fancy Food Show, είναι μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη στα τέλη Ιουνίου.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «Specialty Food Association», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από τον χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά

grafeio-typou.gr © 2012-2013