*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κτηματολόγιο: Έρχεται παράταση για 21 περιοχές σε όλη τη χώρα | Καιρός: Το καλοκαίρι έφτασε - «Κολλημένος» πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος το τριήμερο | Μεταναστευτικό: Το Θρακικό πέλαγος νέα πύλη εισόδου στην Ελλάδα | Το Τελωνείο της Πάτρας έχει προγραμματίσει δημοπρασία αυτοκινήτων, φορτηγών και δικύκλων την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Η 3η GRECKA PANORAMΑ, μαζί με την GREEK FOOD SHOW που διοργανώνονται από την North Events στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, στις 01-03.12.2017, μετρούν σημαντικές συμμετοχές από τον κλάδο του τουρισμού όσο και των εξαγωγών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, παρουσία θα έχουν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Χερσονήσου, ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Δήμος Ρόδου, ο Δήμος Αλοννήσου, ο Δήμος Βόλου, κα. Αντίστοιχα από τον ιδιωτικού τουριστικό κλάδο συμμετέχουν οι RETHYMNO MARE RESORT, THE PENINSULA HOTEL, RODOS PALACE, BLUE LAGOON HOTELS, KIPRIOTIS HOTELS, KALYVES BEACH HOTEL, KIANI BEACH RESORT, MINOA PALACE RESORT, IONIAN HOTELS, THEARTEMIS PALACE, MINOS MARE MINOS MARE ROYAL κα.
 
Σημαντικοί υποστηρικτές της 3ης έκθεσης για την Ελλάδα με μεγάλες προσφορές και εκδηλώσεις – events για το κοινό είναι οι TUI, GRECOS, NECKERMANN, WEZYR CORAL HOLIDAYS, FLY.PL, 7ISLANDS, MOUZENIDIS TRAVEL, BEST REISEN, ZANTE MAGIC TOURS, REJS CLUB, EASY TRAVEL, MELI TOURS, καθώς επίσης και οι ELLINAIR, AEGEAN AIRLINES, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ, SAFE WATER SPORTS, κα.
 
Η έκθεση αναδεικνύει επίσης και την γαστρονομική παράδοση της χώρας, προβάλλοντας μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, παρουσιάζοντας γευστικές δοκιμές, μπαρ ελαιολάδου, σεμινάρια για την ελιά, κα. με συμμετοχές όπως: SIOURAS SA, AMALTHEIA SA, SAPOUNAS SA, KARALIS SA, KALOGERAKIS SA, PAPAYANNIS BROS, KASSEL SA, MEDOLIO SA, KTHMA KATOGI AVEROF, ZOINOS WINERY κα.
 
Το μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά της Πολωνίας επικυρώνει την σημαντική αύξηση σχεδόν 20% σε Πολωνούς την φετινή σαιζόν, – στους 1.000.000 επισκέπτες, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και για το 2018.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά

grafeio-typou.gr © 2012-2013