*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρωταπριλιά με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας | Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Η NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE 2018 (22 & 23 ΑΠΡΙΛΊΟΥ) πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ΓΙΑ 25Η ΧΡΟΝΙΆ

 

συγκεντρώνοντας 746 εκθέτες (60% ήταν εκθέτες από Μ. Βρετανία και το 40% από 92 χώρες του κόσμου) και προσελκύοντας 10.561 ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ του κλάδου, από τους οποίους οι 1.468 ήταν από χώρες εκτός Μ. Βρετανίας, όπως Ισπανία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία, ΗΠΑ και Δανία.

 

Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή, εφέτος συμμετείχαν 78 ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ από τους κλάδους των βιολογικών και φυσικών τροφίμων & καλλυντικών, οι οποίες εκφραζόταν είτε μέσα από την παρουσία των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΏΝ ΗΠΕΊΡΟΥ & ΝΟΤΊΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ, ή μέσω του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΕΛΈΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ – ΔΗΩ ή ανεξάρτητα με ιδία οικονομική κάλυψη των περιπτέρων.

 

Παράλληλα, για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της RECO EXPORTS διοργανώθηκαν

 

οι παρακάτω δράσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τον σχεδιασμό νέων και πιο στοχευμένων δράσεων.

 

      * ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟ ΔΙΉΜΕΡΟ λειτούργησε το μοναδικό το 1ο μπαρ Ελληνικού ελαιολάδου (GREEK OLIVE OIL BAR), από τον αναγνωρισμένο γευσιγνώστη ελαιολάδου Οδυσσέα Βλαχάβα,. Ο στόχος του ήταν η ενημέρωση του απαιτητικού αγοραστικού της Αγγλίας για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ελληνικών έξτρα παρθένων ελαιολάδων σε συνδυασμό με την αρμόνια γεύσης και φαγητού των διαφόρων ποικιλιών.

 

      * Την ΚΥΡΙΑΚΉ 22 ΑΠΡΙΛΊΟΥ, διοργανώθηκε εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικών προϊόντων “TASTE OF GREECE” με την υποστήριξη του ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΥΠΟΘΈΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΊΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΊΝΟΥ, στο VIP Lounge της έκθεσης στόχος του οποίου ήταν να αναδείξει τα ελληνικά προϊόντα των εκθετών μέσα στον σαλόνι των αγοραστών.

 

Γενικότερα, η  NATURAL & ORGANIC PRODUCTS EUROPE αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Μεγάλη Βρετανία προσφέροντας στις Ελληνικές επιχειρήσεις την δυνατότητα να:

 

      * ΓΝΩΡΊΣΟΥΝ τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους της Μ.Βρετανίας

 

      * ΠΡΟΒΆΛΛΟΥΝ τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές

 

      * ΒΡΟΥΝ Αντιπροσώπους και Διανομείς για τα προϊόντα τους

 

      * ΛΑΝΣΆΡΟΥΝ νέα προϊόντα σε ολόκληρο τον κλάδο

 

      * ΚΛΕΊΣΟΥΝ νέες συμφωνίες

 

      * ΓΝΩΡΊΣΟΥΝ τον ανταγωνισμό και την προστιθέμενη αξία του

 

      * ΠΡΟΒΛΗΘΟΎΝ σε ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας

 

Η έκθεση διοργανώνεται από την DIVERSIFIED COMMUNICATIONS, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης επιχειρηματικών εκθέσεων στον κόσμο και η RECO EXPORTS, στηρίζοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

ΜΠΑΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 

TASTE OF GREECE - VIP RECEPTION

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά

grafeio-typou.gr © 2012-2013