*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε στις 18/10/2012 η διαδικασία ψηφοφορίας του video παρουσίασης της εταιρίας μας, όπου συμμετείχε μετά τη διάκρισή της στις 30 National Finalists εταιρείες της Ελλάδας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού των European Business Awards. Για πρώτη φορά φέτος ο θεσμός των European Business Awards έδωσε τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να υποστηρίξει την υποψηφιότητα που επιθυμεί συμμετέχοντας στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Με βάση την ψηφοφορία αυτή και την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, θα γίνει η επιλογή των εταιριών που θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η διάκριση αυτή στις 30 National Finalists της Ελλάδας ήρθε για τη ΓΙΩΤΗΣ για την δημιουργία της νέας γενιάς επιδορπίων χωρίς ζάχαρη Sweet & Balance, τα οποία αποτελούν μια παγκόσμια καινοτομία, ως μια ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη κατάλληλα και για άτομα με διαβήτη.

Εδώ μπορείτε να δείτε το video παρουσίασης της ΓΙΩΤΗΣ.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία.Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΓΙΩΤΗΣ ΑΘ. Α.Ε. & Β.Ε

grafeio-typou.gr © 2012-2013