*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση από το Σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», που συμπληρώνει 30 έτη προσφοράς, απονεμήθηκε στην εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ η οποία στηρίζει σε σταθερή βάση το έργο του.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, στις 07 Ιουνίου, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής), οι «Φίλοι του Παιδιού» βράβευσαν τη ΓΙΩΤΗΣ ως έναν από τους μεγάλους χορηγούς, χάρη στη συμβολή των οποίων το Σωματείο μπορεί και συνεχίζει με ευαισθησία και συνέπεια το έργο του.

Πέρα από τη συνολική υποστήριξή της, τα 3 τελευταία χρόνια η ΓΙΩΤΗΣ καλύπτει συστηματικά βασικές ανάγκες διατροφής των παιδιών του Παιδικού Σταθμού που διατηρούν οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο.  Επίσης, διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις που γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό από τα παιδάκια του Σωματείου.

«Παρακολουθούμε εδώ και χρόνια τις δραστηριότητες των «Φίλων του Παιδιού», που διακρίνονται για το ήθος, την αφοσίωση και την ποιότητα της προσφοράς τους» δήλωσε, με αφορμή την παραλαβή του βραβείου, η κα Ιωάννα Καπαϊτζή, Υπεύθυνη Marketing της ΓΙΩΤΗΣ.  «Η ΓΙΩΤΗΣ, παρέχοντας στήριξη σε έναν τόσο σοβαρό και αξιόπιστο φορέα, μπορεί να συνεχίζει αποτελεσματικά το διαχρονικό της έργο στον άξονα παιδί-οικογένεια και να τους βοηθά στα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΓΙΩΤΗΣ ΑΘ. Α.Ε. & Β.Ε

grafeio-typou.gr © 2012-2013