*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου 


Τα νέα που όλοι περιμέναμε από τη ΔΕΛΤΑ στο γιαούρτι!! Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε το νέο μας γιαούρτι, το ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ, από την αγαπημένη μας και πολύ επιτυχημένη μάρκα ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΔΕΛΤΑ. Ένα γιαούρτι που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία.

Η ιστορία στο στραγγιστό γιαούρτι ξαναγράφεται από τη ΔΕΛΤΑ!

Το νέο γιαούρτι ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΔΕΛΤΑ ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ παράγεται με τη μοναδική τεχνική της διπλοστράγγισης, στραγγίζεται δηλαδή, όχι μια, αλλά δύο φορές, με τον τρόπο που στράγγιζαν το γιαούρτι παλιά, για να προσφέρει ένα μοναδικό σε γεύση και ποιότητα προϊόν.
 
Σε διπλή συσκευασία 10% & 2% λιπαρά, παράγεται στο εργοστάσιο του Αγ. Στεφάνου στο οποίο έχει πραγματοποιηθεί νέα μεγάλη επένδυση για το σκοπό αυτό.    
 
Το γιαούρτι  ΜΙΚΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ  είναι το μόνο ΔΙΠΛΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ, περιορισμένης παραγωγής, από 100% Ελληνικό φρέσκο γάλα.
 
Γιαούρτι με αυθεντική, γεμάτη γεύση και πλούσια υφή, φτιαγμένο με μεράκι & φροντίδα.
 
ΓΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: VIVARTIA A.B.E.E

grafeio-typou.gr © 2012-2013