*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Μπαίνει το καλοκαίρι και η ίδια πάντα εσωτερική διαμάχη με τον εαυτό μας ξεκινάει: Να φάω ή να μην φάω παγωτό; Μα θέλω τόσο να φάω! Ναι αλλά οι θερμίδες; Η ζάχαρη; Γιατί να μην μπορώ να φάω χωρίς ενοχές;

Τέρμα η μάχη! Γιατί φέτος η ΕΒΓΑ δημιούργησε και προσφέρει για όλους μας ένα μικρό «θαύμα»!

Νέο Παγωτό STEVIE από την ΕΒΓΑ, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, με γλυκαντικό από το φυτό STEVIA!
Τέλεια;

Επιτέλους ένα παγωτό για εμάς που προσέχουμε τη διατροφή και τη γραμμή μας, αλλά δεν θέλουμε να στερούμαστε -και καλά κάνουμε- την ακαταμάχητη απόλαυση του παγωτού.

Φαντάσου τώρα: Υπέροχη βανίλια και λατρεμένη σοκολάτα ενώνονται γλυκά με κομμάτια σοκολάτας και σιρόπι κακάο, σε μια ιδανικά ισορροπημένη πρόταση. Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο.

Τα νέα παγωτά STEVIE θα τα βρούμε σε όλα τα ψυγεία ΕΒΓΑ, σε ατομική και οικογενειακή συσκευασία.

Εσύ το ήξερες;

  • Οι γλυκοζίτες στεβιόλης, το επίσημο όνομα για το stevia, αναφέρονται στη σκόνη ή στο υγρό που εκχυλίζεται από το φυτό Stevia rebaudiana (Bertoni).
  • Το γλυκαντικό από το φυτό STEVIA δίνει όλη τη γλύκα της ζάχαρης και δεν περιέχει καθόλου σχεδόν θερμίδες!
  • Το φυτό Stevia rebaudiana (Bertoni) χρησιμοποιείται παραδοσιακά εδώ και χρόνια σε ροφήματα όπως το τσάι, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται και σε γλυκίσματα και τρόφιμα, δίνοντάς τους υπέροχα γλυκιά γεύση.
  • Το παγωτό Stevie έχει μόνο 158kcal/100g και 4,9g σάκχαρα /100g. Επιπλέον, έχει περίπου 39% λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο παγωτό.
  • Οι γλυκοζίτες στεβιόλης είναι απόλυτα ασφαλείς και εγκεκριμένοι από παγκόσμιους ρυθμιστικούς οργανισμούς τροφίμων.

Με τα νέα παγωτά STEVIE,
το φετινό καλοκαίρι
γίνεται ακόμα πιο γλυκό!Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: ΕΛΑΪΣ-UNILEVER Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013