*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Αυθεντική γεύση, μηδέν ζάχαρη, χωρίς καφεΐνη!


 Η Coca-Cola Zero κάνει και πάλι το αδύνατο δυνατό, συνδυάζοντας την αυθεντική γεύση της Coca-Cola με μηδέν ζάχαρη και χωρίς καφεΐνη! Η νέα Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη είναι η νέα γευστική έκπληξη από το αγαπημένο μας αναψυκτικό,  η τέλεια επιλογή για όλους όσοι θέλουν να συνδυάσουν αυθεντική γεύση Coca-Cola με μηδέν ζάχαρη, και ταυτόχρονα δροσιστική απόλαυση χωρίς καφεΐνη.
Η Coca-Cola Zero απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια και τις δυνατές συγκινήσεις. Εκείνους που θέλουν να δοκιμάζουν καινούργιες εμπειρίες, χωρίς να στερούνται τίποτα από τις αυθεντικές γεύσεις. Τώρα, το αγαπημένο μας αναψυκτικό κάνει για άλλη μια φορά το αδύνατο δυνατό, αφού εκτός από το μοναδικό συνδυασμό αυθεντικής γεύσης και μηδέν ζάχαρης, κυκλοφορεί και χωρίς καφεΐνη! Η νέα Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη ήρθε για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, χαρίζοντάς τους την πιο δυνατή γευστική συγκίνηση.
Νέα Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη.
Για άλλη μια φορά, το αδύνατο γίνεται δυνατό!Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013