*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Η Fanta, η αγαπημένη πορτοκαλάδα που παράγεται στην Ελλάδα με χυμό από ελληνικά πορτοκάλια, συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. H φετινή πρωτοβουλία μεγαλώνει και η Fanta προχωρά για μία ακόμη χρονιά στη στήριξη της δράσης του Οργανισμού για τις μονογονεϊκές οικογένειες, αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερες οικογένειες σε πέντε πόλεις της Ελλάδας, για τρεις ολόκληρους μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση του περσινού προγράμματος, η Fanta, με τη βοήθεια των καταναλωτών, συνέλεξε και παρέδωσε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το ποσό των 118.500 ευρώ, προσφέροντας ανακούφιση σε περίπου 400 μονογονεϊκές οικογένειες, από τέσσερεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, καλύπτοντας μέρος των διατροφικών τους αναγκών για διάστημα τριών μηνών.

Φέτος, η επιτυχημένη πρωτοβουλία επεκτείνεται, με τη Fanta να προσφέρει βοήθεια σε περισσότερες από 500 οικογένειες, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα. Οι μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για τρεις ολόκληρους μήνες με τη μορφή δωροεπιταγών για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενα supermarket.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια, αγοράζοντας πορτοκαλάδα Fanta του 1,5 λίτρου ή τις πολυσυσκευασίες των 6 x 330ml και των 4 x 500ml, καθώς μέρος από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενισχύοντας τη δράση του για την στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών.

Οι συσκευασίες που συμμετέχουν στην ενέργεια φέρουν το λογότυπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fanta.gr

Fanta: Φυσικά είμαστε δίπλα τους!



Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013