*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

H Coca-Cola δίνει στους Έλληνες φιλάθλους την ευκαιρία να «βρεθούν» στον εναρκτήριο αγώνα του 2014 FIFA World Cup™ στη Βραζιλία!
Μέσα από τη συμμετοχή τους στο Happiness Flag

Η Coca-Cola, στο πλαίσιο της χορηγίας του 2014 FIFA World Cup™ που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, «στέλνει» τους Έλληνες φιλάθλους στην πρεμιέρα του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου! Πώς; Μέσα από τη συμμετοχή τους στο Happiness Flag, το τεράστιο μωσαϊκό που θα δημιουργηθεί από τις φωτογραφίες και τα tweets που θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι φίλαθλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη!

O καθένας από εμάς μπορεί να γίνει κομμάτι του Happiness Flag, ανεβάζοντας τη φωτογραφία του έως και τις 12 Μαΐου στο http://fwc2014.coca-cola.gr, κάνοντας post στον τοίχο του Facebook της Coca-Cola, αλλά και μέσω των λογαριασμών του στο Twitter και το Instagram, προσθέτοντας απλά το hashtag #intheflagGR.

Η σημαία θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου, στις 12 Ιουνίου.                             

http://fwc2014.coca-cola.gr
Μοιράσου τη φωτογραφία σου και γίνε ένα με τους φίλαθλους όλου του πλανήτη!
Γιατί το φετινό κύπελλο ανήκει σε όλους μας!Κύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013