*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Στόχος των φετινών Χριστουγέννων να μοιραστούν
200.000 γεύματα χαράς σε όλη την Ελλάδα

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola μοιράζεται τη χαρά των γιορτών  με τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στηρίζει την οργάνωση Μπορούμε, θέτοντας ως στόχο να προσφέρει 200.000 γεύματα χαράς σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια της Coca-Cola και του Μπορούμε, μπορούν να επισκεφθούν το site «Πρόσφερε με μια ευχή» (https://xmas.coke.com/el-gr) και να στείλουν μια ευχή στους αγαπημένους τους με τη βοήθεια του ‘Αη Βασίλη. Για κάθε ευχή που θα σταλεί, η Coca-Cola θα προσφέρει 1€ στην οργάνωση Μπορούμε.

Η Coca-Cola, μέσω της πρωτοβουλίας «Πρόσφερε με μια ευχή» ενισχύει το πολύτιμο έργο του Μπορούμε που έχει ως στόχο τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα και παράλληλα στηρίζει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ας μοιραστούμε λοιπόν τη χαρά των Χριστουγέννων στέλνοντας όσες περισσότερες ευχές μπορούμε, γιατί η χαρά είναι για όλους!

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Coca-Cola βρίσκεται δίπλα μας αυτά τα Χριστούγεννα, με την πρωτοβουλία «Πρόσφερε με μια ευχή». Μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε το στόχος μας πραγματικότητα, να προσφέρουμε 200.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια, η οργάνωση μας στηρίζεται αποκλειστικά στη βοήθεια φίλων και συνεργατών, οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν την καθημερινή μας προσπάθεια για τη μείωση της σπατάλης φαγητού στην Ελλάδα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει να σώσουμε και να προσφέρουμε πάνω από 5 εκατομμύρια μερίδες φαγητού από το 2011» δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Μπορούμε

Αυτά τα Χριστούγεννα, μοιράσου τη χαρά!
https://xmas.coke.com/el-grΚύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013