*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Η Coca-Cola Zero ήταν Χρυσός Χορηγός στο Xbox Arena Festival,
το πρώτο & μεγαλύτερο gaming festival που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Συγκέντρωση, ταχύτητα & πολλή προπόνηση! Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά των gamers που βρέθηκαν στο Xbox Arena Festival, το πρώτο & μεγαλύτερο gaming festival που έχει γίνει στην Ελλάδα και στο οποίο χρυσός χορηγός ήταν η αγαπημένη μας    Coca-Cola Zero.

Στις 19 Μαΐου, οι απανταχού λάτρεις των video games έδωσαν ραντεβού στο Κτήριο 56 «Ελληνικός Κόσμος», με την υπόσχεση: Να διασκεδάσουν και να απολαύσουν κάθε στιγμή, του μοναδικού αυτού festival, παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola Zero, αυθεντική γεύση Coca-Cola, μηδέν θερμίδες! 

Η μεγάλη γιορτή του gaming ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, με τους χιλιάδες επισκέπτες να κατακλύζουν το χώρο, έτοιμοι να αναμετρηθούν και να βγουν οι απόλυτοι νικητές στα συναρπαστικά τουρνουά του event: FIFA 16, NBA 2K16, HALO 5: Guardians, DOOM. Παράλληλα, όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στους δεκάδες Xbox One σταθμούς και να ενημερωθούν από κοντά για τα νέα trends της αγοράς, ενώ μοναδικά DJ sets ανέβαζαν τη διάθεση στα ύψη! Σε όλη τη διάρκεια του event, η Coca-Cola Zero, υποδεχόταν το κοινό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της δίπλα από την κεντρική αρένα, προσφέροντας του αυθεντικές Coca-Cola στιγμές, χωρίς να χάνει στιγμή από την πλούσια δράση!
 
Στο τέλος, νικητές, ηττημένοι και επισκέπτες έγιναν μία ομάδα και διασκέδασαν στο μοναδικό πάρτι που είχε στηθεί,  ανεβαίνοντας level στην απόλαυση με την παρέα μιας παγωμένης Coca-Cola Zero! 

#tastethefeeling
#cocacolazeroΚύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013