*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Πάνω από 51.000 επισκέπτες βρέθηκαν στον απόλυτο
Coca-Cola προορισμό!

Συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα, αμέτρητα happenings και άφθονη, παγωμένη Coca-Cola! Το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα, προσελκύοντας πάνω από 51.000 κόσμο σε μόλις 10 ημέρες!  Πρωταγωνιστής ήταν, φυσικά, η νέα συλλογή του αγαπημένου μας brand με μοναδικά t-shirts, καπέλα, σχολικά είδη και βαλίτσες να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν αγορές στο Coca-Cola Pop-Up Store, έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια της Coca-Cola για τη στήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του καταστήματος θα προσφερθεί για την κάλυψη των αναγκών της οργάνωσης. Ακόμη, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τα χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola σε μοναδικά, χρηστικά αντικείμενα, με τη βοήθεια καλλιτεχνών, στο 2nd Life Corner.

Ανάμεσα στα highlights, ήταν οι επισκέψεις δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως η Ελένη Φουρέιρα, οι REC και ο Στέλιος Λεγάκης, αλλά και η παρουσία αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών από τον Athens DeeJay Radio 95,2, οι οποίοι απογείωσαν τη διάθεση όλων, με τις μουσικές επιλογές τους.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο Coca-Cola Pop-Up Store!

#popupathens
#TasteTheFeeling
#cocacolagreeceΚύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013