*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Πάνω από 51.000 επισκέπτες βρέθηκαν στον απόλυτο
Coca-Cola προορισμό!

Συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα, αμέτρητα happenings και άφθονη, παγωμένη Coca-Cola! Το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα, προσελκύοντας πάνω από 51.000 κόσμο σε μόλις 10 ημέρες!  Πρωταγωνιστής ήταν, φυσικά, η νέα συλλογή του αγαπημένου μας brand με μοναδικά t-shirts, καπέλα, σχολικά είδη και βαλίτσες να ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν αγορές στο Coca-Cola Pop-Up Store, έγιναν αρωγοί στην προσπάθεια της Coca-Cola για τη στήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», αφού μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του καταστήματος θα προσφερθεί για την κάλυψη των αναγκών της οργάνωσης. Ακόμη, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τα χρησιμοποιημένα μπουκάλια Coca-Cola σε μοναδικά, χρηστικά αντικείμενα, με τη βοήθεια καλλιτεχνών, στο 2nd Life Corner.

Ανάμεσα στα highlights, ήταν οι επισκέψεις δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως η Ελένη Φουρέιρα, οι REC και ο Στέλιος Λεγάκης, αλλά και η παρουσία αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών από τον Athens DeeJay Radio 95,2, οι οποίοι απογείωσαν τη διάθεση όλων, με τις μουσικές επιλογές τους.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο Coca-Cola Pop-Up Store!

#popupathens
#TasteTheFeeling
#cocacolagreeceΚύρια κατηγορία: Τρόφιμα - Ποτά
Υποκατηγορία: COCA-COLA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

grafeio-typou.gr © 2012-2013